320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Samas see legendaarne Selzer Poll näitas väga väga kindlat Harrise võitu - mis ajalooliselt on täpne olnud, aga hetkel on see olukord nii nagu on. Ükskõik kuidas läheb, kõige hullem variant oleks tõsine segadus ja potentsiaalne vägivald/ kellegi sekkumine*
    lets see jah. ma olen 91% kindel, et suht pohlad kumb võidab, teine pool läheb full retardioks ja tuleb mingisugune mäsa.
    see murica tundub praegu suht fucked up place olevat

Kommentaar

Tundub ka seekord, et whoever wins peab teise poole vägivallalainetega tegelema või noh riik peab tegelema ja rahva oma lõhedes üksteisele lähemale toomine ka emma-kumma valitsemisajal ei ole teema, sest Trump doesn't give a shit ja Kamala ei oska seda ja isiklikult arvan et ta mõju mitte kuidagi püüdes veenvalt vastaspoolele.

Obama tundub tagasi vaadates ime nende hakatiste kõrval keda me pärast teda ja praegu näeme liivakastis. What a sad puppet country.

Kommentaar

Obama oli pealtnäha cool ja karismaatiline, jutt jooksis jne, aga andis venelastele vabad käed tegutseda mille tulemusi me praegu näeme. Välispoliitiliselt meie jaoks negatiivne

“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Hetkel õnneks tundub, et maailmas on veel positiivsust ja American last hope elab veel

Kommentaar

Süvariigil sai raha otsa?

Kommentaar

Tundub, et ei osatud kuidagi arvestada, et Trump nii võimsalt domineerib igalpool ja vahe poolte valimiste peal nii lootusetu on. Ju arvestati, et Trumpi edu võib seal halvemal juhul 10-15 kohta olla ja selle saab rahulikult ära riggerida California, Washingtoni ja Oregoni pealt, kus 74 häält kokku ja kõik küsitlused on selgelt Harrise poolel. Seal oleks mugavalt igas osariigis Harrisele suurem võit tekitatud kui ennustati ja öeldud, et Harris tegi lihtsalt parema tulemuse kui küsitlused näitasid ja öeldud, et istuge maha lamemaalased.

Ülimalt heameel reaalsete Usa inimeste pärast. Samuti lääne maailma tuleviku silmaspidades on see hetkel rohkem kui tavaline presidendivalimine ja näitab väga selgelt ära, et see woke pask, mida kunstlikult peale surutakse ja üritatakse näidata, et enamus seda toetab on läbi kukkunud. Usk inimkonda taastub.

Kommentaar

Inimesed päriselt usuvad, et valimistulemusi niimoodi võltsitakse?

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust

Obama tundub tagasi vaadates ime nende hakatiste kõrval keda me pärast teda ja praegu näeme liivakastis. What a sad puppet country.
                  Mulle on juba alates sellest esimesest Trumpi kandideerimisest jäänud arusaamatuks, kuidas nii suures ja poliitilise kultuuriga riigis ei suudeta kahe partei peale kasvõi ühte tõsiseltvõetavat kandidaati leida. Ja nii juba varsti 10 aastat.
                  Või siis oodatakse, et Trump eest ära kaoks, kuna keegi ei jaksa selles pasaloopimises kaasa joosta temaga.

Kommentaar

Kogu see USA ühiskond on paras ajuvähk meie vaatest. Võta kasvõi top 10 rikkurit seal, nad kõik peksavad segast kui vähegi pikemat artikuleeritud teksti on vaja toota. Ok, Buffett vist midagi täiesti napakat ei ole tootnud minu mälu järgi.

Kommentaar

Samas see legendaarne Selzer Poll näitas väga väga kindlat Harrise võitu - mis ajalooliselt on täpne olnud
                      rip tädi selzer.
                      pollijate sooritusvõime on ikka jätkuvalt üpris kehvake. äki peaks hoopis mingi ahvi puuri panema ja laskma tal banaane valida

