Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Viirused (bioloogilised)

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Eilaveel
    Professionaal
    • Nov 2012
    • 522

Algselt postitanud kasutaja kaala poolt
    Mönuga ei saagi ju vaielda, ta on kommunikatsiooni öppind!
    Huvitav oleks kohe kommunikatsiooni õppinud mõnu käest küsida, et mis tunne on - aastaid õpid ja rabad, et saada tõsiseltvõetavaks ajakirjanikuks, kes töötaks tõsiseltvõetavas meediamajas ja avaldaks tõsiseltvõetavaid kirjatükke....aga ühtäkki avastad end töötamas meedia heaks, mille klikituimaks artikliks on intervjuu tõelise staari ja arvamusliidri MAAG Hannes Vanakülaga....

Kommentaar

• Mõnuagent 007
      Bradolf Pitler
      • Jan 2004
      • 30425

Algselt postitanud kasutaja Eilaveel poolt
      Huvitav oleks kohe kommunikatsiooni õppinud mõnu käest küsida, et mis tunne on - aastaid õpid ja rabad, et saada tõsiseltvõetavaks ajakirjanikuks, kes töötaks tõsiseltvõetavas meediamajas ja avaldaks tõsiseltvõetavaid kirjatükke....aga ühtäkki avastad end töötamas meedia heaks, mille klikituimaks artikliks on intervjuu tõelise staari ja arvamusliidri MAAG Hannes Vanakülaga....
      Püha püss, kuidas ma Plasticu nüüd nii rikki ajasin.

Aga ma täpsustaks siin ühe asja, et Mõnu pole kunagi kommunikatsiooni õppinud

Kommentaar

• nimastain
        Eesti koondislane
        • Apr 2021
        • 940

pohhui, füüri viskab ju peale

Kommentaar

• Daz Booob
          naughty by nature
          • Sep 2003
          • 11838

tõelise staari ja arvamusliidri MAAG Hannes Vanakülaga....
          Kui ma algul nime nägin, siis mõtlesin, et nunuh - hakatakse taimedest ja uraanist rääkima vms. Aga hoopis toodi mängu lapse kasvatamise näide ja see nüüd oli tore üllatus.
          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• szandor
            Eesti koondislane
            • Dec 2008
            • 1418

Algselt postitanud kasutaja käbi poolt
            Ivanka? Krt ole, kes sa oled aga nahhui neid lihttöölisi kohvikutes vaja nssida on??? https://arileht.delfi.ee/artikkel/94...d-teenindajaid
            Ma loodan (ja usun), et siit tuleb see Gruusia restorani keiss vol 2

Kommentaar

• Peeter I
              Eesti koondislane
              • Jul 2009
              • 3107

Algselt postitanud kasutaja Peeter I poolt
              Muidugi see meelevaladus on päris vahva küte, kutse "massilisele kodanikuallumatusele", "Sparta ruulzz", "uus vabadusvõitlus".
              Mis siin salata, korraldajatele jääb see nende triumfiks, ei uskunud sellise ilmaga nii suurt rahvahulka, aga oli tajuda võimsat korralduslikku ettevalmistust.

Kommentaar

• vtp
                #stopthesuperleague
                • Mar 2002
                • 2065

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
                Ehk lihtne mõtteharjutus.

Meediamaja teeb suure juhendi, et kuidas käsitleda koroonakriisi. Kõik punktid, et kellele sõna anda, kellele mitte jne.

Ja siis see lekib kuhugi.

Mis siis saab?
                See muidugi veits kurb, et asja iva ei olnud ju üldse, keda peaks tsenseerima või mitte, vaid kuidas selliseid asju pealkirjastada. Et on vaks vahet, kas pealkirjastad selle "meedikute ja teadlaste ühispöördumine", jättes mulje legit asjast, mille taga teema tippkompetents, või nt "Osa hambaarste ja meditsiini valdkonna väliseid teadlasi leiab, et sotsiaalne survestamine tuleks lõpetada".
                20 LEGEND

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                  Bradolf Pitler
                  • Jan 2004
                  • 30425

Algselt postitanud kasutaja vtp poolt
                  See muidugi veits kurb, et asja iva ei olnud ju üldse, keda peaks tsenseerima või mitte, vaid kuidas selliseid asju pealkirjastada. Et on vaks vahet, kas pealkirjastad selle "meedikute ja teadlaste ühispöördumine", jättes mulje legit asjast, mille taga teema tippkompetents, või nt "Osa hambaarste ja meditsiini valdkonna väliseid teadlasi leiab, et sotsiaalne survestamine tuleks lõpetada".
                  Pealkiri on muidugi full retakas. Järgmisena tulevad samamoodi õpetajad, sest kogu riigi peale leitakse ikka paarkümmend, kes on nõus allkirja andma.

Plastic westonsil meenutab mulle veidi naissõbra sõbrannat, kes saadab talle pidevalt mingeid meeletuid voice'e, need kestavad mingi 20 minutit ja point seal on umbes selline, et "ma olen vist paks", aga selle ees, ümber, peal ja all on emotsionaalselt ülesköetud jauru.

Kommentaar

• Nasfal
                    Eesti koondislane
                    • Aug 2011
                    • 6995

Plastic westonsil meenutab mulle veidi naissõbra sõbrannat, kes saadab talle pidevalt mingeid meeletuid voice'e, need kestavad mingi 20 minutit ja point seal on umbes selline, et "ma olen vist paks", aga selle ees, ümber, peal ja all on emotsionaalselt ülesköetud jauru.
                    Kui te siin foorumis jaurate niimoodi, siis küll te saadate neid voice päriselus ka. See pole ju mingi saladus, et te IRL mingid lähedased tuttavad vms olete ja foorumis vb ei näita välja seda.

Kommentaar

• käbi
                      Meeskonnaliige
                      • Aug 2003
                      • 1344

Teen ennustuse. Praegu EKRE jne promob ravina ivermektiini. Varsti peaks lõppema uute ravimite testid. Kui need välja tulevad, siis tuleb raudselt jutt neilt, et need ei tööta, sisaldavad kiipe jms.

Kommentaar

• plastic'99
                        Eesti koondislane
                        • Oct 2014
                        • 4685

Pealkiri on muidugi full retakas. Järgmisena tulevad samamoodi õpetajad, sest kogu riigi peale leitakse ikka paarkümmend, kes on nõus allkirja andma.

See on tore kuidas ma sulle koguaeg ette jään muidu. Ma ei tea, mis punkte sa sellega loodad koguda siin. A4 teemaväline tekst lambinäidete ja viidetega mulle, “kuidas sa tegelikult ei viitsi jaurata” (ära siis jaura vms?) ja oma eksnaistele ja ma ei tea millele. tore, et ma sulle nii hinge pugenud, vist? Üheski postituses minule viitamata ei saa jätta…

Sa meenutad mulle seda venda, kes räägib avalikult koguaeg, kuidas ta on ilge kepivend, aga tegelikult on pede. Imelik nagu igas postituses minule keskenduda, samal ajal “tegelt mul plasticust pohh” ette ja taha tatistades. Veidi creepy

Kommentaar

• plastic'99
                          Eesti koondislane
                          • Oct 2014
                          • 4685

Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
                          Kui te siin foorumis jaurate niimoodi, siis küll te saadate neid voice päriselus ka. See pole ju mingi saladus, et te IRL mingid lähedased tuttavad vms olete ja foorumis vb ei näita välja seda.
                          Ei ole mingid lähedased tuttavad. Olen paar x westonsile kutsunud, aga ta ei tule!

Kommentaar

• plastic'99
                            Eesti koondislane
                            • Oct 2014
                            • 4685

Aga ma täna siiski jaurata enam ei viitsi, olen sellise “kord nädalas” graafikut üritanud tekitada!

Kommentaar

• vendetta
                              INSURRECTION
                              • Dec 2001
                              • 3143

Kõigil närvid läbi siin? Papa Darwini elutöö canceldamisel on tagajärjed, aga kõikidele tarkadele kipub see ikka ja jälle suure üllatusena tulema...

Kommentaar

• JuriM
                                Eesti koondislane
                                • Aug 2012
                                • 11813

Sealt tuleb kindlasti täiesti Fire content.

Kommentaar

Töötlen...