Algselt postitas Pints
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kellest võiks saada uus EV president?
Collapse
X
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustSest ta ei teinudki siseriiklikult eriti midagi. Sinu eelnevast seisukohavõtust loen välja, et see tegigi temast väga hea presidendi. Oijhthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Lennartil olid ka skandaalid seoses Rohuneeme majaga jne. tagantjärele teda idoliseeritakse, aga tollal polnud suhtumine alati sugugi nii hea. kollast netimeediat 90ndatel ei olnud veel, tänu millele Helle Meri vast pääses. ajad olid üldse teised ja nii sise- kui ka välispoliitiliselt oli võimalik palju rohkem ära teha. sellest ajast pärines ka Ilvese suur populaarsus. hiljem olime juba NATOs ja ELis, mistõttu poliitika muutus palju argisemaks, kus silma sai paista ainult negatiivsega. minu arust on Ilves täitsa ok olnud, ehkki amet ilmselgelt kammitses teda esialgu - enam ei saanud nii palju soolotseda kui varem. teine eesti teda omaks ei võtnud, aga süüdistada teda eestimeelsuse puudumises küll ei saa. venelastele asja eest teist taga ei pugenud. ja vennad, kes tema aktsenti pahaks panevad, võivad käia kus kurat.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustMillega valitsus elanikkonda vastandas?
Pagulaste poolt vs pagulaste vastu. Selle asemel, et selgitada mis saab edasi... kuidas meie väldime (konkreetne plaan), et ei läheks nii nagu mujal on läinud ja mida meil on nende tulekust võita/kaotada. Piirdutakse ainult lihtsate loosungitega ja tembeldatakse teist osapoolt rumalateks (loe: natsideks) või naiivseteks (loe:tolerastideks). Meil töötab riigi heaks mitmeid kommunikatsioonispetsialiste aga riiklikul tasemel sisekommunikatsioon on ikka väga piinlik.
Erakond "A" vs erakond "B". Valitsus peab arvestama, et nad pole ainult enda valijate valitsus, vaid terve Eesti aga see vastandamine on parim kaitse nagu vihmavari. Näide: isik "J" on ebapädev aga ei vastuta tehtu eest, kui julged miskit õelda, siis kohe tehakse kambakas, sest isik "J" kuulub erakonda "A"... seega kui julged kahelda isiku "J" pädevuses oled riigivastane või toetad erakonda "B".
Riigifirma juhi koht ei tohiks olla kingitus teenete/toetuse või õigesse erakonda kuulumise eest.
Presidendil on õigus seaduses sätestatud juhtudel kutsuda kokku Riigikogu täiendavaid istungeid ja erakorralisi istungeid, et juhtida sellistele asjadele tähelepanu. Kui sellest ei piisa, siis Vabariigi President saab põhiseaduses ette nähtud alustel Riigikogu laiali saata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustIlmselt see vastandamine on läinud juba nii kaugele, muutunud normaalsuseks ja raskesti tajutav, kui pead seda küsima.
Pagulaste poolt vs pagulaste vastu. Selle asemel, et selgitada mis saab edasi... kuidas meie väldime (konkreetne plaan), et ei läheks nii nagu mujal on läinud ja mida meil on nende tulekust võita/kaotada. Piirdutakse ainult lihtsate loosungitega ja tembeldatakse teist osapoolt rumalateks (loe: natsideks) või naiivseteks (loe:tolerastideks). Meil töötab riigi heaks mitmeid kommunikatsioonispetsialiste aga riiklikul tasemel sisekommunikatsioon on ikka väga piinlik.
Erakond "A" vs erakond "B". Valitsus peab arvestama, et nad pole ainult enda valijate valitsus, vaid terve Eesti aga see vastandamine on parim kaitse nagu vihmavari. Näide: isik "J" on ebapädev aga ei vastuta tehtu eest, kui julged miskit õelda, siis kohe tehakse kambakas, sest isik "J" kuulub erakonda "A"... seega kui julged kahelda isiku "J" pädevuses oled riigivastane või toetad erakonda "B".
Riigifirma juhi koht ei tohiks olla kingitus teenete/toetuse või õigesse erakonda kuulumise eest.
Presidendil on õigus seaduses sätestatud juhtudel kutsuda kokku Riigikogu täiendavaid istungeid ja erakorralisi istungeid, et juhtida sellistele asjadele tähelepanu. Kui sellest ei piisa, siis Vabariigi President saab põhiseaduses ette nähtud alustel Riigikogu laiali saata."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustIssand jumal...ei, veelkord ei. Loe ikka seda PS mõttega.
Issand jumal.... lihtsalt soovitus, selle asemel, et silmi pööritada, proovi selgitada/täpsustada mitte halvustada.
President on vahekohtunik, s.o võimude tasakaalustaja rollis. Erilist rõhutamist väärib presidendi ühiskonda ühendav, riigivõimu stabiilsust kindlustav ja põhiseaduslikke institutsioone tasakaalustav funktsioon.
Võiksin seda loetelu jätkata millega Ilves hakkama ei saanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustPresident on vahekohtunik, s.o võimude tasakaalustaja rollis. Erilist rõhutamist väärib presidendi ühiskonda ühendav, riigivõimu stabiilsust kindlustav ja põhiseaduslikke institutsioone tasakaalustav funktsioon. Võiksin seda loetelu jätkata millega Ilves hakkama ei saanud.
keegi siin meenutas säutse krugmanile - kui enne seda ilguti usas päris kõvasti eesti "majandusedu" illusoorsuse üle, siis pärast pisikest lahingut "peksuvõrdluseks" toodud pea alati läti. pime juhus, kokkulangevus? vaevalt.
pole siin liiga kursis, kuid pisut kahtlane on kas nx NATO küberkaitsekeskus näiteks Rüütli vms tegelase presidentluse puhul ikka eestisse oleks jõudnud.
ja veel.
umbvenekeelseid Narva sovokke ühendada eesti keele/kultuuriruumi ja panna neid liivi või underit lugema, pliiz. nii roosades prillides ei maksa maailma ka vaadata. nende jaoks ainus "ühendamine" tähendab seda et SINA pead hakkama joptvajumatti-vene keeles rääkima ja mõtlema. ainult nii on ühendamine võimalik. aga see võib olla ei sobi paljudele meile.
Vaata filmi "Sipelgapesa". kuidas Sa neid räigelt ropendavaid tegelasi seal ühendad? eestikeelne tõlge on seal ju VÄGA tugevalt ilustatud. keegi võiks selle filmi panna ausasse, otsekohesesse eesti keelde, imho.
Võibolla peale seda mõni Pintsi mõttekaaslasest udupea võiks aru saada et neid inimesi ühendada eesti ühiskonda on täpselt sama võimatu kui islamipagulasi. olemuselt nad ongi ju täpselt samamoodi, sisuliselt pagulaste 2.-3. põlvkond eestis. kliima, rass, usk vms juured on veidi sarnased, ja meil siin nii rahutu ei ole kui näiteks prantsusmaal, kuid konflikti algallikas ise on ju sama. Meil on riigis massiliselt juurtetuid inimesi kes ei tunne ennast kodus ei siin eestis ega enam ka oma kunagisel kodumaal, venemaal.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustVõibolla peale seda mõni Pintsi mõttekaaslasest udupea võiks aru saada et neid inimesi ühendada eesti ühiskonda on täpselt sama võimatu kui islamipagulasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustVot kus nüüd "teravalt" ütles.... tegi see sinu õnnetu elu röömsamaks võiSeisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustei olnud mõeldud kuidagi Sinu isiku solvamisena, säärast "ühendamise" mõtteviisi ma ~20a juba kuulnud ja ei jõuta kuhugi. ja sellel on objektiivsed põhjused, miks ei hakata kunagi niipeagi jõudma ka. olgu siis presidendiks... ükskõik kes.
Olen nõus, et tehakse ilusaid sõnu ja kirjutatakse kokku kauneid plaane aga tõesti pole jõutud kuhugile.
Ma alles hiljuti sain teada, ka endale üllatuseks, et meil täitsa olemas siin riigis inimene/ametikoht, kes selle eest vastutab...
Tahad muiata, siis soovitan lugeda arengukava "Lõimuv Eesti 2020".
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustIlmselt see vastandamine on läinud juba nii kaugele, muutunud normaalsuseks ja raskesti tajutav, kui pead seda küsima.
Presidendil on õigus seaduses sätestatud juhtudel kutsuda kokku Riigikogu täiendavaid istungeid ja erakorralisi istungeid, et juhtida sellistele asjadele tähelepanu. Kui sellest ei piisa, siis Vabariigi President saab põhiseaduses ette nähtud alustel Riigikogu laiali saata.
Mulle ka Rõivas väga ei meeldi aga ma ei kirjuta Delfi kommentaariumis ega Facebookis, et ta on kalts ja ma vihkan Eesti riiki. Terve mõistusega inimene ei võrdsusta valitsevaid poliitikuid riigiga. Vabadel demokraatlikel valimistel sai ta piisavalt hääli, et omada õigustatud mandaati PMi kohale. Eks ootame järgmiseid valimisi.
Ei oska arvata, mis riigifirma juhti sa mõtled. Tallinna Sadama saaga? Politsei tegeleb asjaga. Selist sai ka lõpuks kurjategija - mina olen rahul.
Kokkuvõtteks - ilmselgelt sa ootad presidendist liiga palju.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustOh issand. Iga normaalne inimene saab numbreid vaadates aru, et kui ligi 5000ndele iga-aastaselt Eestise tulevale välismaalasele lisada juurde 50 rangelt kontrollitud pagulast, ei tule sellest mingit probleemi. Eriti kui nad suunata erinevatesse Eesti otsadesse. Et sellest aru saada ei pea olema tolerast. Päris odav hind, et olla solidaarne. Suht nõme kui kunagi Itaalia meid sellepärast ei toeta kuna me ei suutnud paari aasta jooksul 200-300 inimest vastu võtta. Väga loogiline värk ja ma ei tunne küll, et mind vastandatakse kellegagi.
Mulle ka Rõivas väga ei meeldi aga ma ei kirjuta Delfi kommentaariumis ega Facebookis, et ta on kalts ja ma vihkan Eesti riiki. Terve mõistusega inimene ei võrdsusta valitsevaid poliitikuid riigiga. Vabadel demokraatlikel valimistel sai ta piisavalt hääli, et omada õigustatud mandaati PMi kohale. Eks ootame järgmiseid valimisi.
Ei oska arvata, mis riigifirma juhti sa mõtled. Tallinna Sadama saaga? Politsei tegeleb asjaga. Selist sai ka lõpuks kurjategija - mina olen rahul.
Kokkuvõtteks - ilmselgelt sa ootad presidendist liiga palju.ja keegi pole võrdsustanud poliitikuid riigiga, kuigi paljudele see meeldiks.
Päris nii see ka pole, et kui valimistel sai piisavalt hääli, et siis tehku mida iganes soovib.
Ei mõelnud ainult Tallinna Sadama saagat.... vaid neid "üllatusi", mis pole veel välja tulnud... Riigi Kinnisvara AS jne.
Ilmselgelt oled sina rahul liiga vähesega... ma ei vehi rusikatega, ega nõua, et kedagi seina äärde viidaks aga kuidas on võimalik, et keegi ei võta poliitilist vastutust selle fiasko eest... samad nimed, samad hallid teod nagu Estonian Airiga ja mitmegi teise riigile näiliselt kuuluva asutusega.
Ilmselt tõesti ootan, kui soovin näha rohkem riigimehelikkust.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustTegelikult ongi need 50 rangelt kontrollitud väga madal hind aga on poliitikuid, kes püüavad seda näidata kui iseseisvuse lõppu. Mulle ka Rõivas ei meeldi ja kuskil Delfis sellest ei kirjutaja keegi pole võrdsustanud poliitikuid riigiga, kuigi paljudele see meeldiks.
Päris nii see ka pole, et kui valimistel sai piisavalt hääli, et siis tehku mida iganes soovib.
Ei mõelnud ainult Tallinna Sadama saagat.... vaid neid "üllatusi", mis pole veel välja tulnud... Riigi Kinnisvara AS jne.
Ilmselgelt oled sina rahul liiga vähesega... ma ei vehi rusikatega, ega nõua, et kedagi seina äärde viidaks aga kuidas on võimalik, et keegi ei võta poliitilist vastutust selle fiasko eest... samad nimed, samad hallid teod nagu Estonian Airiga ja mitmegi teise riigile näiliselt kuuluva asutusega.
Ilmselt tõesti ootan, kui soovin näha rohkem riigimehelikkust.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustSa haugud vale puu all. Kahjuks pead ootama 2019 kevadeni.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustTühi väljend ilma selgituseta ja miskit ma ei hauguBVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar