Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

RÕVE POHMELL

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Fittil kammib praegu vist normaalselt.

Kommentaar

Mismõttes. Ma pole võtt!
      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
        Mismõttes. Ma pole võtt!

Mul on puhkus @ fitti.
        Eile väike remondiõlu ja just tulin Ukraina söögikohast millel nimeks Bogdan.
        Ukraina õlu on täitsa hea ja ei jää Eesti omadele alla.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
          Mul on puhkus @ fitti.
          Eile väike remondiõlu ja just tulin Ukraina söögikohast millel nimeks Bogdan.
          Ukraina õlu on täitsa hea ja ei jää Eesti omadele alla.
          Noomaiteagi, kumb on tugevam, kas mina või sell.
          Sell nimelt lasi end eile ikkagi pubisse remontima meelitada, aga mina ütlesin ära isegi koju kätte toodud siidrist.

Kommentaar

Minagi näitasin eile iseloomu - tegin külmkapi lahti, võtsin õlu, läksin sellega hoovi, seejärel avasin selle ja... andsin sõbrale :P
            Ise ei võtnud grillimise ja päikese käes peesitamise kõrvale mitte üht lonksugi

Kommentaar

Algselt postitas ek Vaata postitust
              Minagi näitasin eile iseloomu - tegin külmkapi lahti, võtsin õlu, läksin sellega hoovi, seejärel avasin selle ja... andsin sõbrale :P
              Ise ei võtnud grillimise ja päikese käes peesitamise kõrvale mitte üht lonksugi
              Kellele sa seda näitasi? Õllele?
              Kahjuks ei saanud õlu sellest aru.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

puts, Elina sünnipäev ei olnud lihtne.
                Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.

Kommentaar

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
                  jõin just hullult viina, suht hea on olla.
                  Defineeri hullult.Sinu puhul ilmselt 2 pitsi

Kommentaar

eiheih, no ma olen nüüd tagasi.

Kommentaar

Tsau jälle, jube kahtlane on olla!

Kommentaar

Üldjuhul mul mingit pohmelli ei esine. Veidike uimane paar tundi vb mõnikord aga see ka kõik. Tõsi, mõnikord teeb isegi paar õlle olemise väga uniseks

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Kolmas Strongbow sees ja täitsa inimese tunne hakkab tulema.

Kommentaar

Täna on tip-top. Eilne mõttetegevus oli küll tühi nagu Hiroshima 7. augustil 1945. Palju õnne ollikas!
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas SixtySix
                              Isegi vesi ei püsi praegu sees...
                              totaalselt ebaterve

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                                totaalselt ebaterve
                                pohmell ise on täiesti normaalne nähtus. ebaterve on see isik, kes elu lõpuni(teades, et liigse alkoholi tarbimise tagajärgedeks on ka rõve pohmell) joob , kusjuures ta ei ole kunagi kurb selle pärast, et tal 3 päeva tagasi pohmell oli... niiet, aegade algusest peale joodi ja juuakse ka senikaua, kui käärimise protsessid võimalikud on maapeal... kogu jutu mõte oli see - miks mitte? valu on küllaltki tihti ajutine. elu on võitlus - võidab see, kes enne surma rohkem joob ja seda ei kahetse... kivi..

Kommentaar

Working...
                                X