Et kes ei tea, siis õkoteema on veganitel see, et sama energiat andva liha tootmiseks kulub rohkem põllumajandusmaad, kui sama energiahulgaga taimse toidu tootmiseks. See maa läheb siis loomade sööda kasvatamiseks. Ja halb on see loomulikult seetõttu, et rohkem põllumajandusmaad tähendab vähem metsi ehk ühel mitte nii ilusal päeval astutakse sellest tasakaalupunktist üle kus toimub kollaps ja meil pole enam hapniku mida hingata.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Veganlus - arvamusi?
Collapse
X
-
Oot ma ei saa nüüd aru mis seal toimub. Et kas:
Vajalik ei võrdu ületarbimisega. Ma ka ei vaidle vastu, et tarbitakse üle - kohe koledasti tarbitakse üle ja selle vastu isegi oleks (pole aimugi mis moel). Aga oma vajaliku annuse kätte saamine on teine asi. Sorri ma ei tea nüüd ausalt kas üle päeva või iga päev, aga nii mulle ala uurinud õpetaja väitis.★★★★★★Kommentaar
-
-
Kommentaar
-
Kondoomide puhul on kasutusel mingi piimafarmidest saadav shit, mis muudab nad pehmemaks. Kasutusel on mingid alternatiivkondoomid.
Šampoone katsetatakse loomade peal (mingid ökoomad on olemas)
Tampoone katsetatakse loomade peal ehk väidetavalt lükatakse jänkudesse. Pesukaitse on okei.
Mobiiltelefonide kiirgust katsetatakse loomade peal. Seega väga paha.
Allaneelamise puhul küsisin ühe vegani käest, et loomne valk on okei, kui selle käigus kedagi ei ekspluateerita. Antud juhul võib ekspluateerimise üle vaielda, aga tema ise neelas.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar