Võibolla tõesti meie ühiskond ei ole veel ise nägemas majanduslikku ebavõrdsust kui ülisuurt probleemi, kuid küsimus on et kas me peame jõudma siis punkti, kus see muutub suureks probleemiks? Muu maailm tegelebki ennetusega. Ja antud tee mis meil on käsil viib tahes tahtmata selle probleemini. Selles mõttes tulevad need varamaksud ja tulumaksu astmelisus üks hetk nagunii. Aga see selleks...
Mis puudutab kaitsevõimesse rohkem panustamist, siis ka ma ei näe erilist mõtet selle suurendamises. Ma saan aru, et sõja puhkemisel läheb siin ainult partisanisõjaks ja relvad peavad olema, aga muu teema on suht mõtetu raua ostmine. Raketikaitsekilp oleks mõistlik, aga venelaste suurearvulist maaväge me ei suuda isegi vist 4 tundi kinni hoida, siin aitaks ainult tuumapomm
Mis puudutab kaitsevõimesse rohkem panustamist, siis ka ma ei näe erilist mõtet selle suurendamises. Ma saan aru, et sõja puhkemisel läheb siin ainult partisanisõjaks ja relvad peavad olema, aga muu teema on suht mõtetu raua ostmine. Raketikaitsekilp oleks mõistlik, aga venelaste suurearvulist maaväge me ei suuda isegi vist 4 tundi kinni hoida, siin aitaks ainult tuumapomm

Kommentaar