Algselt postitas plastic'99
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustpaistab et lõpuni mune pole, et erakonnast välja astuda
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99elame näeme, nendest 10st palju on selliseid, kellel reaalselt mune oleks eemalduda? ok, Yana Toom, Kõlvart. Kaljulaid... aga teistel majalaenud, värgid-särgid. hullemaidki asju alla neelatud. See Kaljulaidi keiss oli ilmselt ka varem teada juba. vt kasvõi Helme intekat pärast oma juhatust, kus ta selgelt suunab kaljulaidi kohta viite, et "no ja see kaljulaid on täiesti marginaalne ja mõttetu tegelane; Yana Toom ei saa üldse asjadest ja vene elektoraadist enam aru jne" jne. Ehk siis... Ratas ei ole täna ilmselt ahastuses vaid see (Kaljulaidi ja Toomi kisa) oli kaalutletud sammu ja protsessi üks osa.
See omakorda lisab minus kindlust, et see koalitsioon tekib, sest nüüd on üha raskem tagasi minna Ratasel...
Aga nõus jah, et siin neid teooriaid saab ehitada mitmeid
Vene häälte kaotamine tähendab automaatselt ka seda, et järgmistel kohalikel valimistel saab otsa Keskerakonna ainuvõim pealinnas. Ma sügavalt kahtlen, kas Ratas on sellise käiguga nõus, tundub ülimalt lühinägelik.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99ma siia viskan lihtsalt hüpoteesi, et Ratas saab väga hästi aru, et venelaste hääli ta varasemas ulatuses enam ei saa nagunii ning seetõttu on vaja ennast veidi redefineerida. Selle jaoks on aga vaja olla peaminister ning teha suurt poliitikat. Sellest lähtuvalt on ka koalitsiooni mitte moodustamine RE-ga täiesti arusaadav, sest sellisel juhul nad lihtsalt oma häältega teeksid parempoolset poliitikat ning 4 aasta pärast neid lihtsalt enam ei oleks - kelle eest nad seisavad? Vaateliselt ja veidi senisest eestimeelsemal tsentristlikul parteil on aga peaministrierakonnana hääli püüda ikka tajooooooba.
Rääkimata siis sellest, et ühtlasi kaotab KE kogu selle jama taustal suure tõenäosusega ainuvõimu Tallinnas, mis on neile äärmiselt oluline olnud.
Ma ei nimetaks seda väikeseks redefineerimiseks. Minu meelest on see toolist kinnihoidmise eest päris korralik panus, millega Ratas on valmis riskima.Coraje, corazón y cojones.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustMillegi seedimine (inimeste õigus oma poliitilisele maailmavaatele), ei tähenda seda, et peaks selles osalema.
Nagu ma arvasin: https://www.delfi.ee/news/paevauudis...si?id=85577271
Kommentaar
-
Algselt postitas Punkt Vaata postitustEKRE-ga koalitsiooni tegemine pole samas enda "veidi redefineerimine". KE ei kaota praegusel juhul mitte ainult venelastest valijate hääli, vaid tõenäoliselt üsna paljude eestlaste hääli, kes puht põhimõtteliselt EKRE vastu on. Nii, ja kui praegu kaotatakse ühtlasi nii venelaste kui ka eestlaste hääli, siis tekib küsimus, et millega need kaotatud hääled järgmistel valimistel kompenseeritakse? Isamaalt ei ole neid üleliia ära tõmmata ning samuti on ebatõenäoline, et neid EKRE-lt ära tõmmatakse, sest kui EKRE asjadega kaasa minnakse, siis langeb EKRE valijate aupaiste niikuinii jätkuvalt EKRE-le endale, kes võimule tulles murdsid "kartellierakonnad" (sh KE).
Rääkimata siis sellest, et ühtlasi kaotab KE kogu selle jama taustal suure tõenäosusega ainuvõimu Tallinnas, mis on neile äärmiselt oluline olnud.
Ma ei nimetaks seda väikeseks redefineerimiseks. Minu meelest on see toolist kinnihoidmise eest päris korralik panus, millega Ratas on valmis riskima.
KERE oleks olnud EKRE-le tegelt suurepärane, valitsusse oleks saadud varem või hiljem, kas kutse peale või pärast valimisi juba kutse esitajana. arvatavalt."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustSiin loogikas on üks suur viga. Valimised näitasid, et Kaja ongi popim kui Ratas. Valimised näitasid, et ega see eesti liberaalne valija seda valgendatud KEd omaks ei võtnud. Mida siin nüüd siis hirmsasti kaotada on, et peaks värisema?
KERE oleks olnud EKRE-le tegelt suurepärane, valitsusse oleks saadud varem või hiljem, kas kutse peale või pärast valimisi juba kutse esitajana. arvatavalt.
Sama keiss nagu audi/bemm autode puhul ja Saku õlle puhul ja eesti kurk köögivilja puhul.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustMa arvan, et küsitlustulemused ei pannud siin niivõrd pange ja rahvale tegelikult meeldib peaministrina Jüri Ratas rohkem kui Kaja Kallas. Aga eestlane on meeletu brändihoor. Ja Reformi bränd on eestalsele niivõrd tugev ja kindel valik. No, et valimissedel on ees ja mõtled, et keda ma siin ikka valin vanahea Reformi, nad on ju alati tumedate jõudude vastu ja toovad rikkuse majja. Poliitikal ja valimisprogrammidel siin erilist rolli ei ole.
Sama keiss nagu audi/bemm autode puhul ja Saku õlle puhul ja eesti kurk köögivilja puhul.
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustSiin loogikas on üks suur viga. Valimised näitasid, et Kaja ongi popim kui Ratas. Valimised näitasid, et ega see eesti liberaalne valija seda valgendatud KEd omaks ei võtnud. Mida siin nüüd siis hirmsasti kaotada on, et peaks värisema?
KERE oleks olnud EKRE-le tegelt suurepärane, valitsusse oleks saadud varem või hiljem, kas kutse peale või pärast valimisi juba kutse esitajana. arvatavalt.
KE oli senini valimiste põhjal populaarsuselt teine erakond, tehti loodetust kehvem, aga siiski viisakas tulemus. Mis neil kaotada on?
Kaotada on näiteks langemine Eesti tavaliseks reaparteiks Reformierakonnast palju kaugemale ning senine võim Tallinnas (ainuvõim oleks ilmselt nkn kaotatud, aga nüüd võib isegi kehvemi minna). Ja seda pikaks ajaks, sest mh kaotatakse ilmselt oma lojaalne valija, mitte emotsiooni ajendil valija. Kui palju hääli kaotatakse, seda saab järgmistel valimistel näha.
Aga kui mõelda, et kust ja kelle hääli siis asemele võidetakse, siis mina väga neid kohti ei näe.
KERE koalitsioonis saanuks KE küll olla ainult nö teine viiul, aga arvan, et siis saanuks vähemalt mängida seda kaarti, et kaitstakse venekeelse valija huve mingil määral ning ei lasta Reformierakonnal full liberaalseks minna (ehk mh mõeldakse ka natuke konservatiivsemale tädi Maalile maapiirkonnas). Seega oleks suures plaanis oma püsivalija alles hoitud ning ehk võidetud siis mõned EKRE valijate hääled maapiirkondadest endale.Coraje, corazón y cojones.
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustMa arvan, et küsitlustulemused ei pannud siin niivõrd pange ja rahvale tegelikult meeldib peaministrina Jüri Ratas rohkem kui Kaja Kallas. Aga eestlane on meeletu brändihoor. Ja Reformi bränd on eestalsele niivõrd tugev ja kindel valik. No, et valimissedel on ees ja mõtled, et keda ma siin ikka valin vanahea Reformi, nad on ju alati tumedate jõudude vastu ja toovad rikkuse majja. Poliitikal ja valimisprogrammidel siin erilist rolli ei ole.
Sama keiss nagu audi/bemm autode puhul ja Saku õlle puhul ja eesti kurk köögivilja puhul."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Sellel koalitsioonil on tõsine meelelahutuslik potentsiaal
Mõnel käivitub juba ärevushäire...isegi Kaitsevägi ja Kaitseliit lähevad segi. Ootame siiagi siis lisanduvaid ähvardusi kohvrite pakkimistest ja natsiriigi tolmu jalgelt pühkimisest, peate küll kiirustama enne kui sõjaväestatud SS...ptüi piirivalve püstitab okastraataia ja installeerib kuulipildujatornid.
PS. Kunnas sõdis koos lääneliitlastega päris sõjas ja nüüd rahuajal on kuidagi kahtlane, kas kaitseministriks sobiks? Te nagu tõesti olete kuskilt kõrgelt pea peale kukkunud või?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar