Algselt postitas Pints
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustSelleks et praegune koalitsioon ikka püsiks, on lihtsalt EKRE sealolemine vajalik. Oma kolm aastat on veel ees.
Isegi Raimond, kes tihti esineb just R4 saadetes, on seal hiljuti tunnistanud, et Refi kujundatud poliitikat oli vaja muuta, aga tema teinuks seda koostöös Refiga, kel on riigikogus vist 35 liiget. See poleks ju võimalik olnud. Kuhu praegune koalitsioon Eesti viib, eks seda näitab tulevik. Ma ei kirjutaks praegust majanduskasvu Ratase valitsuse ainuteeneks, aga majanduskasv on ikka hämmastavalt suur olnud, võrreldes Rõiva ajaga. Fakt.
20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustMitte, et mulle Keskerakond meeldiks, aga peab tõdema, et Kõlvart sobib küll linnapeaks 3x rohkem kui Michael.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustMitte, et mulle Keskerakond meeldiks, aga peab tõdema, et Kõlvart sobib küll linnapeaks 3x rohkem kui Michael.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustKõlvart on siiani teinud tõesti ainuõigeid ja asjalikke otsuseid. Seni on kõik OK, kuni ta on võimul riigis, mitte linnas.
Michal pole ka muidugi mingi alternatiiv.
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustKaja kõrvale lükkamise teekond sai alguse - Michal ei välista koostööd mitte kellegagi.
see sama michael kes varem välistas koostöö keskiga (valitsuses)?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustsee sama michael kes varem välistas koostöö keskiga (valitsuses)?Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Ma ei tea. Michael on suht ebapopulaarbe ja ebameeldiv. Ta oleks umbes Corbyni tüüpi, et erakonda tahaks valida, aga teda võimule ei tahetaks. Ainult tema nime ei hakka keegi kunagi kuskil vaimustusest karjuma.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustMichal on õudne tegelane tõesti.
Äärmiselt ebameeldiv, ropu suuga ja arrogantne inimene.
Tema ning Pentus-Rosimannus & Co tuleks võimust võimalikult kaugele hoida.
Pettunud, et selline valik tehti.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustYep, nõustun siin teistega 1000%. Olles Reformierakonna toetaja, siis Michali valimine on suht lamp otsus.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustYep, nõustun siin teistega 1000%. Olles Reformierakonna toetaja, siis Michali valimine on suht lamp otsus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar