320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Vitsur teeb LHV-s majandusanalüüsi pensionifondidele. Ehk mitte pangale endale, paluti täpsustada.
    Tema artikkleid lugeda, siis kõlab sarnaselt küll nende LHV vendade tekstiga, mida nad kaubanduskeskustes peast sorinal ette laulavad, et miks LHV pensionifond on parim.

    Kommentaar


      LHV varahalduses olla siis tema töökoht. See vist eraldi mingi tütarettevõte.

      Kommentaar


        Samas ma lorenzo väidetes astmelise tulumaksu diskussioonides ei kahtleks kunagi.

        Algselt postitas diver Vaata postitust

        Mitte keegi ei suutnud tegelikult su põhiväiteid ümber lükata, aga erinevate eelarvamuste ja kinnistunud valearusaamade pinnalt lahmimist ja oma rumaluse õigustamist jätkus terveks nädalaks.
        Instagram

        Twitter

        Eesti Lokomotiv Moskva fännid

        telekavaataja.blogabet.com

        Kommentaar


          Algselt postitas Nasfal Vaata postitust

          ​​​​​​[B]"Aga tegelikult meil oleks ammu olnud aeg õppida, miks ikka taanlased või soomlased ja rootslased, kes teevad igasuguseid vigureid majanduses, mitte vigureid, aga igasuguseid otsuseid ja igasuguseid erandeid, arenevad kiiresti, on õnnelikumad.
          Mida soomlased arvavad sellest, et nad maailma kõige õnnelikumad on: https://www.tiktok.com/@hollywoodimp...69786215812394

          Kommentaar


            Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
            Vitsur teeb LHV-s majandusanalüüsi pensionifondidele. Ehk mitte pangale endale, paluti täpsustada.
            hea teada
            Catalunya is not Spain!

            Kommentaar


              Aga...Kõik...Pidid...Hakkama...Ju...Investeerima

              image.png
              Instagram

              Twitter

              Eesti Lokomotiv Moskva fännid

              telekavaataja.blogabet.com

              Kommentaar


                Kas soojustusmaterjali ning voodrilaua ostmine on seinast välja võetud raha? Või tarbimisele ja muule kulunud raha? Okei. Vastus mind tegelikult ei huvita. Rohkem nagu viide sellele, et tegemist on loomingulise matemaatikaga (nendest majadest, kes veits nagu kaotasid selle reformiga).

                Kuna ma aga sellest pensiteemast suurt midagi ei tea, siis kui paljust rahast need, kes lihtsalt sellega õhku kütsid, nüüd ilma jäid? Et kui nad nüüd kunagi 10-20-30ne aasta pärast pensionile lähevad, et kui palju nad vaesemaks jäid?
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

                "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

                "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

                Kommentaar


                  Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
                  Aga...Kõik...Pidid...Hakkama...Ju...Investeerima

                  image.png
                  See on meie riigi "Brexit", sama idiootne. Helir-Valdor on kunn peer.

                  Kommentaar


                    jah. samaväärne. uskumatu tegu.

                    Kommentaar


                      Võrklaeva soolo automaksu osas Esimese Stuudios on päris hea huumor, mõnusalt ähmi täis läheb

                      Kommentaar


                        Kaitseväle laiendatava harjutusvälja alla jäävaid talunikke ühendav MTÜ Meie Nursipalu pöördus lähtuvalt Fortes sel nädalal avaldatud artiklist avaliku kirjaga peaminister Kaja Kallase poole, milles nõuab kaasatust neid otseselt puudutavate seaduste muutmise plaanidesse.


                        Appi kas need inimesed on kunagi üldse ühtegi riigi asjaajamist kõrvalt näinud? Mida ma tahavad nüüd, miljardit igaüks või? Kogu see protsess on alles käimas ja esimesed hindamisaktid alles töös - varsti hakkavad esimesed asjad alles selguma mis tingimused ja kuidas suudetakse dialoogis püsti panna, mingit absurdset soolot ei tasu ju ka teha.

                        Kommentaar


                          Kõigepealt tekitame segaduse ning seeläbi inimestes usalduse languse. Mis aitab pookida nende külge 15-minuti staarid, kes tekitavad udu, mille varjus on lihtsam erinevaid õigustusi leida ja üldsuse arvamust kujundada.
                          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

                          "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

                          "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

                          Kommentaar


                            Palun punktiliselt tegevusplaan, mis oleks tulnud teha teisti teavituse mõttes.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas nonoh Vaata postitust
                              Palun punktiliselt tegevusplaan, mis oleks tulnud teha teisti teavituse mõttes.
                              disclaimer: Nursipalu laiendamine on vajalik ja 99% (laest võetud number, kujundlik, võin eksida) selle vastu protestijatest on niisama hullud, kes protestivad umbes kõige vastu. Alustades maskikandmisest ja lõpetades akna all oleva korvpalliväljakuga. Muide, naljakas teema olla selle võrokeste kongressiga, et keeleteadlased on praegu täiesti pöördes – mingid hullud kaaperdasid nende pikalt planeeritud ürituse ära

                              Kogukonnaga suhtlemise kohta ma liiga palju öelda ei oska. Nii palju olen aru saanud, et need, kelle kodud reaalselt laiendatavale alale jäävad ja seetõttu ära kolima peavad, on pigem rahul. Ses osas vast läks kõik hästi. Lällavad need, kes kardavad, et pauk tuleb koduuksele lähemale. Ma ei tea, kui palju neile selgitati, et ega seal 24/7 paugutama hakata. Küllap ikka selgitati, aga eks inimestele meeldibki jaurata. Vt ka: tuulikuvastased, kes kardavad väidetavat tuulikumüra ja kurdavad, et rikub vaate ära.

                              Küll aga läks selgelt midagi metsa suhtluses laiema ühiskonnaga. Kogu kommunikatsioon on olnud reaktiivne, mitte proaktiivne. Kõigepealt teevad Nursipalu-hullud mingi avalduse, mida kaitseministeerium seejärel ümber lükkama hakkab. Tõenäoliselt see nii ei oleks, kui avalikkust oleks varem kaasatud ning kümneid kordi selgitatud, miks, kus ja kuidas. Ma ausalt öeldes isegi ei mäleta, et sel teemal ajakirjanikele briifi oleks tehtud... Mis ühtlasi tekitab olukorra, et kuna ajakirjanik kogu pilti ei hooma – loogiline, pole aega iseseisvalt ühte teemasse nii põhjalikult süveneda – jõuavad meediasse hullude väited, mis tõele ei vasta. Miks? Noh, nende avaldajad lihtsalt ei saa aru, et see on jama.

                              Miks nii tehti? Meenub ühe tuntud Tallinna munitsipaalpoliitiku selgitus, kuidas linnas ei julgeta avalikkust planeerimisprotsessi kaasata, sest kardetakse, mis reaktsioon sealt tuleb. Ma nüüd natuke parafraseerin, aga ta mõte läks edasi umbes nii: "No ja siis tehakse kedagi teavitamata asi ära. Enamasti läheb miski täiesti untsu, kuigi korralikumalt kogukonnaga suheldes oleks neid vigu vältida saanud." Nõuka-aja mentaliteet, et teeme salaja ja hoiame võõraid eemal vms.

                              Lisaks muidugi kõikide erakondade argus enne valimisi välja öelda, et Nursipalu tuleb. Selle asemel veeretati lihtsalt kuuma kartulit ning aeti uskumatut möga. Ainsana oli vist aus Pevkur, kõik teised rääkisid juttu stiilis "uus riigikogu otsustab" vms. Ausalt, ma ei usu, et selle enne valimisi väljaütlemine Nursipalu-pooldajatelt hääli minema viinuks.

                              Kommentaar


                                Nõus. Mul ajateenistuskaaslasest semu elab seal samas. Tõsi, teispool maanteed. Väga mõistlik vend on, ka üle kümne aasta hiljem regulaarselt helistame ja ajame juttu. Igastahes, temaga vesteldes olen aru saanud, et kamin on teinud vigu, samas, et ega ma ise ka palju paremini asjale läheneda poleks osanud, sest:

                                1) kuidas avalikkust kaasata, kui sa ise ka veel vajadusi ei tea? Ehk kui sa teed pressika/lähed kohalikega rääkima, siis nad tahavad juba vastuseid: kust uus piir läheb, mitu maja sinna sisse jääb, kuidas kompenseeritaks jne. Samas, ise sa ju veel ei oska neid vastuseid anda, sest alles uurid ja kaalud ja ei taha ju oma hinnangutes jääda liiga tagasihoidlikeks või liiga agressiivseteks

                                2) kuulujutud läksid käima juba ammu. Nagu Eestis ikka. Kui kamin asja kaalus ja kovides maad kuulamas käis - et üldse kuidas kohalikele lähenda jne, läksid jutud liikvele vallavanematele näidatud kaardist, sadadest kodudest, mis ära võetakse. Keegi teadis rääkida, et ei saanud pangast koduremondiks laenu, sest pank juba teadvat, et maja väärtus langeb/ära võetakse. Jne jne.

                                3) Mida oleks võinud teha minu meelest - kamin leida endale kohalik eestkõneleja, kes 24/7 valmis vastama kohalike küsimustele, hirmudele jms.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X