Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas boobek Vaata postitust
    Aga igal pool lällati,et agressorriigi kodanikud ja agressorriigi kodanikud. Ma es teadnu, et Ukrid ka sinna alla käivad. Oh - well.
    Point proven
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Aga kui nüüd tõsiselt rääkida siis halli passi kaotamine võiks olla järgmine samm, mida teha võiks. Saaks teist korda elus reformi kommudele pöialt püsti näidata.
      Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Taoliste pealkirjade ja väljaütlemiste saatel, nagu seda praegu tehti, siis... kas see näitab, et selleks ollakse (ühiskondlikult, poliitiliselt) võimelised? Ja kui ollakse, siis kuidas seda "turundatakse"?

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Nelja aastapärast pole nende isikute häält vaja enam püüda. Ja põhiseadust vist (?) pole ka vaja muuta. Täiesti teostatav kui tahet on.
          Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Ma ei uurinud sinu valmisolekut

Kommentaar

Aga kui nüüd tõsiselt rääkida siis halli passi kaotamine võiks olla järgmine samm, mida teha võiks. Saaks teist korda elus reformi kommudele pöialt püsti näidata.
              Kes mängu jälgis teab, et selline ettepanek tehti ka, aga obv ei saanud 4/5 toetust järgi. Praegunegi variant oli piiri peal möne erakonna jaoks
              “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Delfi ajakirjanik Kaarel Kressa on pahane, et Ameerikas piiratakse soolist ja rassilist diskrimineerimist:

"Positiivne diskrimineerimine"
                Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Mõned automüüjad vist seda krahhi pikalt üle ei ela, vähem ettevõtteid on Eestile/maksundusele hea?

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
                    Mõned automüüjad vist seda krahhi pikalt üle ei ela, vähem ettevõtteid on Eestile/maksundusele hea?
                    https://arileht.delfi.ee/artikkel/12...su-ule-vaadata
                    Kas automüüjatel on ununenud juba rekordeid purustanud november-detsember 2025? Miks siis artikleid ei tehtud, et kui hea äri on?

Kommentaar

Algselt postitas Rudy Vaata postitust

Kas automüüjatel on ununenud juba rekordeid purustanud november-detsember 2025? Miks siis artikleid ei tehtud, et kui hea äri on?
                      Aga kui prognoositud maksutulu saamata jääb? Vot siis saab artikleid.
                      Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Aga kui prognoositud maksutulu saamata jääb? Vot siis saab artikleid.
                        Siis saad uue maksu

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust

Siis saad uue maksu
                          Seda ka.
                          Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

See automaks vöetakse riigilt ära teistpidi, nt töövõimetuse toetuse kaudu. Täpselt nii üks tuttav kirjeldas, kellel 4 autot. Kui riik poleks sellega nokkima hakanud, poleks ta ever möelnud mingi töövõimetuse blankettidega huiama hakata. Ja nii situtaksegi süsteemid ära ja kaotatakse usaldust.
                            “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Kas ma saan nüüd õigesti aru, et EU plaanib USile vastu hakata suurema sõltuvusega Hiinast?

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                                Kas ma saan nüüd õigesti aru, et EU plaanib USile vastu hakata suurema sõltuvusega Hiinast?
                                Mõlemad ju vihkavad kapitalismi ja vaba turgu. Mis siin imestada.
                                Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Working...
                                X