Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
Iga peldikupoti sisse paigaldatakse tulevikus väike viiruseandur. Lisaks peaks ju muudki infot tervise kohta kätte saama. Enam poleks vaja väljaheiteid purgis polikliinikusse vedada.
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustVahepeal ilmuvad uudised, et reovees on koroonanäitaja madalam/kõrgem. Mul on tunne, et kuidagi saaks seda sitas koroona mõõtmist tulevikus inimkonna heaks ära kasutada, aga ma ei tea milleks. Siin on midagi peidus!
Vahepeal sita pealt loeti, et jälle rohkem leidub viirust, aga numbrid läksid hoopis jõudsalt alla. Siis jälle vastupidi. Ei ole kuidagi ratsionaalselt seotud justkui, aga eks ta ongi UURING, mitte mingi allikas, mille põhjal kindlaid otsuseid teha.
Hetkel aga päris positiivne näha, kuidas nakkuse langus jätkub ka vaatamata piirangute leevendamisele.
Loodan ka seda, et vaktsineerimise taustal järgmine laine nii tõsine ei tule, rahvusvahelisel tasandil. Võtsin siin julguse isegi reisiplaane hakata tegema suve pikendamiseks.
Leave a comment:
-
Vahepeal ilmuvad uudised, et reovees on koroonanäitaja madalam/kõrgem. Mul on tunne, et kuidagi saaks seda sitas koroona mõõtmist tulevikus inimkonna heaks ära kasutada, aga ma ei tea milleks. Siin on midagi peidus!
Leave a comment:
-
Jannseni. Tegin reedel kell pool 4.
Kuskil 23.00 paiku tulid samal päeval külmavärinad. Samas jäin magama ja magasin hästi.
Järgmine päev olid väsimus, külmavärinad, lihasvalu ja mingi meeletu söögiisu,mis tegelikult algas reedeõhtul juba.
Täna oli päeva esimene pool suht okei, kuigi tehes üht rutiinset füüsilist tegevust väsisin ära. Palavikku pole olnud.
Samal kellajal tegi sama vaktsiini ka abikaasa. Tal oli reedel okei, aga öösel hakkas suht halb. Eile oli palavik 38+, täna on palavik 37+.
Samas üks töökaaslane sai Jannseni 2 päeva minust varem ja ainus probleem oli kerge valu õlas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustUpdate: Veidi tavaliselt rohkem vässu ehk olen, aga raske trenni nädal ka all ning päev otsa koduseid toimetusi teinud. Küll aga on magusavajadus päris kõrge ja hävitan sügavkülmas olevaid jäätisevarusid :P
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustJanssen & chill ka tehtud, tuleb tõdeda Twitteri tarkust.
Valdav osa inimesi oli vist pärast ka Reidi teel jalutamas, seega suht kogukondlik ettevõtmine.
Leave a comment:
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustMa ei viitsi end teemaga kurssi viia.
Leave a comment:
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustMa ei viitsi end teemaga kurssi viia, aga see mõttegümnastika, kus uudisega lükkan eelneva sama portaali uudise ümber ja tunnen end targana on amazing.
Leave a comment:
-
Ma ei viitsi end teemaga kurssi viia, aga see mõttegümnastika, kus uudisega lükkan eelneva sama portaali uudise ümber ja tunnen end targana on amazing.
Leave a comment:
-
Käisin eile hommikul Pfizeri teist doosi saamas.
Kuskil pärastlõuna paiku tekkis selline kergelt mulli sees oleku tunne ja justkui rohkem väsimust kui tavaliselt, aga eks sellega ongi nii, et hakkad veits ette ka kujutama asju.
Eile öösel enne magamaminekut käisid aegajalt külmavärinad üle, aga mitte midagi häirivat ning jällegi, võibolla olin niisama väsinud. Uni oli igatahes väga hea ja magama jäin praktiliselt koheselt.
Täna ärgates oli selline tunne, nagu oleks eile 300ml rummi kokaga joonud, ehk siis veits rohkem väss ja pea kergelt valutab. Võtsin ühe paratsetamooli igaks juhuks sisse ning elu läheb edasi. Käsi tuikab väga vähe. Peale esimest süsti oli ikka väga valus, aga seekord peaaegu olematu.
Kokkuvõttes: kui lähimate tundide jooksul miskit ei muutu, siis praktiliselt olematud kõrvalnähud. Peale esimest süsti polnud ka miskit, väljaarvatud see tavaline valu käsivarres.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rein Vaata postitust
Teise süsti kõrvaltoimetest kirjutan homme/ülehomme. Loodetavasti ei ole midagi kirjutada.
Lühidalt, minul peale teist süsti midagi hullu ei juhtunud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustAusalt palun tee Twitter ja ole aktiivne - Mõnuagent vs Twitteri feministid oleks suht popcorn.gif
Aga muidu mõnu köva sönasepp küll jah
Leave a comment:
-
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: