Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Päevapoliitika

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Daz Booob
    naughty by nature
    • Sep 2003
    • 11838

Algselt postitanud kasutaja Linnupoja poolt

et kui immigrante ei taha, siis oled nats? võiks nagu õppida rootsi uk prantsusmaa itaalia pealt?

uus tüüp ei ole putini kutsikas, euroopale MEGA win.
    Ole kursis maailmas toimuvaga.
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• orbitaaljaam
      Meeskonnaliige
      • Apr 2004
      • 10333

Algselt postitanud kasutaja kaala poolt
      Ega see Orbs algul ka putleri käpik olnud,
      ououou. Orbs pole kellegi käpik. Tänan.

Kommentaar

• Fc.
        Pähkel.
        • Jan 2017
        • 216

Mulle on hakanud tunduma, et optimism seoses Hungariga on veidi liialdatud. Kui lugeda võitnud härra mõtte punkte, siis ütleks et, toimus palerpööre. Mitte suuna või poliit vms pööre.
        Kõik liikus väga viisakalt. Orban suht kiirelt tunnistas kaotust Tänavatel oldi väga rahulikud jne.
        Liiga ilus seltsimehed.
        Teen tapeeti.

Kommentaar

• Daz Booob
          naughty by nature
          • Sep 2003
          • 11838

Intertoto ja sõbrad!?

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Intertoto
            U21
            • May 2021
            • 720

mu kommentaar oli natuke üldisem. kui keegi ujub peaaegu igas teemas vastuvoolu, räägib ajupesust-propagandast ja saadab inimesi "mõtlema", siis kukub välja nagu fooliummüts.

Kommentaar

• telekavaataja
              Põrandaalune panustaja
              • Mar 2004
              • 19525

Algselt postitanud kasutaja Intertoto poolt
              mu kommentaar oli natuke üldisem. kui keegi ujub peaaegu igas teemas vastuvoolu, räägib ajupesust-propagandast ja saadab inimesi "mõtlema", siis kukub välja nagu fooliummüts.
              Siin on kasutajal Intertoto õigus.
              Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

• Peeter I
                Eesti koondislane
                • Jul 2009
                • 3107

Valimisteks kena meediamajade relvastumine, kellel lähemaks liitlaseks salk, kellel põhimõtte koda jne.

Kommentaar

• Daz Booob
                  naughty by nature
                  • Sep 2003
                  • 11838

Algselt postitanud kasutaja Intertoto poolt
                  Kas sa tahad öelda, et ma olen valetanud, manipuleerinud, circle-jerk'inud, kõvatanud jne?

Kommentaar

• Daz Booob
                    naughty by nature
                    • Sep 2003
                    • 11838

Aitäh vastuse eest.

Lugesin Karise öeldut ja mõtlesin siis ning loen nüüd ka Stubbi öeldut ja mõtlen ikka veel, et Eestis on mõned inimesed lihtsalt kinni kiilunud, kui nad leiavad, et Euroopa ei peaks Venemaaga suhtlema (suhtlemist planeerima). Mis ei tähenda, et nad poleks vääritud ning selle muutumist ma pigem ei näe.
                    Eriti "naljakaks" teeb antud mõttele vastureaktsiooni see, et Euroopa on Venemaaga aktiivses ärilises suhtes. Omamoodi tõsti lati kõrgustesse Eerik-Niiles Kross, kes leidis, et sisuliselt kahel korral kinga saanud Kaljulaidist võiks taas saada President... paistab, et seal Krosside peres on lämbumismängudega nats liiale mindud.

Stubbi ja Karise mõtted: https://www.err.ee/1610008597/stubb-...a-taas-raakima

Kommentaar

• Wingback
                      Eesti koondislane
                      • Aug 2001
                      • 7969

Mõtted võivad taustal head olla ja isegi ebamugavalt õiged, aga MIKS peab ikkagi praegusel ajal, mil täisvinnas aktiivne konflikt käib, andma mingitki õlekõrt orcide poolele - see on täiesti jabur! Päris kaugel oleme sellest et mingisuguseid avatuimaid kaarte avada kõiges selles ju. Hold your fucking horses ühesõnaga.

See avalik kommunikatsioon on viimase kahel nädalal olnud totaalne crap meie tippude poolt - ei ole osanud rääkida Kaljulaid, Lõhmus ega ka Karis. Kõik CCCP ajal üles kasvanud lapsed.
                      YNWA!

Kommentaar

• Daz Booob
                        naughty by nature
                        • Sep 2003
                        • 11838

Mis õlekõrs? Venemaaga suhtlemine ei tähenda, et nende pead peaks silitama.

Kui õlekõrtest rääkida, siis Venemaaga äri ajamine seda just ongi.

Kommentaar

• kaala
                          Eesti koondislane
                          • Jan 2003
                          • 5135

Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt

ououou. Orbs pole kellegi käpik. Tänan.
                          Okei - lähedane putini liitlane ja partner, mitte käpik.
                          “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

• kaala
                            Eesti koondislane
                            • Jan 2003
                            • 5135

Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
                            Mis õlekõrs? Venemaaga suhtlemine ei tähenda, et nende pead peaks silitama.

Kui õlekõrtest rääkida, siis Venemaaga äri ajamine seda just ongi.
                            venemaaga suhtlemine - Kummardage ja paluge meilt vabandust, tunnistage okupatsiooni, asetage kommunismiohvrite mälestumärgile pärg ja makske reparatsioonid, võtke oma kallid passita orkid ka kaasa kui lahkute...kui midagi muud vaja rääkida, siis minge persse. See ongi juba venelaste keeles silitamine. Kes arvavad, et saab win-win koostööd teha venelastega - minge teie ka persse.

Meie president ajab praegu sellist Pätsi maigulist rahu juttu, mille peale vatnik muheleb ja mötleb, et I love it when a plan comes together. Et siin vaidleme, taidleme, ajame venemaa suhtes järsku erinevat poliitikat, järjekindlus puudub - ei saa survega hakkama. Venelased saavad sellest hoogu juurde agressiooniga edasi vajutada. Või mis see mõte on, et kui avaldad soovi, kutsutakse sind ka laua taha surte poistega asju arutama? unustage ära. Meie ülesanne on näidata peamisele liitlasele USA le ühtset joont venemaa suhtes ja püüda olla USA jaoks võimalikult kasulik, et nad ikka oleks huvitatud meie piirkonna kaitsmisest.

Ja veel - see ongi tegelikult generatsiooni viga ka. Paljudel Nendest CCP ajal üles kasvanud inimestele on mingi pask kommunismi-vene maailma mix viirus ikkagi külge hakanud mis nüüd välja lööb, ükskõik kui hästi nad ka ise mötleks.
                            “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

• Daz Booob
                              naughty by nature
                              • Sep 2003
                              • 11838

Probleemi ignoreerimine ei tee seda olematuks.

Kui kaua me oleme nüüd taasiseseisvad? Mis tunne tekib, kus riigis elad, kui Tallinnas ringi käid? Kui Narvas (Ida-Virumaal) ringi käid? See pole isegi mitte venelaste jaoks silitamine, vaid sulaselge suhuvõtt.

See, et teie ei oska suhelda ei tähenda, et teised seda ei oska.

Kommentaar

• Peeter I
                                Eesti koondislane
                                • Jul 2009
                                • 3107

Samost lahkub ERR-ist, hõiskajatel kohe "oh, nüüd äkki kõik tasakaalustatum", ainuke probleem muidugi selles, et nad tglt ei soovi neutraalsust, pigem hoopis midagi kriitikavaba riigi PR vahepealset.

Kommentaar

Töötlen...