Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

RÕVE POHMELL

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Inimloom
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Juventuse fännidel kadus suvel selle vaatamise võimalus ära

Kommentaar

Reede olid menüüs Hell Hunt, Dublineri all olev saksa pubi, mingi Labor(?) ja Ükskõik (???), väidetavalt lõppes pidu kell 5. Laupäeva menüüs oli rõve pohmell, pühapäeva menüüs oli uimane ja sitt olek, täna tööl on endiselt keeruline silmi lahti hoida.
        Ma ei teagi nüüd, tervitaks cannut ja teisi pealinna tegelasi.
        Algselt postitas Stok
        Arsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.

Kommentaar

Algselt postitas Stok
          Hea klubi, fänne pole?
          Njah. Aga aita siis hädast välja.
          ★★★★★★

Kommentaar

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

tänaseks enamvähem taastus persenali mängule järgnenule
              ★★★★★★

Kommentaar

kergitame teema. Muidu pohmas peaga keeruline otsida.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                  kergitame teema. Muidu pohmas peaga keeruline otsida.
                  tänud

ma muidugi ei saa aru, miks oli kaks eelmist päeva ka vaja tina panna, aga eks osad sportlased teevad ka vabast tahtest ja entusiasmist eeltrenni
                  ★★★★★★

Kommentaar

Nädal mureta.

Kommentaar

Siis kui jood aastas 4korda, aga AV-l 2 päeva jàrjest. Halb, imeliselt halb, hullem veel kui see märg pask mis maad on katnud.

Kommentaar

Mitte midagi ei saa ikka veel aru - järelikult hakkab õhtul väga halb
                        Algselt postitas Stok

Kommentaar

Algselt postitas Reintz Vaata postitust
                          Mitte midagi ei saa ikka veel aru - järelikult hakkab õhtul väga halb
                          Ehk Unitedi mänguks saab korda.. Tundub et majas on mingi +45 kraadi või on asi minus?

Kommentaar

Muidu oleks tuttu tagasi läind, aga selle purakaga ärkas küll üles ja korkis pudeli lahti. Millal kaineks nii saab?
                            ★★★★★★

Kommentaar

Panin igaksjuhuks kaks purki külma tänaseks, aga tuleb tõdeda, et sain ennast korda ilma nendetagi. Pääsesin
                              Algselt postitas Stok

Kommentaar

No tra peavad need mängud esmaspäeviti olema. Terve nädal perses.
                                ★★★★★★

Kommentaar

Working...
                                X