Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas taku* Vaata postitust

ehk siis kui mulle miski ei meeldi, siis on ok lõhkuda ja laamendada... vahet ei ole, kelle oma vms?

kus need kradi sõnajala tuulikud on nah. lähen kividega loopima?
    Ja taipohh kui mõnda mosset või lada tänaval veel näen.

ps. ärge nüüd oravaid tapma hakake.

pss. see ei ole ok. see sitt hakkab veic üle piiri minema igast otsast juba.
    Ei ole OK. Samas täiesti etteaimatav et kui härra Musk kahe suupoolega sitta toodab, siis leidub poolsegaseid, kes on valmis igasugusteks märtrioperatsioonideks. Võib olla kusagil keegi ülevalt maksab veel komakohaga mingit bitcoini hästi tehtud töö eest veel enne ja pärast kangelastegu.

Pole päris sama värk kui mul maja ees bussipeatuses keegi korra kvartalis alati purjus peaga reklaamplakatite jaoks mõeldud klaasseinad puruks peksab.
    Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Minu poolest peaks kõik need bussipeatuste klaaside lõhkujad mingi erimenetluse alla käima. Erilised värdjad, minimaalselt peaksid tee äärest prahti korjama 2 euri tund kuni uute klaaside raha on koos.

Kommentaar

Joller ministriks või? Ema, kus need padrunid olidki?
        "The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."

Kommentaar

Eks sotsiaalminister Joller tekitab vähe elevust, seda mitte ainut Varro ja co seas.

Kommentaar

Esmaspäeva hommikune huumorinurk lombi tagant:

U.S. national-security leaders included me in a group chat about upcoming military strikes in Yemen. I didn’t think it could be real. Then the bombs started falling.

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust
              Esmaspäeva hommikune huumorinurk lombi tagant:

https://www.theatlantic.com/politics...-plans/682151/
              “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Ei tasu isegi mõelda, et kuskil mujal need võimuonklid kuidagi paremini toimetavad, lihtsalt sellist äpardust pole veel sisse läinud, aga tase võib olla täpselt sama või hullemgi.
                PS - see lause oli olnud mul selle administratsiooni kaitsmine, need vennad seal on ainult oma asja peal väljas, kui sedagi, nothing else. Õudusfilm veel 4 aastat või rohkemgi kui demokraadid sama p kukkunult edasi toimetavad kui eelmine valmiseelne periood.

Kommentaar

Mis selles artiklis imelikku on?
                  Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Ainult Eesti kodanikud saavad edaspidi (kohalikel) valimistel hääletada?
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                      Ainult Eesti kodanikud saavad edaspidi (kohalikel) valimistel hääletada?
                      Kõik saavad, välja arvatud idanaabri ja Kartuli Gadaffi alamad.
                      Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Kindel?
                        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas boobek Vaata postitust

Kõik saavad, välja arvatud idanaabri ja Kartuli Gadaffi alamad.
                          " kohalikel valimistel tunnistatakse kehtetuks Eestis elavate kolmandate riikide kodanike ja alates ülejärgmistest valimistest ka kodakondsuseta inimeste valimisõigus."

Kommentaar

Algselt postitas kaala Vaata postitust

" kohalikel valimistel tunnistatakse kehtetuks Eestis elavate kolmandate riikide kodanike ja alates ülejärgmistest valimistest ka kodakondsuseta inimeste valimisõigus."
                            Ot...mis Ukrid ei saa ka valida? Kuda selline "apsakas" nüüd juhtus?
                            Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Algselt postitas boobek Vaata postitust

Ot...mis Ukrid ei saa ka valida? Kuda selline "apsakas" nüüd juhtus?
                              Mis apsakas. Saavad valida seal riigis mille pass neil on. Kas sul on jäänud mulje, et Ukrainlasi hoitakse siin kuidagi asjatult privileegi staatuses? Ukrainlased ei unda ka, et ebaöiglane jne. nagu nöuka venelased siin kes üritavad sisuliselt Eesti riigist vene impeeriumi oblastit teha.

Kommentaar

Aga igal pool lällati,et agressorriigi kodanikud ja agressorriigi kodanikud. Ma es teadnu, et Ukrid ka sinna alla käivad. Oh - well.
                                Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Working...
                                X