Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kooselu, võrdsus, homo, tolerants, Eesti, kultuur jms seadusteemad (kooseluseadus)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
    See counti video seal ülevalpool.

Lisaks tõesti. Kujutan ette, et need lapsekodu lapsed on lastekodus palju õnnelikumad, kui siis kui nad on lapsendatud. NOT
    Mul puudub statistika ja täpne teadmine, aga mulle on jäänud justkui nagu mulje, et beebid lapsendatakse pea kõik ära kui just mingi suur väärareng pole. Mingid järjekorrad isegi. Väga paljud inimesest on viljatud või ei soovi bioloogilisel teel lapsi saada.

Lastekodusest on paljudel mulje, et need koonduslaagri taolised kohad, kus lapsed üldse olla ei taha. See võis olla aastaid tagasi ja mõnes filmis nii, aga praegu on need siiski normaalsed asutused. Lisaks kogu süsteem on palju inimlikum. Pigem arvan, et kuhugi teise linna kolimine, eemale sõpradest ja saatusekaaslastest, tundmatute vanemate juurde ja eriti veel homoseksuaalide juurde on paljudele neist hirmutav.

Mitte, et ma nüüd sellele kategooriliselt vastu olen, aga pooldan seda, et titad jätke siiski heterotele (need lapsendatakse niigi ära). Kui vanemad lapsed ise soovivad, siis mingu. Aga noh, küll varsti tullakse jälle rääkima, kuidas meil piiratakse homode õigusi seoses sellega.
    Corner taken quickly...

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
      Tra. Tegelt homofoobidel on õigus. Tra. Kuhu me jõuame nii? Pange tähele! Varsti on kõik lapsed peded ja naised neegrid! Siis ei jää muud üle kui shefield, francesco ja count peavad koos oma geene üle maa levitama. Kõik naised võtavad teid avasüli vastu, sest te olete viimased valged heteromehed siin planeedil, kuna kõik teised on peded või neegrid! Ma olen kindel, et pärast selle seaduse vastuvõtmist on 20% meestest hakanud homodeks ning 15% elanikkonnast muutnud neegriteks. Valimiste ajaks on kõik lillad neegrid, siis saab reformierakond 90% häältest. Ülejäänud 10% saavad sotsid. Ja siis ongi nagu pede-neegritel võit käes. Keegi ei peata uue rassi pealetulekut!! Või siiskit, äkki count, märt vassiljev ja shefield suudavad peatada selle kurjuse? ALAKU MORDORI TRIPP! LAST MAN STANDING!!!! GALLAGHER TULEB KA PUNTI VÕTTA! Kui ta juba selleks hetkeks langenud pole, sest nägi tänaval kaht meest käest kinni jalutamas ja muutus ise ka sellepeale pedeks. Noh, sisemine tung saab võimust ja nii...

TRA! PEATAGE PEDED JA NEEGRID!!!!!!!! SHEFIIIEEEELD TEEE MIDAGI!!!! Kui sa midagi ette ei võta, siis oled sina ka pedeks muutunud!

TIME TO GET ARMED!

PATRIARHAADI JA KESKAJA NIMEL!
      Kas see teeb must homofoobi kui mulle ei sobi mõte, et kaks meest kasvatavad üles last, sisendades talle, et see ongi uus normaalne perekond kus kaks isa asendavad traditsioonilise ema/isa koosluse? Minu pärast elagu koos, abiellugu, käigu käest kinni tänavatel, võtku sõna soccerneti foorumis, aga see ei ole ju normaalne keskkond lapsele? (jätke need narkomaanid ja muud võrdlused kõrvale, miks on vaja võrrelda üldse midagi? See teeb selle asja normaalseks kui mingi teine keskkond on veel hullem?
      So self aware so full of shit

Kommentaar

Algselt postitas Redman Vaata postitust
        Mul puudub statistika ja täpne teadmine, aga mulle on jäänud justkui nagu mulje, et beebid lapsendadakse pea kõik ära kui just mingi suur väärareng pole. Mingid järjekorrad isegi. Väga paljud inimesest on viljatud või ei soovi bioloogilisel teel lapsi saada.

Lastekodusest on paljudel mulje, et need koonduslaagri taolised kohad, kus lapsed üldse olla ei taha. See võis olla aastaid tagasi ja mõnes filmis nii, aga praegu on need siiski normaalsed asutused. Lisaks kogu süsteem on palju inimlikum. Pigem arvan, et kuhugi teise linna kolimine, eemale sõpradest ja saatusekaaslastest, tundmatute vanemate juurde ja eriti veel homoseksuaalide juurde on paljudele neist hirmutav.

Mitte, et ma nüüd sellele kategooriliselt vastu olen, aga pooldan seda, et titad jätke siiski heterotele. Kui vanemad lapsed ise soovivad, siis mingu. Aga noh, küll varsti tullakse ja jälle rääkima, kuidas meil piiratakse homode õigusi seoses sellega.
        Noh, või siis täpselt nii.
        So self aware so full of shit

Kommentaar

Ma päris täpselt ei saa aru, miks keegi peale Gallacheri, Shefieldi, counti ja ülejäänud ausa heteroarmee üldse siia enam kirjutab?
          Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

Kommentaar

Algselt postitas wordprez Vaata postitust
            Ma päris täpselt ei saa aru, miks keegi peale Gallacheri, Shefieldi, counti ja ülejäänud ausa heteroarmee üldse siia enam kirjutab?
            No Tofoa kirjutas ilmselgelt seepärast, et nädalavahetus sai raju alguse juba neljapäeval. Heal juhul valutab mehikesel homme vaid pea, halvemal juhul ka üks tagumine kehaosa.

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
              No Tofoa kirjutas ilmselgelt seepärast, et nädalavahetus sai raju alguse juba neljapäeval. Heal juhul valutab mehikesel homme vaid pea, halvemal juhul ka üks tagumine kehaosa.
              Huvitav, kui palju peab seda ise tahtma, et kogu aeg kellegi tagumise kehaosa pärast muretseda. Nagu mina räägin suht sageli Canon 7Dst, mida ma tahaks.
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Redman Vaata postitust
                Mul puudub statistika ja täpne teadmine, aga mulle on jäänud justkui nagu mulje, et beebid lapsendatakse pea kõik ära kui just mingi suur väärareng pole. Mingid järjekorrad isegi. Väga paljud inimesest on viljatud või ei soovi bioloogilisel teel lapsi saada.

Mitte, et ma nüüd sellele kategooriliselt vastu olen, aga pooldan seda, et titad jätke siiski heterotele (need lapsendatakse niigi ära). Kui vanemad lapsed ise soovivad, siis mingu. Aga noh, küll varsti tullakse jälle rääkima, kuidas meil piiratakse homode õigusi seoses sellega.
                Kui on vähegi normaalsest perekonnast laps, siis leidub üldiselt jah keegi, kes selle lapse vajadusel enda juurde võtab. Probleemsemad on just sellised "joon iga päev"-perekonnad või siis "põgenen lapsega metsa, et keegi seda ära ei võtaks"-alaarenguga vanemad. Lastekodud on tõesti muutunud tunduvalt inimlikumaks, sest SOS-i süsteem saab Norrast ja Austriast tugevalt rahalist toetust ja majad näevad kenad välja. Samas on endiselt nö. normaalsele elule saamise protsent ka SOS-lastekülades 33%. Probleemiks pole mitte siis lastekodude olukord, vaid pigem see, et seal elavad nad umbes 15. eluaastani ja siis kolivad üle noortekodusse, kus on palju probleemseid lapsi koos ja sealt on üsna lihtne minna halvale teele, kuna reaalselt selliseid vanemaid tal ju pole, kellele probleemi korral helistada. Samal ajal on noortel neidudel lastekodudest väljudes üsna tihti plaan saada kiirelt laps, kuna sinnamaani pole neil mitte kedagi olnud ja laps oleks justkui tema enda oma. Pahatihti tähendab see lastekodule peatset "teist ringi", kuna noor ema pole pahatihti eluks ja emaduseks reaalselt valmis.

Lapsendamine käib tänapäeval Eestis läbi väga suure kontrollmehhanismi. Pole päris nii ikka, et kaks homo kepslevad lastekodusse sisse, lapsed rivistatakse üles ja homod valivad endale kõige kenama poisi (nagu oli vist Hulkur Rasmuses). Reaalselt käib paariaastane tutvumisperiood, kus kontrollitakse lapsendajate taust üksipulgi läbi ja kui laps ise ei taha sellesse peresse minna, siis ta ka sinna ei lähe. Ehk kui tutvumisperioodil tunduvad kaks homo või lesbit hirmsam kui lastekodus edasi olla, siis last sunniviisiliselt sinna ka ei saada (lastekodu saab teatavasti raha per laps ja nende jaoks on rahaliselt mõttekam last endal hoida, mistõttu on ka raske uskuda, et nad tahaksid omalt poolt last kiirelt ära saata).

Ja mis puutub sellesse, et kas laps peab midagi normaalseks ja midagi ebanormaalseks, siis on see pigem ikkagi harjumuse küsimus. Näiteks minu isa tõmbas minema, kui ma olin kolmene ehk mina sisuliselt ema-isa kooselu ei mäleta. Kuna ema ei abiellunud uuesti, siis näiteks mina isiklikult ei kujuta ette, et kuidas olnuks elada ema ja isaga. Mingi mees ringi kondamas korteris tunduks kuidagi kahtlane värk. Samas kui oleks ta olemas olnud, siis ma oleks ilmselt sellega ka ära harjunud. Ilmselt sama oleks ka antud juhul. Muidugi peab arvestama väljaspoolt tuleva irisemisega, aga, noh, irisetud on ka vaesuse ja imelike riiete üle. Vaesuse ja imelike riiete puhul võib muidugi probleemsemaks olla see, et kui lapsendada saades välistatakse ära igasugu alkoholi ja narkoprobleemidega inimesed, mis teoorias peaks tähendama üsnagi rahulikku kodu. Mingitel KOdutunde perekondadel pole samas ka kodus mingit pelgupaika loota.

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust
                  Kas see teeb must homofoobi kui mulle ei sobi mõte, et kaks meest kasvatavad üles last, sisendades talle, et see ongi uus normaalne perekond kus kaks isa asendavad traditsioonilise ema/isa koosluse? Minu pärast elagu koos, abiellugu, käigu käest kinni tänavatel, võtku sõna soccerneti foorumis, aga see ei ole ju normaalne keskkond lapsele? (jätke need narkomaanid ja muud võrdlused kõrvale, miks on vaja võrrelda üldse midagi? See teeb selle asja normaalseks kui mingi teine keskkond on veel hullem?
                  Mis asi on "normaalne"? Inimkonna arusaamine normaalsusest on iga natukese aja tagant muutunud, rääkimata sellest, et riigiti kipub see ikkagi väga erinema. On riike, kus naistel on keelatud näiteks jalgpalli staadionil vaadata või oma nägu paljastada ning homod hukatakse pikemalt mõtlemata ja on riike kus homodel on õigus nii abielluda kui lapsendada. Mis ühe jaoks on normaalne, siis teise jaoks ei ole, seega pole see mingisugune adekvaatne näitaja. 25 aastat tagasi oli normaalne tähistada nääre ning olla üliõnnelik kui su tutvusringkonnas oli mingi kaubamaja müüja. Ajad muutuvad ja progressiivne ühiskond suudab muutuda koos sellega.
                  Ning mis puudutab lapsendamisse, siis minu arust on homode lapsendamise suurim probleem just äärmuslaste olemasolu ühiskonnas ning nende ja nende järeltulijate suhtumine homoperekonnas kasvavate laste suhtes. Kujutan ette et count läheks ise ka kuskile kooli last kiusama kui saaks teada, et too on üles kasvanud 2 ema või 2 isaga, sest ta on ju teistsugune ja kõike mis on teistsugune peab vihkama.

