Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!
Collapse
X
-
Siin nati statistikat ka:
Isegi kui kõik need 20 koguneks järgmine aasta Paidesse möllama, siis kardan, et kohalike rullnokkade käe läbi on pigem nemad kannatajadEestist sai eelmisel aastal varjupaiga 20 välismaalast
18.01.2015
Eesti andis eelmisel aastal varjupaiga kokku 20 välismaalasele, kelle hulgas oli enim Sudaani kodanikke ning järgnesid võrdselt Süüria ja Kosovo kodanikud, vahendab ERR Uudised.
Politsei- ja piirivalveameti andmetel sai Eesti mullu 157 varjupaigataotlust kokku 24 riigi kodanikelt ja ühe taotluse, mille esitaja kodakondsus ei ole teada.
Eesti rahuldas taotlustest 20 ehk seitsme sudaanlase, nelja Süüria ja nelja Kosovo kodaniku taotluse, samuti said asüüli kaks Bangladeshi ja kaks Palestiina okupeeritud alalt saabunud põgenikku ning üks Venemaa kodanik.
Enim taotlusi sai Eesti Ukraina kodanikelt ehk 58, kuid seni pole Eesti neist ühegi taotlust rahuldanud.
Varjupaika taotlesid Eestist enim Sudaani kodanikud ehk 22 ning järgnesid Venemaa 19, Egiptus 12 ja Süüria seitsme taotlusega.
Taotlusi esitasid ka Mali, Valgevene, Gruusia, Kameruni, Elevandiluuranniku, Albaania, Alžeeria, India, Eritrea, Kongo DV, Kõrgõzstani, Kasahstani, Iisraeli ja Iraagi kodanikud.
2013. aastal sai Eestist varjupaiga seitse välismaaalst, kuid asüüli taotles kokku 97 inimest ehk kaks Süüria ja kaks Venemaa kodanikku, üks Afganistani, üks Pakistani ja üks Valgevene kodanik.Kommentaar
-
Et siis kordan küsimust, kas ise nägid neid kõiki sündmuseid peale ja pidasid arvet, või Taavi ütles ja Mõnu kirjutas ja LeeRomeno luges ja nüüd kuulutab ainuõige faktina?Siin nati statistikat ka:
Eestist sai eelmisel aastal varjupaiga 20 välismaalast
18.01.2015
Eesti andis eelmisel aastal varjupaiga kokku 20 välismaalasele, kelle hulgas oli enim Sudaani kodanikke ning järgnesid võrdselt Süüria ja Kosovo kodanikud, vahendab ERR Uudised.
Politsei- ja piirivalveameti andmetel sai Eesti mullu 157 varjupaigataotlust kokku 24 riigi kodanikelt ja ühe taotluse, mille esitaja kodakondsus ei ole teada.
Eesti rahuldas taotlustest 20 ehk seitsme sudaanlase, nelja Süüria ja nelja Kosovo kodaniku taotluse, samuti said asüüli kaks Bangladeshi ja kaks Palestiina okupeeritud alalt saabunud põgenikku ning üks Venemaa kodanik.
Enim taotlusi sai Eesti Ukraina kodanikelt ehk 58, kuid seni pole Eesti neist ühegi taotlust rahuldanud.
Varjupaika taotlesid Eestist enim Sudaani kodanikud ehk 22 ning järgnesid Venemaa 19, Egiptus 12 ja Süüria seitsme taotlusega.
Taotlusi esitasid ka Mali, Valgevene, Gruusia, Kameruni, Elevandiluuranniku, Albaania, Alžeeria, India, Eritrea, Kongo DV, Kõrgõzstani, Kasahstani, Iisraeli ja Iraagi kodanikud.
2013. aastal sai Eestist varjupaiga seitse välismaaalst, kuid asüüli taotles kokku 97 inimest ehk kaks Süüria ja kaks Venemaa kodanikku, üks Afganistani, üks Pakistani ja üks Valgevene kodanik.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpicKommentaar
-
Ma ei saa nüüd aru. On siis selliseid inimesi või ei ole? Kus nad on või kuidas sa tead et nad olemas on kui sa nendega ei suhtle?Kommentaar
-
"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
Konkreetselt Soome kohta ei tea aga nt Rootsis ja mujalgi on minu teada vastupidi. Isegi vägistaja või muu kurjategija eesnime ei avaldata sest need on masendavalt sageli kahtlaselt võõrapärased.Ma ei räägigi Kölni sündmustest konkreetselt, kuna see on tõepoolest päris õudne, ma räägin näiteks sellest, et Soomes on iga aasta 1000 vägistamisjuhtumit, millegipärast kajastab meedia ainult neid kus tegu võibolla mõne välismaalasega ja see on sellepärast, et mingi suvaline perekondlik draama ei paku kellegile pinget, aga kui tegu juhtub olema välismaalasega, siis on oi kui mõnus sinusuguselt kuskil netiportaalis anonüümselt ilastada kui rõvedad nad onKommentaar
-
Kas sul lugemisoskus on olemas? Olgu, kui delfi kommentaarium ei sobi, siis mine mingisse vastavasse Facebooki kommuuni ja loe sealt. Ma pole Taavi Rõivast ka isiklikult kohanud ega näinud, kas ma peaks kahtlema, et ta olemas?Kommentaar
-
Ma ei tööta statistikaametis ega politseis, seega isiklikult neid vendi üle ei lugenud. Küsimus muidugi suurepärane.Kommentaar
-
count ja co. Te muidu isiklikult olete näinud, et keegi shokolaadipoiss on kellelegi õlitaset kontrollinud?Kommentaar
-
Kommentaar
-
Olen lugenud kommentaare ja pole näinud sellist kus väidetakse, et ainult neegrid vägistavad ja kindlasti mitte ükski valge pole sellist pattu teinud.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar