Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kolime SKA Narva?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
    Narva ei ole Balti Donbass. See ajab mind ka närvi, et seda selleks peetakse.

Aga meil on võimalus kõik selleks teha, et muutuks.
    Ma saan Su mõttest aru, aga üldiselt tähendab see siiski seda, et kvaliteet kaotab. Samamoodi on plaane teiste riigiametitega ka, aga seal on üks väike aga - ühte kohta lähed sa tööle ja saad lisamotivatsioonitasu. Õppijana sa ikkagi ei lähe kuhugi x-kohta õppima, kui sul on võimalik natukenegi kodulähedasemas kohas olla. Äkki liigutaks TTÜ näiteks Võrru? Ehk kogu see riigiasutuste ümberjagamine on suures plaanis populistlik jama niiehknaa. KUI sa oled ta juba Tallinna toonud, siis sa ei saa seda enam ära viia. Tartuga ja Haridusministeeriumiga on minu teada see konks, et Tartus on akadeemikuid niiehknaa rohkem ja seetõttu on seal ka spetsialiste leida lihtsam. Ja just sisekaitse... Niigi alarahastatud valdkond, alamotiveeritud valdkond ja kütame siis selle ka kuhugi ära. Žestina muidugi ilus - näe, mis tegime, me usaldame Ida-Virumaad. Aga naljakal kombel hakkab IRL usaldama neid piirkondi alles vahetult enne valimisi. Ja kui tõesti ainult Reinsalu ja tema justmin näeb sellest kasu, aga kõik teised kahju, siis on see veel rohkem kahtlane.

Kommentaar

Markko ja Mõnuagendiga nõus. Meeldib või ei, Eestis on kaks linna, kuhu või mille lähedale saaks taolist asutust viia - Tallinn ja Tartu. Narvasse, Valka või Ruhnule ei saa.

Kommentaar

Ei viitsi pikalt jahuda,aga keegi pakkus välja,et Narva vajab pigem Ahhaa keskust!
        Ja justiitsmin. koos Reinsaluga Narva!
        Invest In Africa

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
          Õppijana sa ikkagi ei lähe kuhugi x-kohta õppima, kui sul on võimalik natukenegi kodulähedasemas kohas olla.
          Kui on huvi, siis minnakse küll. Oleks minu jaoks põnev eriala Võrus, ei näeks selles probleemi.

Kommentaar

Olen ka ääremaalt pärit (loe:Saaremaa) ja kooliski käidud keset metsa (loe:Noarootsi) aga olen suuresti nõus sellega, et SKA viimine on puhtalt populistlik käik ning suuremat kasu sellest ei sünni.

Kui rääkida Narvast, linn kuhu vahel ikka olen sattunud, siis kas sinna mingi vägeva startup keskuse rajamine ala Kreenholmi oleks möeldav. See muidugi nõuaks ka suurt investeeringut ning mingeid soodustusi aga ehk looks rohkem lisaväärtust. Päris Skype või Transferwise sinna ei koli aga alustavatele idufirmadele pakkuda huvitavat (ehk on see huvitav ainult minu peas, ma ei tea) võimalust, et kolides sinna oleks mingi maksusoodustus. Enda kogemusest võin õelda, et enamus idufirmadel on suhteliselt savi, kus nad füüsiliselt asuvad ning vähemalt alguses iga sent kaalul.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
              Õppijana sa ikkagi ei lähe kuhugi x-kohta õppima, kui sul on võimalik natukenegi kodulähedasemas kohas olla.
              Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust
              Kui on huvi, siis minnakse küll. Oleks minu jaoks põnev eriala Võrus, ei näeks selles probleemi.
              Depends...kas saad seal Võrus lulli lasta vanemate rahakotil või tahaksid kooli kõrvalt ka tööle minna. Ei Narva ega ka Võru sellist võimalust väga ei paku.

Kommentaar

Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
                ... Ühest küljest tõded, et emotsioonid tuleks unustada ja teha esimene praktiline samm; teisalt on kogu selle kolimisjampsi taga puhas emotsioon, mitte midagi muud. 1500+ õpilasega ülikooli kolimine 50 miljoni raha eest, kuitahes ülla retoorika saatel, ei saa käia mingi ministri suva järgi. ...
                Muig.
                Suur iroonik minus ütleb et selle taga on ikka 100% päris kaine arvestus.
                Vaata praeguse sisekaitseakadeemia krundi asukohta ja püüa selle väärtust rahaks arvestada.

Veider isegi et kunstiakadeemia saaga inimestele midagi ei õpetanud.
                Seisan üksi mere ääres
                jalas kollased sandaalid
                valged, merevahust sääred
                hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
                  Muig.
                  Suur iroonik minus ütleb et selle taga on ikka 100% päris kaine arvestus.
                  Vaata praeguse sisekaitseakadeemia krundi asukohta ja püüa selle väärtust rahaks arvestada.

Veider isegi et kunstiakadeemia saaga inimestele midagi ei õpetanud.
                  Su suur iroonia ei päde väga. Arvad tõesti, et selle maa müügist saadav tulu katab kulud? Ja võibolla ma mäletan valesti, aga 50 mil on kulu, mis tuleb kanda pärast maa müügist saadavat raha.

Kommentaar

Ma pigem usun, et selle kolimise taga ongi üks mõjukas huvigrupp, kes seda SKA praegust krunti on pikemat aega jahtinud. Nüüd on üks kamp leidnud hea põhjuse, kuidas see maatükk siis ilusasti üllatel eesmärkidel ka maha ärida saaks.
                    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Ma kogu eelnevat arutelu ei luhenud aga jätan oma vaate asjale. Kogu see kolimisteema on raha musta auku toppimine. Väga kulukas ja segadust loov. Just nimelt - segadust loov. Ümber kolitav asutus pole tükk aega võimeline korralikult funktsioneerima,seda just suur kaadrimuudatus kaasa toob. Sest võtame roosad prillid eest ära - kaugtöö, enamik inimesi pole selleks võimelised. Paljud ametikohad seda ei võimaldagi.
                      Ning ei - iga päev üle kahe tunni tööle minekuks-tulekuks kulutada ei ole normaalne. See, et mujal see väga levinud on, ei tee seda normaalseks.
                      BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                        Ma pigem usun, et selle kolimise taga ongi üks mõjukas huvigrupp, kes seda SKA praegust krunti on pikemat aega jahtinud. Nüüd on üks kamp leidnud hea põhjuse, kuidas see maatükk siis ilusasti üllatel eesmärkidel ka maha ärida saaks.
                        Täpselt see oligi mu jutu mõte... Neid Tallinna kesk- või vanalinna kruntide/pindade sahkedamisi on ju ~25a jooksul päris palju olnud, ja see viis kuidas kunstiakadeemia oma kesklinna krundist ilma jäeti nii et isegi haridusminister tollases valitsuses pöördus rektori vastu... masendav.
                        Seisan üksi mere ääres
                        jalas kollased sandaalid

Kommentaar

SKA ja EKA juhtumid on ses suhtes erinevad, et viimases oli komistuskiviks (nagu meil kombeks) puudulik suhtlus (inimese tasemel). Esimese puhul aga see suuresti puudub.

Mis põhjusel Muraste kool tehti ilusasti korda ja pandi kinni?
                          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                            SKA ja EKA juhtumid on ses suhtes erinevad, et viimases oli komistuskiviks (nagu meil kombeks) puudulik suhtlus (inimese tasemel). Esimese puhul aga see suuresti puudub.

Mis põhjusel Muraste kool tehti ilusasti korda ja pandi kinni?
                            Sa nagu päriselt usud et EKA tõsteti oma kesklinna krundilt minema lihtsalt sellepärast keegi kellegagi suhtlemata jättis? et üldse kellegil polnud selle krundi vastu ärilist huvi?
                            Seisan üksi mere ääres
                            jalas kollased sandaalid

Kommentaar

Ei seda ma ei mõelnud. Suhtlemisel ja suhtlemisel on vahe. Sitatähtsuse* koefitsent on meil tõusvas trendis.

e: *kusjuures siin foorumis olen vastupidist täheldanud...ju on asi selles, et ManU on kari kotikuid.
                              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
                                Sa nagu päriselt usud et EKA tõsteti oma kesklinna krundilt minema lihtsalt sellepärast keegi kellegagi suhtlemata jättis? et üldse kellegil polnud selle krundi vastu ärilist huvi?
                                Kas see asi polnud nii, et nii, et keegi vanaproua andis asja kohtusse, kuna ei soovinud, et tema maja vastu ehitatakse mingi teine majamonstrum ning võitiski?

Kommentaar

Working...
                                X