Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Dreams cant be buyKommentaar
-
Kommentaar
-
Mart Järviku sõnul kuulati teda ministeeriumis pealt, lutika avastas ta Henn Põlluaasa antud aparaadigaKommentaar
-
ma ei tea miks ma seda tegin, aga mingist hetkest meelelahutus lõppes, iq langes ja kurb hakkas.Dreams cant be buyKommentaar
-
Ma loodan, et Paldiski maanteel leidub mõni vaba voodi. Selle jutu taustal on ka selge, miks härra endale Ummelase nõunikuks palkas.Kommentaar
-
1. See pole enam naljakas isegi.
2. Kas KAPO tehnika areng on pidama jäänud (oletan et KAPO kuulas pealt), et 10a vana vidinaga leiab lutika üles? Üldjuhul võib 10a vana jubinaga lutsu visata.
3. Mis kahtlaseid asju Henn Põlluaas ajas 10a tagasi, et lutikaotsijat vajas?
4. Miks ta vanema Helme juurde ei jooksnud kohe? Ta ju siseministeeriumis oma jope.
Kommentaar
-
Selles show peale, mis on toimunud circa 7 kuud eestis, mina oma tulevased ronaldosi ja messisi küll ei kasvata siin. Veidi hakkab juba häbi olla eestlane. Tõsiselt.
Päris piinlik oli saada eile kõne oma saksa sõbralt, et noh, mida kuradit eestis toimub. Kuhu te jõudnud olete. Mõttekoht..Kommentaar
-
vahel saab parempoolsetest hulludest aru ka, et miks vasakpoolseid ebarditeks nimetatakse,
https://www.youtube.com/watch?time_c...ature=emb_logo - ilge seksism! firma aktsia 10% languses selle "rõveda" video pärast (according to postimees, ei viitsinud tsekkida)Dreams cant be buyKommentaar
-
selline jutt umbes sama loll kui ekre oma juba.Selles show peale, mis on toimunud circa 7 kuud eestis, mina oma tulevased ronaldosi ja messisi küll ei kasvata siin. Veidi hakkab juba häbi olla eestlane. Tõsiselt.
Päris piinlik oli saada eile kõne oma saksa sõbralt, et noh, mida kuradit eestis toimub. Kuhu te jõudnud olete. Mõttekoht..Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar