Ma ei usu, et Mati Kaal nõus oleks. Alles sai ju loomaaiast minema.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kellest võiks saada uus EV president?
Collapse
X
-
Algselt postitas chac Vaata postitustTeistmoodi vaadates - võibolla peaksid hoopis peeglisse vaatama
Muarust suht tuntud-teada inime eestis siiski, ikka aegu juba olnud.
ps. Kui Kaljulaid ei sobi siis - Mati Kaal peaks ka vaba olema
samas tuleb tunnistada et mõte "nõrgemad enne" on paljulubavCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustMa olen seda meelt, et Kaljulaid väärib võimalust. Las tõestab ennast esimese ametiajaga, siis näeb edasi. Ilvesest hullem on raske olla niikuinii
Naispresidendi teema on nendel valimistel väga in olnud. Kaljulaid pole naispresident naispresidendiks olemise fakti pärast. Olen kindel, et saab suurepäraselt hakkama. Ja küll ka rahvas teda tundma õpib.
Kommentaar
-
Meil on parem lahendus. Kristiina Ojuland kandideerib Eesti Vabariigi presidendiks
About us Regulated United Europe is constantly striving to improve its performance and the level of services provided, based on constant feedback
Tuntum kui Kaljulaid? Check
Olnud minister? Check
Olnud Euroopas? Check
Ilusam kui Kaljulaid? Vist ka Check
Mees pole vene nimega? Check
Erakondadeülene? Check
Idekas ju!
-e- Õigejah, vihkab ju neegreid ka! See ju mingi osa rahva jaoks peaküsimus.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMeil on parem lahendus. Kristiina Ojuland kandideerib Eesti Vabariigi presidendiks
About us Regulated United Europe is constantly striving to improve its performance and the level of services provided, based on constant feedback
Tuntum kui Kaljulaid? Check
Olnud minister? Check
Olnud Euroopas? Check
Ilusam kui Kaljulaid? Vist ka Check
Mees pole vene nimega? Check
Erakondadeülene? Check
Idekas ju!
-e- Õigejah, vihkab ju neegreid ka! See ju mingi osa rahva jaoks peaküsimus.
No see on ikka eht kvaliteet huumor. Uskumatu, et ta ikka veel tegev onLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÜhesõnaga saab mingite inimeste arvates inimene presidendikõlbulikuks, kui kolm kuud varem pannakse tema plakatid igale poole üles.
kas just plakatid, aga peavoolu ajakirjandus veel mõni päev tagasi, kasvõi Ekspressi peatoim. saate-eelses uudistesaates nii arvab küll 2:30
(e: 11:00 rääkimata Lobjakast, kes on hiljem rahulolematust ka art-s väljendanud)GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustsee et sina oled kuulnud temast ei tähenda et ta oleks tuntud inimene ühiskonnas. ja tundub et ma pole kaugeltki ainus siin riigis. tähtis ei ole ju et kas mina või sina oleme temast midagi kuulnud. vaata laiemalt
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKuskohast see arvamus on tulnud, et mitteteadmine = mittesobiv kandidaat siin osade arvates? Ma pole peale Oudekki Loone arvamuse väga kuulnud, et keegi ütleks - see inimene ei sobi presidendiks (k.a. need, kellele tema nimi tuttav ette ei tule).The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar