Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viirused (bioloogilised)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• taku*
    replied
    foorumis oli mingi kasutaja viinaonu vist. peaks ta külla kutsuma?

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Kaja ütles juba aasta tagasi, et püsigem kodus ja võtkem pits viina.

Leave a comment:

• El President
    replied
    https://naine.postimees.ee/7428257/c...725.1610610405

lootus tõuseb... rahvatervise huvides võiks nüüd alkoaktsiisi langetada.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust

Palun defineeri mulle "Covid arst" enda mõtte allika näitel.
    Covid osakonnas töötav sisearst.

Et see ei ole statistika ega midagi. Vaid nendel pidi olema mure kõige rohkem nendega.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust

Mul state näidata ei ole. Aga Covid arst ütles, et kõige rohkem kardavad nad 35-50 aastaste kaasnevate haigustega meeste pärast, kes on vaktsineerimata. Need pidid eriti minema praeguse laine ajal.
    Palun defineeri mulle "Covid arst" enda mõtte allika näitel.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    "Viimase 7 päeva jooksul on 100 000 täielikult vaktsineeritud elaniku kohta nakatunud keskmiselt 90,2 vaktsineeritud inimest päevas ja 100 000 vaktsineerimata inimese kohta nakatunud keskmiselt 101,3 vaktsineerimata inimest päevas."

Ehk nakatumise osas justkui suurt vahet enam ei ole ja nagu öeldud siis põhiline kasu on selles, et hoitakse ära raske haigestumine.

Oskab keegi öelda kui palju noori terveid (kaasnevate haigusteta) inimesi meil siin Eestis raskelt haigestub? või näiteks palju tervid noori meil koroonasse juba surnud on?
    Mul state näidata ei ole. Aga Covid arst ütles, et kõige rohkem kardavad nad 35-50 aastaste kaasnevate haigustega meeste pärast, kes on vaktsineerimata. Need pidid eriti minema praeguse laine ajal.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Kus see käi perse nupp on?

Sa tead ise ju vastust oma küsimusele. Milleks seda küsida?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas Marts Vaata postitust
    Keegi kindlasti oskab, aga sellest tabu rääkida. Isegi mõelda.

Seniks olgem solidaarsed ja üldise heaolu nimel tõhustagem annuseid. Üheskoos igavese päikesepaiste ja rohelise planeedi suunas!

Hurraaaa!
    Pildike ka

we-stand-for-peace.jpg

Leave a comment:

• diver
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    "Viimase 7 päeva jooksul on 100 000 täielikult vaktsineeritud elaniku kohta nakatunud keskmiselt 90,2 vaktsineeritud inimest päevas ja 100 000 vaktsineerimata inimese kohta nakatunud keskmiselt 101,3 vaktsineerimata inimest päevas."

Ehk nakatumise osas justkui suurt vahet enam ei ole ja nagu öeldud siis põhiline kasu on selles, et hoitakse ära raske haigestumine.

Oskab keegi öelda kui palju noori terveid (kaasnevate haigusteta) inimesi meil siin Eestis raskelt haigestub? või näiteks palju tervid noori meil koroonasse juba surnud on?
    Kas ühiskond koosneb ainult noortest tervetest inimestest?

Leave a comment:

• Marts
    replied
    Keegi kindlasti oskab, aga sellest tabu rääkida. Isegi mõelda.

Seniks olgem solidaarsed ja üldise heaolu nimel tõhustagem annuseid. Üheskoos igavese päikesepaiste ja rohelise planeedi suunas!

Hurraaaa!

Leave a comment:

• cannuman
    replied

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Lähme, hea meelega. Ei soovi raskelt haigestuda.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust

Ära minu pärast küll muretse, mul graafikute lugemisega kõik hästi.
    Istu, 2. Suvetööle jääd, teist korda järjest

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Mida? See teine tabel oli veel hullem, ära seda küll vaata. Mine parem boostima
    Ära minu pärast küll muretse, mul graafikute lugemisega kõik hästi.

Leave a comment:

• Ingmar
    replied
    Eee, ausalt öeldes on taani keelega pahasti, aga samast andmekogust järgmine graafik näitab, et nt 20-29 vanusegrupis käivad boosteriga isikud per 100 000 3x rohkem testimas kui vaktsineerimata isikud. Seega testitakse 3x rohkem, aga positiivseid sama kogus.
    Lisatud failid

Leave a comment:

Working...
X