Fittil kammib praegu vist normaalselt.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
RÕVE POHMELL
Collapse
X
-
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Noomaiteagi, kumb on tugevam, kas mina või sell.
Sell nimelt lasi end eile ikkagi pubisse remontima meelitada, aga mina ütlesin ära isegi koju kätte toodud siidrist.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.Kommentaar
-
Kellele sa seda näitasi? Õllele?
Kahjuks ei saanud õlu sellest aru.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Üldjuhul mul mingit pohmelli ei esine. Veidike uimane paar tundi vb mõnikord aga see ka kõik. Tõsi, mõnikord teeb isegi paar õlle olemise väga uniseks

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laulKommentaar
-
pohmell ise on täiesti normaalne nähtus. ebaterve on see isik, kes elu lõpuni(teades, et liigse alkoholi tarbimise tagajärgedeks on ka rõve pohmell) joob , kusjuures ta ei ole kunagi kurb selle pärast, et tal 3 päeva tagasi pohmell oli... niiet, aegade algusest peale joodi ja juuakse ka senikaua, kui käärimise protsessid võimalikud on maapeal... kogu jutu mõte oli see - miks mitte? valu on küllaltki tihti ajutine. elu on võitlus - võidab see, kes enne surma rohkem joob ja seda ei kahetse... kivi..Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar