Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football! -
Viide oli ahnusele, millel pole piire. Ahnus pole asi, mida õigustada, kiita jne. Võiks sellest kord juba saada aru.
Ja nüüd on sul pea munadega ristis, kuidas on seotud koduvägivald ja ahnus, eks?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Ma räägin reaalselt olukorrast, ei õigusta ega kiida midagi, maga kaineks, troll.
Mingeid seoseid koduvägivallaga hakata looma on idiootsus.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Jäid ereda kevadpäikese kätte terveks päevaks magama või? Tegemist on ühe kõige rõvedama vatnikute sabarakuga USAs. Kõik Kremli jutupunktid on Pavlovi refleksi tasemeni omandatud.
Mine vaata näiteks ta paari päeva vanust videot, kus ta sirge molliga väidab, et huilo iga päev üritab sõda lõpetada läbirääkimiste teel, aga paha Zelenski ei lase
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kas ma saan nüüd õigesti aru, et kõik need liisinguautode kasutajad saavad kaks korda reg.tasu maksta, kui soovivad auto välja osta?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
-
Hetkel ei saa keegi juba ammu mitte midagi sellest Kört-Pärtli maksust aru. See on siiski täiesti kindel, et hetkel kui see oma lõppversiooni kunagi saavutab, siis kui liisinguautodele topelt reg tasu sisse jääb, tuleb Liivalaiast ja Tornimäelt paar väga kurja telefonikõnet ja Lollidemaal algab jälle vilgas sagimine, et juba algusest peale näkku karjuva idiootsusega kangelaslikult võitlusse asuda.Kommentaar
-
No, aru vast saame ikka - eesmärk ju on, kuidas inimestelt raha kätte saada. Taktikaks on valitud klassikaline segasummasuvila väsitamine.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar