Algselt postitas budu
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustBudu, mis nuss sul nende sotsidega on, et sa omistad päris lihtsalt kõigile sotsi märgi külge, nagu see oleks mingi ilge kuritegu vms.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Vihane veokijuht AD 2012: "Türa, pask, sa kuradi värdjas mulle ette keerad, ma nussin su ema neljaks, raisk!"
Vihane veokijuht AD 2018: "Türa, sa liberast, kuradi neegriarmastaja selline. Ma nussin su pagulaspede neljaks, Sorosi persekaapijast sots!"
Inimene ja emotsioonid on samad, lihtsalt on saabunud geopoliitiline mõõde.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustMul endal facebooki pole, aga ehk keegi saab valgustada, et mis EKRE sõprade klubis ja teistes sellelaadsetes kommuunides sellest Uus-Meremaa asjast arvatakse?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustUmbes sama, mia hiddenlolis.
https://hiddenlol.com/lol/287191
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVihane veokijuht AD 2012: "Türa, pask, sa kuradi värdjas mulle ette keerad, ma nussin su ema neljaks, raisk!"
Vihane veokijuht AD 2018: "Türa, sa liberast, kuradi neegriarmastaja selline. Ma nussin su pagulaspede neljaks, Sorosi persekaapijast sots!"
Inimene ja emotsioonid on samad, lihtsalt on saabunud geopoliitiline mõõde.
Vihaste veokijuhtide iidol AD 2018:"Ma ei pea seda vajalikuks sotside ajalehele kommenteerida"
Kommentaar
-
Abordikeeld ei läinud läbi - Varro juba võttis tuld fb-s, mida Monika Helme tormas kohe kustutama aga sisuliselt läks teema ikkagi prügikasti ja kõik jääb samaks.
Sõjaväestatud piirivalve jääb tulemata - tõenäoliselt nimetatakse Piirivalve kiirreageerijad ümber, antakse veidi lisarahastust aga sisuliselt midagi ei muutunud jällegi.
Varsti tulevad juba põnevamad teemad. Huvitav kaugele EKRE läheb "soinistumisega" või millal EKRE valijad aru saavad, et kuidagi pehmeks läheb asi.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustAbordikeeld ei läinud läbi - Varro juba võttis tuld fb-s, mida Monika Helme tormas kohe kustutama aga sisuliselt läks teema ikkagi prügikasti ja kõik jääb samaks.
Sõjaväestatud piirivalve jääb tulemata - tõenäoliselt nimetatakse Piirivalve kiirreageerijad ümber, antakse veidi lisarahastust aga sisuliselt midagi ei muutunud jällegi.
Varsti tulevad juba põnevamad teemad. Huvitav kaugele EKRE läheb "soinistumisega" või millal EKRE valijad aru saavad, et kuidagi pehmeks läheb asi.
- kooseluseaduse tühistamine
- abielu määratlemine põhiseaduses mehe ja naise liiduna,
- Rail Balticu tühistamine
- rahvaalgatuse õiguse tagastamine
- riigipea valimise õiguse rahvale tagastamine
Mina ennustan: esimesed kolm ei saa tehtud (neist kaks esimest võivad olla kirjas, kuid ma mõtlen, et viiakse 4 aasta jooksul lõpuni), kaks viimast tulevad, neist eelviimane mingis imelikus vormis, mis midagi ei tähenda.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustVarro Vooglaidi punased jooned EKRE toetajatele:
- kooseluseaduse tühistamine
- abielu määratlemine põhiseaduses mehe ja naise liiduna,
- Rail Balticu tühistamine
- rahvaalgatuse õiguse tagastamine
- riigipea valimise õiguse rahvale tagastamine
Mina ennustan: esimesed kolm ei saa tehtud, kaks viimast tulevad, neist eelviimane mingis imelikus vormis, mis midagi ei tähenda.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustMa kahtlen, et seda viimast tuleb. Muus osas nõus aga ma lisaks siia juurde ka e-hääletuse. Varro jaoks see võib-olla ei tähenda midagi aga keskmise EKRE valija jaoks on see oluline. Kohe-kohe on tulemas Europarlamendi valimised ja kui see valitsus saab teoks siis teeb reform seal puhta töö ja saab suure % häältest läbi e-hääletuse, mis paneb EKRE väga suure surve alla.
Kommentaar
-
Jüri Ratas: "PPA ameti alla tuleb oma struktuuri, oma juhtimisega tugevdatud piirivalve..."
Martin Helme: "Lisaks lepiti kokku nii piirivalve taastamises (eraldi struktuur ja oma eelarve, reservi loomine)"
Saab põnev olema.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar