Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

RÕVE POHMELL

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Kogu selle pühade ja uus aasta huinjaa peale sai joodud ainult üks pudel veini.
    eile null alksi ja netflix ja chill kell 1 magama.
    ärkad kell 8 ja jumala värske on olla.
    võtad kohvi ja loed lehti ja vaatad pilte ja kuuled sõpradelt, et kui läbusse sai joodud ja joomine ikka kestab.
    ja jõuad järeldusele, üldse ei kahetse, et ei mindud kuskile.
    wonderful.
    Nüüd sa eksisid küll teemaga. See siin on 'rõve pohmell' mitte 'tähelepanekuid elust enesest'
    Algselt postitas Stok
    Arsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.

Kommentaar

Minge peale joomise lõpetamist magama, peale joomist tunde üleval olla ja ilma magamata pohmellini jõuda on päris jube.

Kommentaar

Ilusat lund, paha olla.
        Dreams cant be buy

Kommentaar

Ma ei mäleta millal viimati sai kella 6 hommikuni jämmitud.
          Kuku Klubi
          XBaar
          Woodstock
          Ja siis mingi kahtlane koobas kuskil Tatari tänaval, Peekri baari juures. Nime ei mäleta aga jube palju lohakaid oli. Pohmaka kiimasus on max levelil ja pealekas mõjub hästi hetkel.

Kommentaar

Lost Home ilmselt
            I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
              Lost Home ilmselt
              Oli jaa see, tänks dareth! Mingi lohakas karjus turvamehele" Kas sa tead kes ma olen, ma paneks sulle kanaga makku" Ja siis lohaka sõbrad lubasid turvamehe ära taguda hiljem. Sain kohe aru kuhu ma sattunud olen.

Kommentaar

Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
                Oli jaa see, tänks dareth! Mingi lohakas karjus turvamehele" Kas sa tead kes ma olen, ma paneks sulle kanaga makku" Ja siis lohaka sõbrad lubasid turvamehe ära taguda hiljem. Sain kohe aru kuhu ma sattunud olen.
                Ma kui sattusin sinna kunagi hommikul väga vara ja arvasin, et ma olen üks jube inimene ning nägin mis seltskond seal on, siis ma sain rahus koju pohmakat põdema minna teadmises, et ma olen täitsa harju keskmine.

Kommentaar

Mul üks tuttav väitis ca kuu aega tagasi, et teda ei lastud seal uksest sisse, sest ei olnud piisavalt viisakalt riides.
                  I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Mis tal oli Ppgb särk seljas v?
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Lost Home on jeps lege koht, päris palju viimasel ajal sattunud sinna. Molli pole veel saanud õnneks.

Kommentaar

Mega palav on õues.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

keegi ei joogi enam nii palju, et pohmakas oleks ning sureks täna?

Kommentaar

ma ei kujutanud enne tänast hommikut ette et üldse selline peavalu kunagi võimalik oleks
                            ★★★★★★

Kommentaar

Nope. Veel mitte. Etteruttavalt võin aga öelda, et mets saab ilu nautida järgmisel korral ning kodus istumise vorm peaks olema päris hea.

Kommentaar

Krt karantiiniga on vormikõver rämedalt langenud
                                ★★★★★★

Kommentaar

Working...
                                X