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust

Mulle on juba alates sellest esimesest Trumpi kandideerimisest jäänud arusaamatuks, kuidas nii suures ja poliitilise kultuuriga riigis ei suudeta kahe partei peale kasvõi ühte tõsiseltvõetavat kandidaati leida. Ja nii juba varsti 10 aastat.
                        Või siis oodatakse, et Trump eest ära kaoks, kuna keegi ei jaksa selles pasaloopimises kaasa joosta temaga.
                        Mis pasaloopimises. See on liberaalide mingi ära leierdatud argument. Trump on ülimalt kõva esineja ja ta suudab vastavalt olukorrale ülimalt hästi reageerida ja oma peaga vastuseid anda ja mõelda. Sinu liberaalidest Bidenid ja Harrised tulevad värisevate kätega koos saja nõuniku poolt ettekirjutatud poliitkorrektse tekstiga, et mööda kokkulepitud kindlat joont asi ära esitada, millest neil enamik ajast pole endalgi aimu ja rahvani see ammugi kohale ei jõua. Trump sellega kaasa ei lähe ja esineb rahvale ning tõmbab Liberaalid oma mugavustsoonist välja, siis see ei ole pasaloopimine vaid tema lihtsalt tema poliitiline esinemine on nii tõhus, et jätab liberaalid lolli olukorda ja siis taotakse seda sama Trumpi pasaloopimise plaati.

Trump on üks parimaid asju, mis Usa poliitikas väga pikalt juhtunud on ja tegemist on mäekõrguselt kõige kompententsema presidendiga/ presidendi kandidaadiga Usa jaoks vähemalt sellel sajandil.

Kommentaar

Samas see legendaarne Selzer Poll näitas väga väga kindlat Harrise võitu - mis ajalooliselt on täpne olnud
                          Jöuad bettida veel

Kommentaar

Algselt postitas Nasfal Vaata postitust

Trump on üks parimaid asju, mis Usa poliitikas....
                            Aga meil Euroopas on orkide armee ukse taga samal ajal kui Trump Ameerikas eraldi universumit ehitab. Cool, aga mul on teine pass eksole. Keegi peab nüüd siin otsustama, et ok, tahame rahulikult elada ja vaja on venelastele vastu nosplit anda, see nöuab suurt kulutamist. Miskipärast ei oska keegi Euroopa liidritest liikuda edasi sellises maailmas, kus venemaa pole partner, söber.

Aga vast ongi hea, et keegi kusagil paati köigutab, paneb tegutsema ja asjad liikuma

Kommentaar

Algselt postitas Nasfal Vaata postitust

Mis pasaloopimises. See on liberaalide mingi ära leierdatud argument. Trump on ülimalt kõva esineja ja ta suudab vastavalt olukorrale ülimalt hästi reageerida ja oma peaga vastuseid anda ja mõelda. Sinu liberaalidest Bidenid ja Harrised tulevad värisevate kätega koos saja nõuniku poolt ettekirjutatud poliitkorrektse tekstiga, et mööda kokkulepitud kindlat joont asi ära esitada, millest neil enamik ajast pole endalgi aimu ja rahvani see ammugi kohale ei jõua. Trump sellega kaasa ei lähe ja esineb rahvale ning tõmbab Liberaalid oma mugavustsoonist välja, siis see ei ole pasaloopimine vaid tema lihtsalt tema poliitiline esinemine on nii tõhus, et jätab liberaalid lolli olukorda ja siis taotakse seda sama Trumpi pasaloopimise plaati.

Trump on üks parimaid asju, mis Usa poliitikas väga pikalt juhtunud on ja tegemist on mäekõrguselt kõige kompententsema presidendiga/ presidendi kandidaadiga Usa jaoks vähemalt sellel sajandil.
                              Hea, et sa tead, minu poliitilisi eelistusi usa valimiste osas. Mida sa veel minu kohta selles osas tead? Stalker much?

Trump toodab lausvalet ja seda on korduvalt tõestatud ja tema väiteid ümber lükatud.
                              Ja ma ei viitsi laskuda tõesti debatti stiilis, kas 9/11 oli inside job ja kas Kapten Piht on elus.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust

Hea, et sa tead, minu poliitilisi eelistusi usa valimiste osas. Mida sa veel minu kohta selles osas tead? Stalker much?

Trump toodab lausvalet ja seda on korduvalt tõestatud ja tema väiteid ümber lükatud.
                                Ja ma ei viitsi laskuda tõesti debatti stiilis, kas 9/11 oli inside job ja kas Kapten Piht on elus.
                                See, et mingihetk kõik lausvalet toodavad see on ilmselge, Kamala Harris tootis ka siin Usa sõjaväe asjade kohta lausvalet, kus Usa navy vennad naersid ja ümberlükkasid. Ma ei pea Stalker olema, aga kui sa Trumpi nimeliselt pasaloopijaks tembeldad ja ainult Trumpi välja tood, kes on valesid fakte esitanud, siis sellega sa ju ütledki oma poliitilise eelistuse otse välja.

Kommentaar

Working...
                                X