Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kooselu, võrdsus, homo, tolerants, Eesti, kultuur jms seadusteemad (kooseluseadus)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
    Tegelt huvitaks nüüd palju rohkem siit lugeda diskussiooni immigratsiooni ja religioonide kokkupõrgete teemal. See pole muidugi meil veel aktuaalne, aga selleks ta saab, päris kindlasti saab. Aastakese viie pärast, pakuks puusalt.

Muigega mõtlen ette, et kui palju haavlitega pikitud kanarindu ja progressiivsest optimismist pakatavaid internetisõdureid selles teemas näha võiks? Ehk - kusmaal tolerants tormossi tõmbab?
    Huvitav et sa arvad, et enamik siin kooseluseadust toetavaid inimesi oleks supertolerantsed. Mina näiteks ei pea ennast üldse selleks, pigem olen suhteliselt radikaalne ning võtan sõna siis kui näen minu jaoks lauslollust või idiootsust. Antud juhtumil oli minu jaoks lausidiootsus Varro armee ja täiesti absurdsed ja tõestamatud argumendid mis poole elanikkonnast pöördesse ajas. Sellise asja vastu lausa peab sõna võtma.
    Immigratsioon on hoopis teine tera. Erinevalt kooseluseadusest, mis tegelikult tavainimest absoluutselt ei mõjuta ja mis teeb selle vastase võitluse veel idiootlikumaks, on immigratsioon küsimus, mis hakkab igat ühte puudutama.

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
      Huvitav et sa arvad, et enamik siin kooseluseadust toetavaid inimesi oleks supertolerantsed. Mina näiteks ei pea ennast üldse selleks, pigem olen suhteliselt radikaalne ning võtan sõna siis kui näen minu jaoks lauslollust või idiootsust. Antud juhtumil oli minu jaoks lausidiootsus Varro armee ja täiesti absurdsed ja tõestamatud argumendid mis poole elanikkonnast pöördesse ajas. Sellise asja vastu lausa peab sõna võtma.
      Immigratsioon on hoopis teine tera. Erinevalt kooseluseadusest, mis tegelikult tavainimest absoluutselt ei mõjuta ja mis teeb selle vastase võitluse veel idiootlikumaks, on immigratsioon küsimus, mis hakkab igat ühte puudutama.
      Nagu ka Dannarile sai öeldud - ära omista mulle mingeid eeldusi. Pigem vt. mu eelmine vastus Dannari samasisulisele vastusele.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
        See, kuidas antud teemasse 14-aastane tütar+isa puutub, ma täpselt aru eis aa.
        See et isa kepib oma tütart on paljude jaoks rõve ja vastuvõetamatu. Samuti on seda homoseksuaalsus. Mingi muu (ilmselt hetkel väiksem seltskond) peab neist ühte või mõlemad normaalseks.

Nüüd on küsismus, et miks on üks OK ja teine mitte? Pedofiilia vs pedevärgi puhul on täiesti arusaadav argument, et üks osapool (väike poiss/tüdruk) on siin otsustusvõimetu ja kaitseta.

Kommentaar

Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
          Nagu ka Dannarile sai öeldud - ära omista mulle mingeid eeldusi. Pigem vt. mu eelmine vastus Dannari samasisulisele vastusele.
          Fair enough

Kommentaar

Eestisse on tegelikult üsna raske ette näha väga kontrollimatut sisserännet. See oleks ju praegugi võimalik, aga mingil põhjusel panevad siiatulijad kohe siit ka ajama. Mujal ootab neid oma diasporaa ees ja nad lähevad siit sinna ka edasi. Seega pole seda probleemi antud hetkel ka üleval. Homod olid siin ja on ka tulevikus. Seega on natuke teise probleemiasetusega küsimus.

Kommentaar

Taaskord üritatakse tõestada, et homod on sama jubedad nagu pedofiilid ja fakt et 2 homo on täiskasvanud ja mõlemad teevad seda vabatahtlikult ei muuda asja paremaks.
              Mõlemad on kaasasündinud seksuaalsed hälbed. Sellega oleme nõus, jah?

See, et ühe hälve kolmandat osapoolt ei puuduta, ei tee seda hälvet ju kuidagi normaalseks. Hälve jääb ikka hälbeks. See on lihtsalt pedofiili tragöödia, et tema seksuaalne hälve toob teistele kahju. Printsipiaalselt on need mõlemad ühtviisi samasugused hälbed normaalsest seksuaalsest käitumisest-orientatsioonist.

Hollandis on pedofiilide partei saanud ametliku õnnistuse, kuigi seda enam ei eksisteeri, aga see oli täitsa olemas. Mingil imelikul kombel said nad oma partei legaliseerida ja keegi ei pannud kätt ette, järelikult peeti neid ka enam-vähem legitiimseks vähemuseks. Said meediaski rahus oma perversset platvormi tutvustada.
              "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                See et isa kepib oma tütart on paljude jaoks rõve ja vastuvõetamatu. Samuti on seda homoseksuaalsus. Mingi muu (ilmselt hetkel väiksem seltskond) peab neist ühte või mõlemad normaalseks.

Nüüd on küsismus, et miks on üks OK ja teine mitte? Pedofiilia vs pedevärgi puhul on täiesti arusaadav argument, et üks osapool (väike poiss/tüdruk) on siin otsustusvõimetu ja kaitseta.

Dude, sest 14 aastane on laps ja mõjutatav? seepärast neid seadustega kaitstaksegi?

Kommentaar

Taaskord üritatakse tõestada, et homod on sama jubedad nagu pedofiilid ja fakt et 2 homo on täiskasvanud ja mõlemad teevad seda vabatahtlikult ei muuda asja paremaks.
                  Pedofiil pannakse vangi ka juba siis kui arvutist mõni pilt leitakse, ilma et ta elus oleks üldse mõnda last puudutanud. Noh, siin oma oma loogika, et ta umbes toetab seda majandusharu jne, aga kui õige see on, ma ei tea.
                  Corner taken quickly...

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust

Antud juhul on tegu ikkagi inimese ärakasutamisega ta on ju 14 aastat oma isaga üles kasvanud ja kindlasti ei hakka mitte ükski normaalselt üles kasvatatud tüdruk äkitselt 14. saades oma isa ihalema.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                      Dude, sest 14 aastane on laps ja mõjutatav? seepärast neid seadustega kaitstaksegi?
                      Seaduse järgi on ju 14aastase põrutamine ok. Lihtsustamiseks võib ju võtta 18a tütar ja isa ka, kui see kellegi jaoks probleemi lahkamise selgemaks teeb.

Kommentaar

Algselt postitas Redman Vaata postitust
                        Pedofiil pannakse vangi ka juba siis kui arvutist mõni pilt leitakse, ilma et ta elus oleks üldse mõnda last puudutanud. Noh, siin oma oma loogika, et ta umbes toetab seda majandusaru jne, aga kui õige see on, ma ei tea.
                        Noh, kui ikkagi keegi paneb üles videoid, kus vägistatakse kaheaastast sülelast, siis teeb ta seda ikka teadmisega, et mingid tüübid vaatavad. Seega toodavad teatud jobud selliseid videoid ikka nö. nõudluse täitmiseks. Mulle meenub üks lugu ühest pillimehest, kes väitis, et tema arvutis olid mõned alasti teismeliste pildid ja ülejäänu oli "kogemata tõmmatud, kuna ta ei teadnud, mis seal on". Käisin toimikuga tutvumas ja seal olid piltide failinimed olid juba "2yo girl raped by father, crying" jne.

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust

See, et ühe hälve kolmandat osapoolt ei puuduta, ei tee seda hälvet ju kuidagi normaalseks. Hälve jääb ikka hälbeks. See on lihtsalt pedofiili tragöödia, et tema seksuaalne hälve toob teistele kahju. Printsipiaalselt on need mõlemad ühtviisi samasugused hälbed normaalsest seksuaalsest käitumisest-orientatsioonist.
                          .
                          Kaasasündinud vs psüühiline häire. Üks on ravitav teine mitte.

E:
                          Pedofiilia on seksuaalne kiindumus puberteedi-eelsetesse lastesse (alla 11-aastased lapsed, individuaalselt võib vanus varieeruda, ülemine piir on 13). Laiemas tähenduses hõlmab pedofiilia ka puberteediealisi lapsi. Hiljem on hakatud eristama hebefiiliat, mis tähendab peamist seksuaalset huvi puberteedi-ealistesse lastesse (vanusevahemik 11–14). Efebofiilia tähendab seksuaalset kiindumust 15–19-aastatesse lastesse. Mõnikord peetakse pedofiiliaks ka kronofiiliat, seksuaalset kiindumust endast tunduvalt noorematesse isikutesse.
                          Pedofiilia on psüühiline häire ja laste seksuaalne ärakasutamine on kriminaalne tegevus. Pedofiilia korral peab olema vanusevahe vähemalt 5 aastat ja partner kõige rohkem 13 aasta vanune.
                          E2:
                          Teadusliku ja meditsiinilise arusaamise järgi ei ole seksuaalne orientatsioon valik, vaid tuleneb hoopis bioloogiliste ja keskkondlike tegurite keerulisest vastastikusest mõjust,[4][5] eriti teguritest, mis mõjutavad loote varjast sünnieelset keskkonda.[6] Kuigi on veel inimesi, kes arvavad, et homoseksuaalne käitumine on "ebaloomulik" või "düsfunktsionaalne",[7][8] on uuringud siiski näidanud, et homoseksuaalsus on näide normaalsest ja loomulikust inimese seksuaalsuse variatsioonist, mis iseenesest ei põhjusta negatiivseid psühholoogilisi tagajärgi.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                            Eestisse on tegelikult üsna raske ette näha väga kontrollimatut sisserännet. See oleks ju praegugi võimalik, aga mingil põhjusel panevad siiatulijad kohe siit ka ajama. Mujal ootab neid oma diasporaa ees ja nad lähevad siit sinna ka edasi. Seega pole seda probleemi antud hetkel ka üleval. Homod olid siin ja on ka tulevikus. Seega on natuke teise probleemiasetusega küsimus.
                            Nõus. Küll aga leidub kindlasti ka siin neid, kelle jaoks tolerants kui absoluutväärtus hõlmab ka läänelikke väärtusi selles osas, mis puudutab pilti, mida Stockholmi teatud linnaosades täna juba õudusega tunnistama peab. See ongi see, mida ma ootan - neid argumente ja selleteemalist vaidlust. Võimalik, et pean pettuma, kui ma vaatan eestlaste üldpildis stoilist suhtumist "rustonetsitesse" või kohalikku juudi diasporaasse, aga selge on ka see, et kindlasti on loosungi "Erinevus rikastab" rämedalt tulihingeliste pooldajate seisukohavõtte oodata. Ja kui need on sama patroniseerival toonil esitatud nagu siingi üks härra harrastab, olgu need argumendid siis sulatõsi või mitte, siis on oodata pulli pihtaandmist.

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust

Hollandis on pedofiilide partei saanud ametliku õnnistuse, kuigi seda enam ei eksisteeri, aga see oli täitsa olemas. Mingil imelikul kombel said nad oma partei legaliseerida ja keegi ei pannud kätt ette, järelikult peeti neid ka enam-vähem legitiimseks vähemuseks. Said meediaski rahus oma perversset platvormi tutvustada.
                              Mis see siia puutub? Sõnavabadus võib pedofiilidel ju olla? Ega see partei ei või teha ju midagi ebaseaduslikku, inimesed võivad ju tunnistada, et on pedofiilid, probleem on pigem selles kui nende tegevus kahjustab lapsi mis iganes moel.

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
                                Kaasasündinud vs psüühiline häire. Üks on ravitav teine mitte.
                                Kas just ravitav. See on pigem nö. "kontrollitav" hälve. Mis eeldaks ravimeid ja ravi. Eestis sellega üldiselt ei tegeleta ehk kui Saksamaal on anonüümsete pedofiilide rühmad, mis toimib samasuguste usaldusisikute võrgustikuna kui meil AA ehk kui tuleb pedofiilil mingi iha peale, siis saab ta enda usaldusisikult tuge. Meil istuvad pedod kusagil ema korteri magamistoas ja tegelevad enda asjadega. Ja kui isegi abi küsivad, siis on keskmine psühholoogi vastus "kas sa ei võiks siis täisealisi ikka paugutada?"

Kommentaar

Working...
                                X