Algselt postitas LeeRomeno
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Kas ma mäletan nüüd midagi valesti või sotsid olid ainus erakond, kes üldse mingi maksutõusu programmi sisse kirjutasid? Teised ütlesid, et üleüldse on kõik ok ja võtame laenu või siis, et kärbime.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustMiks suurte kärpimiste tuules 70 miljoni eest maksuküüru kaotada ja seda raha enamteenivatele tasku lükata?
Milline erakond lubas teise lapse tulumaksutagastuse kaotada?
Kommentaar
-
Kas ma mäletan nüüd midagi valesti või sotsid olid ainus erakond, kes üldse mingi maksutõusu programmi sisse kirjutasid? Teised ütlesid, et üleüldse on kõik ok ja võtame laenu või siis, et kärbime.
^^^
Kui väga vaja võime koos ilusti teledebatid järelvaadata. Eelarve tasakaalu ja maksuküüru kaotamise katteallikate kohta paar korda kindlasti küsiti. Minu mälu järgi oli alati vastus ümmargune mämmerdamine, et küll majanduskasv ja teeme kõik palju efektiivsemaks jne. Olemasolevate toetuste vähendamisest ja uute maksude lisamisest ei olnud silpigi.
Kommentaar
-
Kas ma mäletan nüüd midagi valesti või sotsid olid ainus erakond, kes üldse mingi maksutõusu programmi sisse kirjutasid? Teised ütlesid, et üleüldse on kõik ok ja võtame laenu või siis, et kärbime.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
Küüru kaotamine oli ju reformi üks peamisi valimisloosungeid ja 200l oli sama asi sees. Tulumaksutagastuse kaotamise kohta küll ei usu, et keegi seda maininud oleks, aga suures plaanis läheb endiselt sinna eelarvetasakaalu teemasse.
Etnoh, mul ei oleks selle küüru kaotamise vastu midagi, kui riigi rahakassa poleks ootamatult pärast valimisi nii tühi, et ühiskonna haavatavamatelt kihtidelt tuleks hakata raha rohkem võtma.
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustMiks suurte kärpimiste tuules 70 miljoni eest maksuküüru kaotada ja seda raha enamteenivatele tasku lükata?
Milline erakond lubas teise lapse tulumaksutagastuse kaotada?
Kommentaar
-
Algselt postitas diver Vaata postitust
Kingitused rikastele on alati olnud parempoolsete maksupoliitika kõige läbivamaks jooneks. Tavaliselt üritavad nad seda küll mingi objektiivse rahandusliku vajaduse või kõigi võrdse kohtlemise fassaadi taha peita, aga sisu on ikka sama.
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitust
See, et keegi suudab need kaks asja sirge molliga samasse lõiku kirjutada, on minu jaoks tragikoomiline.
Etnoh, mul ei oleks selle küüru kaotamise vastu midagi, kui riigi rahakassa poleks ootamatult pärast valimisi nii tühi, et ühiskonna haavatavamatelt kihtidelt tuleks hakata raha rohkem võtma.
Kommentaar
-
Tõepoolest on ju plaan regressiivne tulumaks kehtestada. Või kuidas täpselt see ühiskonna haavatavamatelt raha võtmine välja näeb?
Ja ma saan aru, riigil raha vähe, võlad suured. Võtku. Aga samal ajal teise käega rikkamatele juurde anda. Vot sellest mina aru ei saa. Küll aga saan aru, miks sellise teguviisi järel ekrede ja asjade toetus kasvab.
- Likes 1
Kommentaar
-
Kui "kas te ei tahaks venemaaga liituda?" ettepanekuid tehti ja Politicolt artikleid telliti, kas siis ei möeldud, et vbla nad kah mötlevad välja miskit? Play stupid games, win stupid prizes. Ei tasu reageerida ja imestada, köik on loogiline. See on iseeenda toodetud sitt“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Kas meil mitte "parempoolsed" erakonnad vähemalt enda väitel ei peaks opositsioonis rohkem esindatud olema?
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitust
Laps (eriti mitu) on ju selge vaesusriski kasvataja. Ehk lastega pered on keskmisest haavatavamad. Neilt tulumaksutagastuse (raha, mis nad ise on teeninud, see pole isegi mitte toetus), ära võtmine, on ju haavatavamatelt raha võtmine?!
Ja ma saan aru, riigil raha vähe, võlad suured. Võtku. Aga samal ajal teise käega rikkamatele juurde anda. Vot sellest mina aru ei saa. Küll aga saan aru, miks sellise teguviisi järel ekrede ja asjade toetus kasvab.
Ja endiselt ei pea ma 1200-2100 euri teenivaid inimesi rikastest, nende võit on selle küüru kaotamisel kõige märkimisväärsem.
Kõige suurem riskigrupp on ikka üksikvanemad ja loodetavasti leitakse nende toetamiseks rohkem võimalusi.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustKui "kas te ei tahaks venemaaga liituda?" ettepanekuid tehti ja Politicolt artikleid telliti, kas siis ei möeldud, et vbla nad kah mötlevad välja miskit? Play stupid games, win stupid prizes. Ei tasu reageerida ja imestada, köik on loogiline. See on iseeenda toodetud sitt
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar