320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust

Sellele on tegelikult selgitus täitsa olemas. Miskipärast läks info briifist ainult ERRi. Erasektorist jõudsid sinna siinkirjutaja ja üks ÄP düüd, kes haarasid kinni poliitikute lausest, et homme tehakse ajakirjanikele ka sama esitlus ja küsisid hommikul eraldi, et mis-kus. Noh, see fakt vast ka vähe naljakas või nii. Delfi ja Postimees tõenäoliselt ei jõudnud, sest erinevalt ÕLst ja ÄPst vähegi analüüsivõimelised isikud seal poliitikute pressikonverentse ei kuula, sest neil "on tähtsamatki teha" (siinkohal minu sõnad, mitte nende). Küllap koalitsioonikõneluste pressikal käinud inimesed lihtsalt ei tabanud ära, et see esitluse-lause on oluline asi, mida toimetusse edasi anda.

E: Aa, veel üks tore detail. Tarku küsimusi esitama pidavad ERRi ajakirjanikud miskipärast järgmisele koalitsioonikõneluste pressikale ei jõudnud. Küsimusi oli ikkagi jube palju.
    Sitt lugu tegelt. Ma väga sisuliseks ei viitsi kaine peaga minna ja eks väikekodanlik elu tuleb nende ühiskondlike teemade osas vanuse ja laste arvust tingitult peale.

Aga tuletan meelde veelkord viisakalt, et ma ei saa ka sellise vaate, arvamuse, sotsiaalse õiglustunde esindamise ja kaitsmise eest palka.

Sina saad.

Kommentaar

Kui valimistulemused olnuks vähe teistsugused, kas siis oleks jõustruktuuride pealike kangutamine Prigožini kätetöö?
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Ega praegune ongi ju ainult Slava Ukraini asja varjutamiseks. Võeti mingi ebaoluline funktsionäär ette, et süvariiki kaitsta.
        20 LEGEND

Kommentaar

“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

“Olin KAPOs tööl ja nägin võimalust endisele kolleegile koht kätte näidata. Tõmbasin avalikult sae käima ja kallasin Eesti jõustruktuuride maine korralikult virtsaga üle. #absurd.”
            20 LEGEND

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
              Kui valimistulemused olnuks vähe teistsugused, kas siis oleks jõustruktuuride pealike kangutamine Prigožini kätetöö?
              Huvitav, et see Politico hakkas nüüd teist poolt, või siis tervet Eestit kangutama....pidi söber olema ju. Huvitav selliste keisside puhul on see, et praegusel juhul loetakse ridade vahelt nö vandenõud ja otsitakse tegelikke põhjusi, aga eelmisel juhul loeti ja vöeti teksti söna sönalt töena.

Kommentaar

Algselt postitas kaala Vaata postitust

Huvitav, et see Politico hakkas nüüd teist poolt, või siis tervet Eestit kangutama....pidi söber olema ju. Huvitav selliste keisside puhul on see, et praegusel juhul loetakse ridade vahelt nö vandenõud ja otsitakse tegelikke põhjusi, aga eelmisel juhul loeti ja vöeti teksti söna sönalt töena.
                Või vastupidi?

Kommentaar

oluline, et AI pahane ei ole....

Kommentaar

Algselt postitas nonoh Vaata postitust

Või vastupidi?
                    Prigozini teema:

ekrekad - "see on infooperatsioon"
                    ülejäänud - "haha vaata mis tegelt tegite"

Praegune keiss:

eestlased - "see on infooperatsioon"
                    ülejäänud - "haha vaata mis te tegelt tegite"

Kommentaar

Prigozini teema:

ekrekad - "see on infooperatsioon"
                      ülejäänud - "haha vaata mis tegelt tegite"

Praegune keiss:

eestlased - "see on infooperatsioon"
                      ülejäänud - "haha vaata mis te tegelt tegite"
                      Aga kes ma siis olen kui kummagi kaasuse puhul pole grupis ülejäänud? Segaduses sooneutraalne?
                      Et kui eesti on andnud ukrainale relvastust, mida meil ei ole olnud, siis päris hästi ei saa ka aru, kuidas sellesse kirjutisse suhtuma peaks.

Kommentaar

Suhtu nii, et infosõjas on osav spindoctor tõsine relv. Ja keskmise inimese pealiskaudsuse tõttu ei pea alati isegi väga osav olema. Meie ju teame, et tegemist on suht robustse tööga, kust karu kõrvad kaugele paistavad. Aga concerned lõunaeurooplane või ameeriklane näeb kuskil sheeritud pealkirja või lühikokkuvõtet ja ohkab, no ei saa see Venemaa ka ainus süüdlnae olla, need väikesed tigedad Balti riigid ise ka ikka vägisi norivad muhku...

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
                          . Meie ju teame, et tegemist on suht robustse tööga, kust karu kõrvad kaugele paistavad. Aga concerned lõunaeurooplane või ameeriklane näeb kuskil sheeritud pealkirja või lühikokkuvõtet ja ohkab, no ei saa see Venemaa ka ainus süüdlnae olla, need väikesed tigedad Balti riigid ise ka ikka vägisi norivad muhku...
                          fking Medvedev.

Kommentaar

Njah, kui neid meelevaldseid omistamisi rakendada, siis hetkel võib ju väita ja paberi vett kandma panna, et Delfi = Politico = Prigožin​.

Eks nüüd võiks erinevate osapoolte, inimeste motiive selgitada... nuh, kelle töö see ka siis poleks.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Eelmisel juhul avalikustati ka ju kirju, mille põhjal järeldusi tehtud, praegusel puhul üsna julmalt anonüümsete "spetsialistide" poolt mingeid valefakte eetrisse paisatud. Kui mingit anonüümset infooperatsiooni korraldada, siis võiksid vähemalt faktid pädeda. Ei tohiks ju olla ka ajakirjanikul raske mingit taustatööd teha, et uurida väidete paikapidavust.
                              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Eelmisel korral ikka Viljar Veebel väitis, et on koostöö.

Kommentaar

Working...
                                X