Maga kaineks.
e: Ma veidi süvenesin ja olen nii 99% kindel, et sellele prantsuskeelsele videole on lihtsalt täiesti suvaline ingl. k. tekst peale loetud. Vähemalt mina ei suutnud nendest sõnadest, mis originaalist kuulda olid tabada ühtegi, mis tõlkes kajastusid.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustKõik vaktsiinid ei ole mrna vaktsiinid. Meil on ka Jannsen ja AZ valikus.
vaata ka seda videot:
Leave a comment:
-
Algselt postitas raudidas Vaata postitustnop, mul on immuunsussüsteem päris vastupidav. pole mind ükski haigus veel maha murdnud, vaevalt see COV19/21/25/99 ka seda teeb. küll aga see vaktsiin koos oma süsteemiga teeb mind ettevaatlikuks.
Animal Studies in MRNA Vaccines Were
Stopped As Too Many Died
Full Video Here from Texas Senate Hearing
https://coronanews123.wordpress.com/...ls-were-dying/
Leave a comment:
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustSa mängid ka Vene ruletti lihtsalt rohkem padruneid on relvas:
https://www.google.com/search?q=covi...hrome&ie=UTF-8
Animal Studies in MRNA Vaccines Were
Stopped As Too Many Died
Full Video Here from Texas Senate Hearing
Leave a comment:
-
Algselt postitas raudidas Vaata postitust
Leave a comment:
-
-
-
Algselt postitas Rein Vaata postitust... iga kell need kerged kõrvalmõjud kui haigus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustHirm on see, mis mehe araks teeb.
Nii mõnigi minu tutvusringkonnas, kes läbipõdenud on öelnud- iga kell need kerged kõrvalmõjud kui haigus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustHirm on see, mis mehe araks teeb.
Leave a comment:
-
Djokovicil oli COVID ja pärast selle läbi põdemist võitis paar kuud hiljem Australian Openi..
Leave a comment:
-
Algselt postitas raudidas Vaata postitust
Nii mõnigi minu tutvusringkonnas, kes läbipõdenud on öelnud- iga kell need kerged kõrvalmõjud kui haigus.
Leave a comment:
-
Mul meeldib see kuidas inimesed oma elu jooksul igast asju rahumeeli sisse ajavad organismi - a'la alkoholi ja erinevad narkootikume, aga teadlaste väljatöötatud sutsu kardavad teha.
Uskumatu. Aga igal ühel vaba voli, keegi ei sunni lõppkokkuttes
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: