Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Euroopa jaoks pole sõda Euroopas, mida sa ajad? ja mis 72% sa jahud?
Kui sibul tuleb tapatalgutelt tagasi, siis saab rahulikult Euroopasse puhkama sõita. Pean detailsemalt kirjeldama?
72% venkudest vms toetavad Keskerakonda.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Nojah, see selge ja õudne olukord, aga üsna klassikaline et mune on vähe et asjadele konkreetsem joon tõmmata. Meie enda Narva jura on ehe näide enne kui lähme kaugemale näpuga näitama. Põhimõtteliselt russidele hüljatud/unustatud linn.
Narvaga on kõige kurvem see, et kui sibul nihutab ise piiri ja ütleb, et need siin on meie sibulad... siis ega meil midagi möliseda nagu polegi.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar