Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
-
See on veits selline "maaka korruptsioon". Ja sellele peaks andma hinnangu valijad.Madison palkas oma naise isa endale tööle euroopa parlamendis. Veidi häirib tbh selline small time sipelga nikkumise mentaliteet. täiesti klassitu värk... nagu mingi sööklatädi koolis, kes õhtuti võtab jääke ja wc-paberit kaasa.
Maru ebaefektiivne see asi hetkel, kuid loodame, et kasvavad ikka teemasse sisse ajapikku - no paar milkut ja praamihange vms
Aga inetu loomulikult. Aga ei enamat.olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
Trump: Illegaalsed pagulased on paha ja see tuleb kontrolli alla saada!
Trump: Pohh, toome oma väed ära, et rändamine saaks uuesti alata!
Trump: Erdogan! Kui jamama hakkad kurdidega võtan sul munad maha!
Erdogan: Davai kutid, moonad laadida ja hakkame showga pihta!
Merkel: Minge perse, ma ei suuda enam pagulasi vastu võtta!Kommentaar
-
A kas me aitasime Trumpi Normandias?Trump: Illegaalsed pagulased on paha ja see tuleb kontrolli alla saada!
Trump: Pohh, toome oma väed ära, et rändamine saaks uuesti alata!
Trump: Erdogan! Kui jamama hakkad kurdidega võtan sul munad maha!
Erdogan: Davai kutid, moonad laadida ja hakkame showga pihta!
Merkel: Minge perse, ma ei suuda enam pagulasi vastu võtta!Kommentaar
-
Kommentaar
-
Vahepeal peab päris võimsaid kõnesid Riigikogu esimees, sihuke mõnus Uute Uudiste kolumni touch. https://www.err.ee/990329/henn-pollu...s-kui-ka-mujalKommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Reinsalust on sirgumas päris hea poliitik.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Ilmselt on kaabudel paanika, sest hetkeseisuga on nad EKRE TOP-5 "mida fakki"-poliitikute seast välja langenud:
1. Moonika Helme
2. Urmas Reitelmann
3. Pärnu 16 000 võllid
4. Ruuben Kaalep
5. Kert Kingo
Räägi veel, et valitsuses olek ei muuda normaalsemaks!Kommentaar
-
Kui valitsuses olek muudab normaalsemaks, siis milline oli Kingo varem?Ilmselt on kaabudel paanika, sest hetkeseisuga on nad EKRE TOP-5 "mida fakki"-poliitikute seast välja langenud:
1. Moonika Helme
2. Urmas Reitelmann
3. Pärnu 16 000 võllid
4. Ruuben Kaalep
5. Kert Kingo
Räägi veel, et valitsuses olek ei muuda normaalsemaks!Kommentaar
-
Diktatuuri ja demokraatia piirivalvamismeetodid on veidi erinevad.
Lisaks on Euroopas üks riik, kuhu saab Türgist ilma igasuguse passikontrollita lennata ning seejärel ELi siseneda üle ÜRO valvatava ala, mille sõjaväeliselt valvamine tooks ilmselt kaasa sõja.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar