Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Top 10 filmi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tabelikohti ei jaga, aga nimekiri on allpool.

Eelnevaid sirvides üllatab, et Shawshank Redemption'it nii vähe mainitud on. Ja lugupeetud bonnierist üllatab nõukogude filmiklassika tundmisega. Võta üks aktsia.

The Shawshank Redemption
    Иди и смотри
    Mandariinid
    We Were Soldiers
    Stalingrad (ehkki Bondartšuk on munn)
    Nipernaadi
    Rukajärven Tie
    Good Morning Vietnam
    Braveheart
    Full Metal Jacket

Lisanominendid juhuks, kui keegi tulla ei saa: Clockwork Orange, Pulp Fiction, Desperado, Enigma, The Green Mile, King's Speech.

Kommentaar

the Water(1985)
      Tühirand
      Trainspotting
      Back to the future
      Pitka kuuma kesä
      Tulnukas
      Lock stok and two smoking barrels
      dobermann
      Roosa Panter(see inspektor klüsooga)
      Up in smoke

filmid, mis meelde tulid ja mida vaataks iga kell veel.
      tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Ma olen näinud liiga palju häid ja väga häid filme, et top kümmet välja tuua. Väga palju head olen ka paraku unustanud. Esikohale asetan ilmselt endiselt Chaplini "Suurlinna tuled" ehk "City Lights". Säärast täiuslikkust pole võimalik ületada. Kindlasti on esikümnes "Citizen Kane", Wendersi "Paris, Texas" ja Coenite "Big Lebowski".
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
          Ma olen näinud liiga palju häid ja väga häid filme, et top kümmet välja tuua. Väga palju head olen ka paraku unustanud. Esikohale asetan ilmselt endiselt Chaplini "Suurlinna tuled" ehk "City Lights". Säärast täiuslikkust pole võimalik ületada. Kindlasti on esikümnes "Citizen Kane", Wendersi "Paris, Texas" ja Coenite "Big Lebowski".
          See oli nii etteaimatav, et siit tuleb mingi mustvalge/tummfilmi teema

Kommentaar

kui võtta klausliks, et igal hetkel võib uuesti vaadata (ehk mingi süngemad filmid või liiga pikad eeposed, mille ettevõtmine on sündmus omaette, jäävad kõrvale), siis tuleks top10 list umbes midagi sellist.

seven (kevin spacey!)
            usual suspects (kevin spacey!!!)
            valss bashiriga (parim joonisfilm ja dokumentaal ühe filmis- selle filmi puudumine nt imdb top250st on minu meelest täiesti kriminaalne)
            sin city (eeldatavasti stiilseim film üldse)
            drive (eeldatavasti parim soundtrack pluss carey mulligan on kõige nunnum naisnäitleja)
            dr strangelove (eeldatavasti parim mustvalge film)
            mingi indiana jones (esimene vast)
            mingi vanem star wars (episode 6 vast)
            mingi lethal weapon (kaks vastandlikku menti ajavad asja ja teevad nalja on totaalne minu teema- igasugused rush hourid ja asjad on kõik minu meelest ägedad filmid)
            internal affairs (eeldatavasti parim mitte-usa-film, scorsese võiks oma nõrga koopiaga perse käia)
            pulp fiction / marukoerad (ei suuda ostustada, oleneb kuuseisust)

ps muidu võiks mingid ristiisad ja fight clubid ka kandidaatideks olla, aga raamatuna on nad nii ägedad, et filmid sestap kaotavad respekti.

Kommentaar

Minu jaoks on hea filmi listi pääsemiseks üsna oluline päritolumaa. Nimelt pean väga väga lugu briti kinokunstist, eriti kriminullidest, mis vürtsitatud vahest ka huumoriga.

Absoluutne favoriit on Layer Cake(2004), peaosas Daniel Craig. Kummardus neile, kes siit seda filmi näinud on.
              Nõudeid täidavad loomulikult ka Snatch(2000) ja Two smoking barrels( 99 vist oli ).
              Viimati nähtud Fury(2014) jättis sõjafilmi kohta väga hea mulje, miskitmoodi tabas see nagu sõja nägu ja lootusetust minu jaoks eriti õige koha pealt. Aga võibolla räägib minus alles värske emotsioon.
              Der Untergang(2004) saab listi, sest on üks väheseid maailmasõja filme kus on proovitud läheneda konfliktile saksaaa pilgu läbi ja loomulikult tema kõige kurikuulsama silmapaari läbi. Puudub sellele žanrile omane kangelaslikus, mis vahetevahel väsitab.
              Komöödiast tooks välja Waynes World, osa 1 ja 2(1992 - 93).
              Eesti filmiklassikast tooks välja konkurentsitu lemmiku: Keskpäevane praam(1967).
              Kas keegi ei olegi nimetanud veel viimase aja parimat õli, mootorid, naised ja egod ehk Rush(2013)?
              Jim Carrey linateoseid ei taha ega saa välja jätta, paljude lemmikute seast valin Bruce Almighty(2003)
              "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
              These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                seven (kevin spacey!)
                usual suspects (kevin spacey!!!)
                Fimidega on kõik õige ja ma ei taha olla halbade uudiste tooja, aga sinu lemmik näitleja on kahjuks pesuehtne pederast. Just sayin. Ma usun et igal ühel on õigus huvituda oma asjadest, aga kas sellega hooplemine just head teeb...

Algselt postitas eika Vaata postitust
                internal affairs (eeldatavasti parim mitte-usa-film, scorsese võiks oma nõrga koopiaga perse käia)
                Ma isiklikult ei ole Internal Affairsi näinud, aga mulle on jäänud mulje et kõik need "vietnami keelne originaal on miljard korda parem" vennad pingutavad ka vähe üle ja jätavad minu jaoks pigem "tahan olla äge" mulje aga kukub valesti välja.
                Scorsese on väga hea kaameramees, filmis osales hulgim A kategooria tippnäitlejaid ja usun et see koopia ei olnud nüüd nii märgatavamalt kohutavam kui originaal.
                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                  Ma isiklikult ei ole Internal Affairsi näinud, aga mulle on jäänud mulje et kõik need "vietnami keelne originaal on miljard korda parem" vennad pingutavad ka vähe üle ja jätavad minu jaoks pigem "tahan olla äge" mulje aga kukub valesti välja.
                  Scorsese on väga hea kaameramees, filmis osales hulgim A kategooria tippnäitlejaid ja usun et see koopia ei olnud nüüd nii märgatavamalt kohutavam kui originaal.
                  Infernal Affairs siiski. Ja, noh, Scorsesel oli paremad näitlejad justkui ja puha, aga samas toppis ta ühte filmi kokku kolm osa, mis jättis asja liiga tihedaks. Lisaks kasutas ta sisuliselt samu kaameranurki, kuna originaali lavastaja oli nõustajaks. Departed oli tore film, aga, noh, tegelikult oleks võinud vaidluse lõpetada lausest "ma isiklikult pole näinud".

Kommentaar

Minu jaoks üks juhtumitest kus kriitika remake'i osas pole justkui õigustatud.
                    Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Departedit sitaks nimetada on tõesti suht arusaamatu.
                      Algselt postitas Iceman
                      Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

1. Wrong Turn. Kui ma esimest korda seda kanal kahest nägin, siis miski pärast vaatasin seda 5 nädala jooksul mingi 7 korda vist...ei tea miks, aga täiega meeldis. Eliza Dushkust sai sel ajal minu lemmik nais näitleja.
                        2. National Treasure. Nicolas Cage jee.
                        3. Lohe tatoveeringuga tüdruku triloogia. Mind Väga lummas teise osa film, mida kunagi ETV´s nägin, et sõjaväes olles lugesin selle sarja triloogia raamatud ka ära. Film oli siis rootsi versioon of course. seda ameerika oma ei vaevu isegi vaatama hakata.
                        4. 9/10 jardi. Sai omal ajal palju vaadatud. Väga vinge film. Bruce Willis ja Matthey Perry.
                        5. The Raid. 2 filmi. Väga mõnes korea kung fu film.
                        6. Pain and Gain. Mõnus jõuka film.
                        7. Taxi. seeriad. Mõnus prantsuse action komöödia filmid.
                        8. Crossroads. Omal ajal väga meeldis see Britney Spearsi film.
                        9. The Iceman. Nime poolest kohustuslik film, mis peab top 10´s olema. Väga lahe maffia film. Korralik mees oli see Iceman ikka.
                        10. Hachi: A Dog's Tale. Südamlik tõesti sündinud lugu koera kiindumusest omaniku. Pisara kiskus silma.

Üldiselt suht gei teema. Pole kindlaid lemmikuid. Kõik mida ma olen vaadanud lõpuni, on head normid filmid. Väga palju ei hakkanud meenutama. Kindlasti oli veel filme, mis tegelikult meeldisid mulle rohkem, kui siin topis välja toodud. Praegu tõin siin välja lihtsalt need filmid, mis tulid mulle meelde aga kõik need tegelikult ei vääri päris top 10 kohta.
                        Last edited by Iceman; 13.11.14, 22:10. Põhjus: Tuli meelde üks lahe trioloogia, et võtsin Warlordi 3. kohalt ära.
                        Ela ja tunne, et elad
                        see on kõige lihtsam
                        filosoofia, mis toimib
                        sule silmad ära vaata
                        tagasi, hinga sügavalt ja
                        hüppa üle iseenda varju
                        tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
                          8. Crossroads. Omal ajal väga meeldis see Britney Spearsi film.
                          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                          sigpic

Kommentaar

Üliarmas film oli ju ja mis ma teha saan, et see torkas mulle pähe edetabeli valmistamisel!
                            Ela ja tunne, et elad
                            see on kõige lihtsam
                            filosoofia, mis toimib
                            sule silmad ära vaata
                            hüppa üle iseenda varju
                            tule koos minuga.

Kommentaar

Crossroadsil on päris hirmus IMDB 3.2 hinne, ilmselgelt inimesed ei näinud selles filmis seda mida Iceman. Ausalt öeldes sinu listist on ainult Girl with the dragon tattoo tuttav.

Kommentaar

Need imdb inimesed ei oska ilmselgelt häid filme hinnata. Vaata film üle ja kommenteeri siis.
                                Ela ja tunne, et elad
                                see on kõige lihtsam
                                filosoofia, mis toimib
                                sule silmad ära vaata
                                hüppa üle iseenda varju
                                tule koos minuga.

Kommentaar

Working...
                                X