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
                    Inimkonna arusaamine normaalsusest on iga natukese aja tagant muutunud
                    Just nimelt. See on suurim väärarusaam, et me elame mingil erilisel valgustatud ajastul. Eks seda on ekslikult muidugi alati arvatud, ei osanud Rooma riik või Kreeka hellenistlik kultuur ettegi kujutada, et nende ülim tsivilisatsioon ja need arusaamad koos nendega hääbuvad.

Praegused moraalinormid ei pruugi 50-100 aasta pärast enam mitte midagi maksta, me elame praeguses ajas ja reeglid-normid on samuti käesolevas ajas, muinasjutud progresseeruvast ühiskonnast ajavad lihtsalt naerma. See "progress" võib 100 aasta pärast mõne siinse tolerandi nutma ajada.
                    "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                      Just nimelt. See on suurim väärarusaam, et me elame mingil erilisel valgustatud ajastul. Eks seda on ekslikult muidugi alati arvatud, ei osanud Rooma riik või Kreeka hellenistlik kultuur ettegi kujutada, et nende ülim tsivilisatsioon ja need arusaamad koos nendega hääbuvad.

Praegused moraalinormid ei pruugi 50-100 aasta pärast enam mitte midagi maksta, me elame praeguses ajas ja reeglid-normid on samuti käesolevas ajas, muinasjutud progresseeruvast ühiskonnast ajavad lihtsalt naerma. See "progress" võib 100 aasta pärast mõne siinse tolerandi nutma ajada.
                      Progress on pidev ja pöördumatu. Jõhkral orjatööl põhinenud Kreeka ja Rooma ühiskondade hukkumine oli samuti osa vääramatust progressist. Ja 100 aasta pärast ei aja mind hauas enam miski nutma.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                        Progress on pidev ja pöördumatu.
                        Jube tuttav retoorika ühest teisest "progressiivsest" ajastust...

Aga üldiselt, koppa ei hakka ette ajama juba see teema? Tofoa meeleheitlik-punnitatud irooniapurtsakas oli juba päris piinlik lugeda - self proclaimed trollimiskuningas läheb homovastase krahvi trollimise peale nimodi leili, et vagu taga. Mõistlik.

Kommentaar

Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
                          self proclaimed trollimiskuningas
                          Nop. Aasta auhindade jagamised.

Vastukaaluks Õhtumaades vohavale lödipükslusele hoiavad varjaagid siiski veel elus konservatiivseid kristlikke väärtusi, mille järgi naised püsivad kodus ja tikivad ning mehed karistavad neid, kui nad õigelt rajalt kõrvale eksivad. "Püsige kodus, küpsetage pirukaid ja tähistage naistepäeva", soovitas varjaagide pealik Aleksei Mozgovoi naistele ning rõhutas, et vastasel juhul on tegu moraali allakäiguga.
                          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                            Progress on pidev ja pöördumatu. Jõhkral orjatööl põhinenud Kreeka ja Rooma ühiskondade hukkumine oli samuti osa vääramatust progressist.
                            Ei tasu nüüd nii kriitiline ka olla Rooma ja Kreeka ühiskondade suhtes. Sealsetes ühiskondades oli homoseksualism tavaline ja aristokraatide hulgas lausa soositud. Seega ma pole kindel, et see "progress" meid aastasadu tagasi paisanud pole.
                            "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                              Ma ei tea, kui madalale peab langema, et kiita heaks, et kaks pervot omale veel tagatipuks kedagi lapsendada saaks.

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                                Ei tasu nüüd nii kriitiline ka olla Rooma ja Kreeka ühiskondade suhtes. Sealsetes ühiskondades oli homoseksualism tavaline ja aristokraatide hulgas lausa soositud. Seega ma pole kindel, et see "progress" meid aastasadu tagasi paisanud pole.
                                No näed. Siis on ju muuhulgas tegemist järjepidevuse ja traditsiooniliste väärtustega. Sobib.
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
                                X