Mulle meeldis see, et kui elutähtsa sisendi hind kerkis mingid korrad, siis räägiti penskaritest ja mitu senti kellegil dildo laadimine maksma läheb. Nüüd, kui jutt on laenurahast, siis räägitakse kordadest.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Aitäh, et mind ManU fänniks nimetad. Aga seda laenu võeti pigem ikka kahe teise erakonna soovil.
Et reform ei soovinud seda laenu võtta, kuid isama ja sde survestasid?
Ja kas sa praegu õigustasid seda 32 korda kallimat laenamist?
Kommentaar
-
Algselt postitas xxD Vaata postitustSaan ma õigesti aru, et kui kesikud valitsuses soovisid võtta laenu 0.125% intressiga siis nad olid pahad koos ekrete ja helmedega? Aga kui oravapreilid võtavad 4% intressiga laenu siis on see nagu korras üritus?
Nemad ju kogu aeg ühesugust laulu laulunud, et soovid tuleb laenurahadega katta, sest see ju odav vms
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas xxD Vaata postitustSaan ma õigesti aru, et kui kesikud valitsuses soovisid võtta laenu 0.125% intressiga siis nad olid pahad koos ekrete ja helmedega? Aga kui oravapreilid võtavad 4% intressiga laenu siis on see nagu korras üritus? Jurim, mõnuagent ja muud manu fännid tähistavad eesti rahva koorimist koos manu 3-2 võiduga täna?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustLaenu peaks võtma vajaduse, mitte soovide põhiselt.
Kui aga laenu hakatakse võtma püsikulutuste katteks on asjalood halvad. Selle trendi lõi loomulikult meil Ratas ja Keskerakonna valitsus. Häda on selles, et kui sa selle laeka juba avad, siis ei ole järgnevatel valitsustel enam väga palju variante. See on väga sarnane kiirlaenu teemale, kui korra juba sinna tsüklisse satud, siis on ülikeeruline sealt välja tulla ja igale uuele valitsusele on juba suur laenude teenindamise kohustus eelarves ette pandud.
- Likes 2
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
Igasugune laen, mis on võetud mingisuguse investeeringu või tegevuse kiiremaks teostamiseks on täiesti okey. Olgu see mingi infrastruktuuri projekt, mingi tulevikku vaatava teema rahastuse tõus. Kindlasti praeguses situatsioonis ka riigikaitse.
Kui aga laenu hakatakse võtma püsikulutuste katteks on asjalood halvad. Selle trendi lõi loomulikult meil Ratas ja Keskerakonna valitsus. Häda on selles, et kui sa selle laeka juba avad, siis ei ole järgnevatel valitsustel enam väga palju variante. See on väga sarnane kiirlaenu teemale, kui korra juba sinna tsüklisse satud, siis on ülikeeruline sealt välja tulla ja igale uuele valitsusele on juba suur laenude teenindamise kohustus eelarves ette pandud.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
Igasugune laen, mis on võetud mingisuguse investeeringu või tegevuse kiiremaks teostamiseks on täiesti okey. Olgu see mingi infrastruktuuri projekt, mingi tulevikku vaatava teema rahastuse tõus. Kindlasti praeguses situatsioonis ka riigikaitse.
Kui aga laenu hakatakse võtma püsikulutuste katteks on asjalood halvad. Selle trendi lõi loomulikult meil Ratas ja Keskerakonna valitsus. Häda on selles, et kui sa selle laeka juba avad, siis ei ole järgnevatel valitsustel enam väga palju variante. See on väga sarnane kiirlaenu teemale, kui korra juba sinna tsüklisse satud, siis on ülikeeruline sealt välja tulla ja igale uuele valitsusele on juba suur laenude teenindamise kohustus eelarves ette pandud.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Ja mida ma siis ütlesin? Lihtsalt 7 sõnaga. Ma pole pika jutu mees.
Kommentaar
-
Algselt postitas xxD Vaata postitustSaan ma õigesti aru, et kui kesikud valitsuses soovisid võtta laenu 0.125% intressiga siis nad olid pahad koos ekrete ja helmedega? Aga kui oravapreilid võtavad 4% intressiga laenu siis on see nagu korras üritus? Jurim, mõnuagent ja muud manu fännid tähistavad eesti rahva koorimist koos manu 3-2 võiduga täna?
See intresside värk ei meeldi kellegile ja asjad on suht pekkis hetkel.
Kommentaar
-
Ah jaa, see ka muidugi, et ühe päkapiku trummi taotakse aint.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustSiis kui pmst null intressiga laenu sai ei teadnud ju üldse et covidi aja rahakülv hakkab inflatsiooni põhjustama, üldse ei teadnud....
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar