Ai ai ai, segi on mu maailm, ai ai ai segi on mu pea! Nii sassis kõik!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
RÕVE POHMELL
Collapse
X
-
eile jõin siis mingi liitri kanti brändit, täpset kogust on raske öelda, no kindel on et 0-7se jõin korteris enne kuuse alla ning baari minekut ja baarist tulles 0,5 st pool, aga baaris läks ka sama rada 3korda 8 cl mäletan et oli ikka, siis paar pokaali shampi ka ikka nagu kombeks. hommikul olin täis, nii et voodist ei saand püsti ja kui sain lõpuks siis oleks parketi peale perseli lennanud. terve päeva vvõtsin väikeste lonksudega värskat, seda kulus nii 3 liitrit. suitsu teha ei julgenud. lõpuks kui tegin kella nelja aeg, oleks ka perseli lennand maja ette. aga siis asi ka tahenes ja poldki nii hull olukord, peavalu või miskit sihukest poldki, ainult katus sõitis, see vist vererõhust. lõpuks sõin juba kartuli salatitki. ja tõe huvides olgu öeldud, et läks napilt, peaaegu oleks täna ka jooma hakanud, sest kõik jõid. seekord pääsesin.Algselt postitas jazzjansa Vaata postitustKuidas siis seisud Härrastel on? Kes kui palju jõi siis? Kuulaks lugusid?
Kommentaar
-
carriba rumm, sampust, viinakoksi, palju kohvi, rummikoksiga lõpetasin
ja täna hommik algas jäägriga ja 5 õllega
kuskil 8 paiku õhtul olin suremise äärel, kuid üks kerge koks kergendas seda ja 10 paiku joodud õlu tegi oma osa samuti hästi.
seega on nüüd suht hea, aga und ei ole nje grammСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Saku Ice on hea. Tartu omadest Premium üle kõige. Aga no esimene reegel et vali hele õlu, sest millegi pärast nimetatakse mingit tumedalt lörri ka õlleks osades seltskondades.Algselt postitas erxu Vaata postitustSee on hea otsus. Kadestan sind, et ise sellist teed ei valinud.
Aga kuulge.. öelge kas ma olen idioot, et minuarust Saku On Ice hea? Eile jõin seda Alecoqi mingit, see oli küll pask.
Kommentaar
-
alustasin 2 õllega
siis tekiila, mille vahele timmisin õlut
siis viina, mille vahele timmisin samuti õlut
siis oli uni
nüüd on vituks sitt
nagu tõsiselt, kui ma veel pean ühe korra aevastama, siis ma kardan, et pea lendab õhku
head pohmaka rohtu palun. millega teie oma peavalu minema viite or smthСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
marineeritud tomat. NB enne marineerimist eemaldada need kestad või kiled vms. See 2sec mis kulub ühe tomati söömiseks on päris inimese tunne.Algselt postitas EgoTrip Vaata postitusthead pohmaka rohtu palun. millega teie oma peavalu minema viite or smth
Kommentaar
-
aspiriin ja paljupalju vett. Ära tomateid nüüd küll pohmas peaga marineerima hakka.Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustalustasin 2 õllega
siis oli uni
nüüd on vituks sitt
nagu tõsiselt, kui ma veel pean ühe korra aevastama, siis ma kardan, et pea lendab õhku
head pohmaka rohtu palun. millega teie oma peavalu minema viite or smth
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Joo peale.Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustalustasin 2 õllega
siis oli uni
nüüd on vituks sitt
head pohmaka rohtu palun. millega teie oma peavalu minema viite or smth
Kommentaar
-
tomat peab otseloomulikult enne juba marineeritud olema. Pohmakaga jääb üle vaid purk avada.Algselt postitas dannar Vaata postitustaspiriin ja paljupalju vett. Ära tomateid nüüd küll pohmas peaga marineerima hakka.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
.
.
Kommentaar