Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
Äi viljele. Igaüks peab saama teha seda, mida ta ise tahab, kui ta suudab selle enda tegevusega ära rahastada. Praegu pigem selline suhtumine, et ma teen midagi, aga kui kedagi ei huvita, siis peab riik või keegi selle kinni plekkima. See veits segab.Kommentaar
-
Mind ka, kuid see on tagajärg. Ma vaataks ikka sinna protsessi alguse poole.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kuidas Ida-Saksa kommunistidest far-right sai, sellest ma aru ei saa. Vöibolla sedapidi, et eelmise sajandi kommud olidki kultuuriliselt väga konservatiivsed.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
Parem äärmuslased on nad ainult peavoolu ajakirjanike saepuru ajutegevuses. Reaalsuses on tegu tavaliste sotsialistidega kes rahvale tööd ja leiba nõuavad. Lihtsalt neegrid ja muud tšurkad ei meeldi neile. Selline vanakooli värk.Hello! I´m mentaly ill.Kommentaar
-
Teagi kas sellest 200'st enam asja saabki või lõpetavad nagu Vabaerakond. Kui sealt K.Kallas ja Tsahkna kaoks, midagi vist järele ei jääks
YNWA!Kommentaar
-
Samas eesti keelse kooli eest saab neile propsi jagada. Lisaks, hetkel üritab Pakosta n.ö tühja vangla raha teenima panna.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Selle kooli ja keelevärgi põhi niiditõmbajad olid ikkagi Isamaa oma, aga õnneks jah 200 toetas kaasa.
Päris lootusetu punt veel pole, elame-näemeYNWA!Kommentaar
-
See vanglateema on selles osas huvitav, et... Pakosta vist unustab ära, et neid vange peab ka keegi ravima. Kui keegi teaks mõnda ajakirjanikku, siis hüpoteetiliselt võiks see ajakirjanik a la uurida, kas ja kui palju inimressurssi meil olemasolevatele vangidele kulub ja kas ikka on mõistlik seda suurendada (sh kui palju suureneks). Otseses mõttes tuleb meie enda kodanike arvelt.
Tahate pereliikmele a la psühholoogilist või psühhiaatrilist abi, siis ootate tänasest veelgi rohkem, sest mingi David Jones, kes kuskil Birminghamis andis kellelegi nuga, võetakse enne ette.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar