Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas boobek Vaata postitust
    Sa Isamaa valija?
    “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Algselt postitas kaala Vaata postitust

Sa Isamaa valija?
      Kunagi olin, enam mitte.
      Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Kunagi olin, enam mitte.
        Nojah aga vöta varro kommentaarium lahti ja vaata pilti - need "venemaa on kristlike väärtuste paradiis" ekre tegelased küll önnelikud ei oleks, kui nüüd ligipääs sinna sulgetaks.

Kommentaar

Mis see faking Varro siia puutub?
          Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Mis see faking Varro siia puutub?
            Okei my bad, möned ekre fraktsiooni omad hääletasid ka poolt.

Tegelt pole kuulnud väga arutelu päris pöhjustest miks piiri lahti hoitakse. Ma pakun, et üks on kindlasti see, et kardetakse ärritada siinseid venelasi, nende vöimalikku reaktsiooni ja selle tagajärge

Kommentaar

Siin ei ole mingit reaktsiooni kartmist. Sügisel on valimised. Ja osa erkondadest ei mõista siiamaani, et kohalikud venelased valivad:
              a) Kõlvartit.
              b)Mingit muud umbkeelset jollerit.

Lihtne.
              Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust

See vandaalitsemine on täiesti eesmärgipõhine ja kindlasti paneb inimesi kaks korda mõtlema, kas ikka tasub endale soetada või esindus kuhugi rajada. Äriliselt kindlasti natuke mõjutab.
                Kui need terroristid poleks suuresti (esimesest neljast vahistatust kolm) n.ö transsoolised (s.t napakad, mitte need, kes sündinud vales kehas), siis võiks isegi öelda, et päris hästi korraldatud reklaamikampaania.
                Igaks juhuks peab mainima, et see n.ö transsoolisuse tahk on pigem trend, teema mida lihtsalt jälgida (pole mägi millel surra).
                Aga nuh, meite jaoks võiks huvitavam olla, kuidas antud teemat meie meedia kajastab - kipub sinna "mostly peaceful riots" kategooriasse minemast.
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Terroristid?

Kommentaar

Algselt postitas nonoh Vaata postitust
                    Terroristid?
                    No USAs antakse neid terroistidena kohtu alla jah, et JOKK.

Kommentaar

Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust

See vandaalitsemine on täiesti eesmärgipõhine ja kindlasti paneb inimesi kaks korda mõtlema, kas ikka tasub endale soetada või esindus kuhugi rajada. Äriliselt kindlasti natuke mõjutab.
                      ehk siis kui mulle miski ei meeldi, siis on ok lõhkuda ja laamendada... vahet ei ole, kelle oma vms?

kus need kradi sõnajala tuulikud on nah. lähen kividega loopima?
                      Ja taipohh kui mõnda mosset või lada tänaval veel näen.

ps. ärge nüüd oravaid tapma hakake.

pss. see ei ole ok. see sitt hakkab veic üle piiri minema igast otsast juba.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust

No USAs antakse neid terroistidena kohtu alla jah, et JOKK.
                        See, et usa on fubar, et tähenda, et meie peaksime selle asjaga kaasa minema. Et kui tiblastanis antakse ajakirjanikke riigireeturitena kohtu alal, siis me peaksime ka neile kui riigireeturitele viitama või?

Kommentaar

Terroristid?
                          Meil on 2025 - terrorism pole enam ainult pommiga jeblamine.
                          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

See, et usa on fubar, et tähenda, et meie peaksime selle asjaga kaasa minema. Et kui tiblastanis antakse ajakirjanikke riigireeturitena kohtu alal, siis me peaksime ka neile kui riigireeturitele viitama või?
                            Polegi ammu selle pildi postitamiseks põhjsut olnud

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust

Meil on 2025 - terrorism pole enam ainult pommiga jeblamine.
                              Aga terrorism pole ka iga asi, mis sulle ei meeldi.

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                              pilt
                              Ahah.​

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust

ehk siis kui mulle miski ei meeldi, siis on ok lõhkuda ja laamendada... vahet ei ole, kelle oma vms?

kus need kradi sõnajala tuulikud on nah. lähen kividega loopima?
                                Ja taipohh kui mõnda mosset või lada tänaval veel näen.

ps. ärge nüüd oravaid tapma hakake.

pss. see ei ole ok. see sitt hakkab veic üle piiri minema igast otsast juba.
                                Kunagi keegi saagis Ansipi tamme maha. See oli mingi eriti dick move. Aga kindlasti mõnele inimesele asjalik protest rikaste eelistamisest ja vaeste rõhumisest.

Kommentaar

Working...
                                X