E200'l on vähemalt sutsu oidu. Sutsu.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustKatri Raik ja koalitsioon värdjaga. Sotsid on ikka räiged tuleb välja.
vahepeal said sotsid vist aru, et kesk-i valijakonna, poliitikute ja retoorika 1:1 ülevõtmine
muudab nad enam-vähem samasuguseks või vähemalt päris ilma tagajärgedeta ei ole
ja käisid Raigil käsi väänamas
P.S. näis, millal L. Hänni rattalt maha saab
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Vaevalt. Keskmise valijal on lühimälu.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Loodetavasti Ameerikas kedagi ennem kasti ei lööda ning neil õnnestub ka Argentiina stiilis riiigiparaati kohitseda (täna ja kohe, mitte aasta või kümme või kolm planeerida) ja siis see võiks antud lähenemine jõuda Eestisse ning muidu EUsse.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Inflatsioon on kontrolli all ja üheksa kuud järjest on riigil n.ö raha tasku jäänud. Ehh, who cares.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustInflatsioon on kontrolli all ja üheksa kuud järjest on riigil n.ö raha tasku jäänud. Ehh, who cares.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKolme aasta madalaim.
Kommentaar
-
Kuidas oli Argentiinas ennem? Kuidas EU skp'ga lood on?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Euroopas on ka. Brüsselis – vabandust, rahapoliitikas ikka Frankfurdis – siis tehakse ka suurepärast tööd, jah?
"JP Morgan has raised its estimate of Argentina’s GDP growth in the third quarter to 8.5%, one of the highest in the world."see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustVaatasid jälle CNNi?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar