Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kellest võiks saada uus EV president?
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa sõitis peale kõige lubadeta ka!
ja tra mõnu, mis liiva alla sa ennast peitsid? Ojamaa kohta jõuad legende treida, aga Eesti kõige tähtsam naine ei ole väärt uurivat ajakirjandust?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustkusjuures ma mõtlen seda täitsa tõsiselt praegu. Mitte, et sellel mõtlemisel tohutut resultaati oleks ning ega reaalne olukorra tulem nüüd halb ei ole. Lihtsalt üldplaanis naeruväärne olukord.
ja tra mõnu, mis liiva alla sa ennast peitsid? Ojamaa kohta jõuad legende treida, aga Eesti kõige tähtsam naine ei ole väärt uurivat ajakirjandust?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTänases lehes oli ju tema autonali sees.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitusttoo little too late, eksole.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustoot, saan ma õigesti aru, et poliitiliselt keerukal riigi ehitamise ajal perse keeratud väidetavad 10 milli on ületamatu probleem, aga mingi suvalise roolijoodikus Keršti ühiskonnale reaalselt ohtlik käitumine on salongikõlbulik jah?
Nüüd ma ei tea kas Kersti on puhtsüdamliku ülestunnistuse ja kahetsuse juhtunu pärast teinud. Kui ei ole siis mida vi*tu päriselt või?
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustEi ole see 10 milli ületamatu probleem. Olgu ainult meheks ja andku üks korralik vastus mitte ärgu vassigu. Sest pilt mida mina näen on see, et ta väidab, et pole moosi söönd, kuid vuntsid on moosiga koos.
tegelt Siim Siimuks. Isiklikult tahaks näha, et järgmised 28 avalikku intervjuud Kerštiga saaks see viinaralli teema ka ülesse võetud. Aga üldiselt tundub olevat zero fucks given ning "saime siiski ju naispresidendi".
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustdraamakuningannad
1995.aastal jääknähtudega vahele jäämine....lol
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitust+1. hea moraalipolitsei välja tulnud.
Kommentaar
-
Lubadeta sõit oli sel ajal veel ka siis kui load lihtsalt polnud kaasas. Mis need demagoogiavõtted olidki, tunnetele rõhumine jne. Mõtle Costa Concordia kapten ajas jääknähtudega lausa terve kruiisilaeva karile...
Meri mersu kaevati kusagilt välja, aga nüüd on meil kadunud Kersti Kaljulaididaa Volga, uuriv ajakirjandus on juba maanteeameti arhiivis jälgi ajamas?
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustdraamakuninganna
Kui sa nüüd mu esimesi poste loed, siis see oli suunatud just sellisele samale veale üldpopulatsiooni kollektiivses tajus. Mingit erilist hinnangut ma ei andnud ning laused lõppesid ka küsimärgiga.
Mis puudutab nüüd viimast posti, siis ericbana järgnev lause on lihtsalt sedavõrd debiilne, et seda ei ole praktiliselt võimalik kommenteeridagi. Päriselt ka mõtlevad osad inimesed meie ümber nii?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustAga reaalselt. Mis pagana tohutut patukahetsust ja andestusepalumist sa nüüd 21 aastat hiljem jääknähtudega sõidu pärast taga ajad?
Ja tundub, et sul endal pole peas asjad päris korrad, kui seda Laiksoo, Tartu maantee avarii ja viinaralliga võrdled.
Võta mu esimene postitus e. teema algatus lahti ja loe see läbi. Üsna otsene küsimus oli. Kordan sulle uuesti. Kas 90. keskel toimunud väidetav 10 meur on rahva jaoks skandaal, aga samal ajajärgul toimunud joobes juhtimine ei ole? Just kõlapinna kontekstis.
Sellele võib väga konkreetselt vastata ning öeldagi näiteks nii nagu Marduk vastas. Või sajal muul moel. Mingit patukahetsust ja andekspalumist ma ei ole taga ajanud. See eksisteerib ainult sinu fantaasiates.
Minu jaoks personaalselt on näiteks ülidebiilne selle 10 meur avalik heietamine nii meedias kui ka üksikisiku tasandil. Ja tegemist oligi viitega, et antud kontekstis ei tundu asjad balansis olevat.
mis puudutab edasist diskussiooni, siis jään selle juurde, et sinu "lol" märkust kasutab ainult täielik retard.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar