Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kellest võiks saada uus EV president?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ja sõitis peale kõige lubadeta ka!
    Lisaks kõigele on veel naine ka!!!

Kommentaar

Ja sõitis peale kõige lubadeta ka!
      kusjuures ma mõtlen seda täitsa tõsiselt praegu. Mitte, et sellel mõtlemisel tohutut resultaati oleks ning ega reaalne olukorra tulem nüüd halb ei ole. Lihtsalt üldplaanis naeruväärne olukord.

ja tra mõnu, mis liiva alla sa ennast peitsid? Ojamaa kohta jõuad legende treida, aga Eesti kõige tähtsam naine ei ole väärt uurivat ajakirjandust?

Kommentaar

Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
        kusjuures ma mõtlen seda täitsa tõsiselt praegu. Mitte, et sellel mõtlemisel tohutut resultaati oleks ning ega reaalne olukorra tulem nüüd halb ei ole. Lihtsalt üldplaanis naeruväärne olukord.

ja tra mõnu, mis liiva alla sa ennast peitsid? Ojamaa kohta jõuad legende treida, aga Eesti kõige tähtsam naine ei ole väärt uurivat ajakirjandust?
        Tänases lehes oli ju tema autonali sees.

Kommentaar

Tänases lehes oli ju tema autonali sees.
          too little too late, eksole.

Kommentaar

too little too late, eksole.
            See poleks enam midagi muutnud.

Kommentaar

oot, saan ma õigesti aru, et poliitiliselt keerukal riigi ehitamise ajal perse keeratud väidetavad 10 milli on ületamatu probleem, aga mingi suvalise roolijoodikus Keršti ühiskonnale reaalselt ohtlik käitumine on salongikõlbulik jah?
              Ei ole see 10 milli ületamatu probleem. Olgu ainult meheks ja andku üks korralik vastus mitte ärgu vassigu. Sest pilt mida mina näen on see, et ta väidab, et pole moosi söönd, kuid vuntsid on moosiga koos.

Nüüd ma ei tea kas Kersti on puhtsüdamliku ülestunnistuse ja kahetsuse juhtunu pärast teinud. Kui ei ole siis mida vi*tu päriselt või?

Kommentaar

Algselt postitas Marduk Vaata postitust
                Ei ole see 10 milli ületamatu probleem. Olgu ainult meheks ja andku üks korralik vastus mitte ärgu vassigu. Sest pilt mida mina näen on see, et ta väidab, et pole moosi söönd, kuid vuntsid on moosiga koos.
                keerulisel ajal, tehes kõike (allegedly) Eesti rahva hüvanguks, pead hiljem hakkama vabandama ja "korralikke" vastuseid andma mingisugusele ETV taktitundetule vikerkaarelisele... ise läheks ka närvi ju? See nüüd väikese naljana.

tegelt Siim Siimuks. Isiklikult tahaks näha, et järgmised 28 avalikku intervjuud Kerštiga saaks see viinaralli teema ka ülesse võetud. Aga üldiselt tundub olevat zero fucks given ning "saime siiski ju naispresidendi".

Kommentaar

draamakuningannad
                  see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                    draamakuningannad
                    +1. hea moraalipolitsei välja tulnud.

1995.aastal jääknähtudega vahele jäämine....lol

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                      +1. hea moraalipolitsei välja tulnud.

ei teadnud, et sellisel käitumisel on moraalne statue of limitations. Kuna võib muidu "lol" öelda selle Tartu maantee 13 vigastatuga õnnetusele? Eelmise kümnendi staarile Joosep Laiksoole võib praegusel hetkel ilmselt ka juba viieka visata ja õlle välja teha.

Kommentaar

draamakuninganna
                        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Lubadeta sõit oli sel ajal veel ka siis kui load lihtsalt polnud kaasas. Mis need demagoogiavõtted olidki, tunnetele rõhumine jne. Mõtle Costa Concordia kapten ajas jääknähtudega lausa terve kruiisilaeva karile...

Meri mersu kaevati kusagilt välja, aga nüüd on meil kadunud Kersti Kaljulaididaa Volga, uuriv ajakirjandus on juba maanteeameti arhiivis jälgi ajamas?

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                            draamakuninganna
                            üldiselt mind ei imesta, et päris suur hulk osa massist on oma jutus ja käitumises sealt-kust-tuul-puhub tüüpi. Seda ka praegu.

Kui sa nüüd mu esimesi poste loed, siis see oli suunatud just sellisele samale veale üldpopulatsiooni kollektiivses tajus. Mingit erilist hinnangut ma ei andnud ning laused lõppesid ka küsimärgiga.

Mis puudutab nüüd viimast posti, siis ericbana järgnev lause on lihtsalt sedavõrd debiilne, et seda ei ole praktiliselt võimalik kommenteeridagi. Päriselt ka mõtlevad osad inimesed meie ümber nii?

Ja sinu kahel korral esitatud tõlgendus asjast näitab, et frontaalsagaras on sul hallolluse asemel ilmselt saepuru. Mõnitama ja kritiseerima ma ei hakka, sügavat kaastunnet oman küll.

Kommentaar

Aga reaalselt. Mis pagana tohutut patukahetsust ja andestusepalumist sa nüüd 21 aastat hiljem jääknähtudega sõidu pärast taga ajad?

Ja tundub, et sul endal pole peas asjad päris korrad, kui seda Laiksoo, Tartu maantee avarii ja viinaralliga võrdled.

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                                Aga reaalselt. Mis pagana tohutut patukahetsust ja andestusepalumist sa nüüd 21 aastat hiljem jääknähtudega sõidu pärast taga ajad?

Ja tundub, et sul endal pole peas asjad päris korrad, kui seda Laiksoo, Tartu maantee avarii ja viinaralliga võrdled.
                                "aga reaalset... aga reaalselt". Mida sa seletad kui sa ei vaevu lugema?

Võta mu esimene postitus e. teema algatus lahti ja loe see läbi. Üsna otsene küsimus oli. Kordan sulle uuesti. Kas 90. keskel toimunud väidetav 10 meur on rahva jaoks skandaal, aga samal ajajärgul toimunud joobes juhtimine ei ole? Just kõlapinna kontekstis.

Sellele võib väga konkreetselt vastata ning öeldagi näiteks nii nagu Marduk vastas. Või sajal muul moel. Mingit patukahetsust ja andekspalumist ma ei ole taga ajanud. See eksisteerib ainult sinu fantaasiates.

Minu jaoks personaalselt on näiteks ülidebiilne selle 10 meur avalik heietamine nii meedias kui ka üksikisiku tasandil. Ja tegemist oligi viitega, et antud kontekstis ei tundu asjad balansis olevat.

mis puudutab edasist diskussiooni, siis jään selle juurde, et sinu "lol" märkust kasutab ainult täielik retard.

Kommentaar

Working...
                                X