Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Jah, varsti on nali, et kui ministrid ühes valitsuses töötavad, siis on ühtlustuvad nende... Ah, ma tahtsin öelda, et viie erakonnaga koalitsioon on ka väga seismiline üksus.Kommentaar
-
ja meil on Riigikogus kes? 60+ aastased vanamehed, kes tulevad teada küll mis ajastust ja süsteemistYNWA!Kommentaar
-
Ah? SUht lame nali btw. Respect on selles, et kui su partei peab sind 34 aastaselt piisavalt kompetentseks, et saada peaministriks, siis ilmselgelt oled sa midagi õigesti teinud?Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Sinu väide oli, et 34-aastaselt peaministriks saamine tõestab kui kõva tegija antud isik on. Rõivase puhul julgeks vastu vaielda.Kommentaar
-
Ma ei ole küll kõige suurem Rõivase austaja, aga mis ta peaministrina nii valesti tegi? Jah, lasi lõpuks koalitsioonipartneritel endale kambaka teha, sest ei osanud inimsuhteid hallata ja käperdas hiljem mingit naist kuskil Malaisias, aga need ei puutu otseselt ametikohustuste täitmisse.Kommentaar
-
Üldiselt selles ongi point, et ta eriti midagi ei teinud. Lihtsalt oli ja kõik, kohatäide.Ma ei ole küll kõige suurem Rõivase austaja, aga mis ta peaministrina nii valesti tegi? Jah, lasi lõpuks koalitsioonipartneritel endale kambaka teha, sest ei osanud inimsuhteid hallata ja käperdas hiljem mingit naist kuskil Malaisias, aga need ei puutu otseselt ametikohustuste täitmisse.Kommentaar
-
Rõivas oli ju vaid halli kardinali käpiknukk, kuigi eks tal see näitemäng hakkas juba päris hästi välja tulema.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
-
Ivan Orava sõnul "väga andekas laps," 32-aastane Laar lõi skaala nii lõhki, et
isegi Parts oma 36 aastaga oli tol hetkel Eur. noorim ja Ratas 2017 maailma noorim peamin.GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar