Algselt postitas boobek
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
Sa Isamaa valija?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitust
Kunagi olin, enam mitte.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustMis see faking Varro siia puutub?
Tegelt pole kuulnud väga arutelu päris pöhjustest miks piiri lahti hoitakse. Ma pakun, et üks on kindlasti see, et kardetakse ärritada siinseid venelasi, nende vöimalikku reaktsiooni ja selle tagajärge“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
See vandaalitsemine on täiesti eesmärgipõhine ja kindlasti paneb inimesi kaks korda mõtlema, kas ikka tasub endale soetada või esindus kuhugi rajada. Äriliselt kindlasti natuke mõjutab.
Igaks juhuks peab mainima, et see n.ö transsoolisuse tahk on pigem trend, teema mida lihtsalt jälgida (pole mägi millel surra).
Aga nuh, meite jaoks võiks huvitavam olla, kuidas antud teemat meie meedia kajastab - kipub sinna "mostly peaceful riots" kategooriasse minemast.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustTerroristid?
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
See vandaalitsemine on täiesti eesmärgipõhine ja kindlasti paneb inimesi kaks korda mõtlema, kas ikka tasub endale soetada või esindus kuhugi rajada. Äriliselt kindlasti natuke mõjutab.
kus need kradi sõnajala tuulikud on nah. lähen kividega loopima?
Ja taipohh kui mõnda mosset või lada tänaval veel näen.
ps. ärge nüüd oravaid tapma hakake.
pss. see ei ole ok. see sitt hakkab veic üle piiri minema igast otsast juba.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
No USAs antakse neid terroistidena kohtu alla jah, et JOKK.
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustTerroristid?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitust
See, et usa on fubar, et tähenda, et meie peaksime selle asjaga kaasa minema. Et kui tiblastanis antakse ajakirjanikke riigireeturitena kohtu alal, siis me peaksime ka neile kui riigireeturitele viitama või?
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Meil on 2025 - terrorism pole enam ainult pommiga jeblamine.
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustpilt
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitust
ehk siis kui mulle miski ei meeldi, siis on ok lõhkuda ja laamendada... vahet ei ole, kelle oma vms?
kus need kradi sõnajala tuulikud on nah. lähen kividega loopima?
Ja taipohh kui mõnda mosset või lada tänaval veel näen.
ps. ärge nüüd oravaid tapma hakake.
pss. see ei ole ok. see sitt hakkab veic üle piiri minema igast otsast juba.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar