Algselt postitas vendetta
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustSellest oli vahepeal juttu ju
They were not rigging the election; they were fortifying it
https://time.com/5936036/secret-2020-election-campaign/
Kommentaar
-
Kogu see diskursus kokku võetuna on väga raske ja nõuab ilmselgelt veel tööd nii õiguskaitse organite kui ühiskonna poolt.
Eile õhtul ma vaatasin just Law & Orderi viimast osa, kui keegi tahab, siis soovitan! See seriaal käsitleb palju seksuaalkurjategijate ja lähisuhte probleeme - jah see on seriaal, kuid see konkreetne osa oli väga väga hea ja annab ülevaate, et selliste juhtumite korral on asi väga hall - mitte must-valge.
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustOh jah, keskmise Delfi kommentaatori tasemel postitus. Kõik asjad olemas: üksikult üldisele, katastrofiseerimine ja lai ajaline määratlus. Palju õnne.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustOh jah, keskmise Delfi kommentaatori tasemel postitus. Kõik asjad olemas: üksikult üldisele, katastrofiseerimine ja lai ajaline määratlus. Palju õnne.
Nüüd panid mu tõesti paika. Kasutasid võõrsõna (täiesti mööda küll selle tegelikust tähendusest ), sinu võit, kusagil ootab sind kindlasti ilus woke vimpel!
Aga endiselt ei usalda ma pimesi ei prokuratuuri, ajakirjandust, ega isegi EKREt mitte, oman oma lolli natsiarvamust edasi, niiet TÜNG!! minu võit hoopis!
Kommentaar
-
See Kuusiku eksnaise "lähikondlane" Merle Kaunissaar kes meedias mulli üles kerib prokuratuuri töötaja ju
nüüd küll eemaldatud, aga 22 mai väljavöte: https://webcache.googleusercontent.c...3njV8hXFpHjLxA
Kui see oli parim, mis tunnistajatepingist vötta oli siis palju önne töesti“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKui järgmises kohtus see eksnaine siiski tunnistab, et peksis, saab ta valetunnistuste andmise eest karistuse?
Kaalat on muidugi naljakas vaadata tema "usk on kõva asi"-lause valguses.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKui järgmises kohtus see eksnaine siiski tunnistab, et peksis, saab ta valetunnistuste andmise eest karistuse?
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustSelles protsessis on tunnistused antud. Kui sa pead silmas järgmist kohtuastet, siis seal toimub olemasolevate tõendite ja kohtuotsuse analüüüs. Mingeid uusi tõendeid ega tunnistusi enam anda ei saa.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustEhk siis selline asi on võimalik, et eksnaine ütleb igalpool, et peksis jah aga kohus järgmises astmes seda arvesse ei võta ja kui esimeses astmes oli kõik legit ja nende tõendite puhul selgubki, et ei peksnud, siis ongi kõik? Uut sama juhtumist esimeses astmes arutama ei hakata, kui samad inimesed?
Kommentaar
-
See pärast I kohtuastme lahendi tegemist hurraaahüüdmine või parastamine on suhteliselt mõttetu asi, sest igas vähegi kobedamas keisis kâiakse kõik astmed läbi.
Kuna ta väidab, et mina (kui Refi valija) olen rumal, siis selline targutav prill võiks vabalt istuma minna ning enne seda võiks peksasaanud naise mõni lähedane isik vennikesele yle tahi ka veel anda
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar