Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
Kohe meenub, et kui päike loojub itta, siis Teletupsud söövad sitta.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kui ma neid pilte vaatasin eile, asi mida alati mõtlen, et kui oled selline keskmine idioot ja otsustad sellele üritusele minna, kas siis nagu mingihetk mõtled et ouou nüüd vist sai ikka vähe vale valik tehtud. Et äkki igasugused sellised asjad on pikas perspektiivis positiivsed.Kommentaar
-
Tiksuski ühe laksu peal.Kehv lugu igatpidi - kui oli full vaktsineeritud ja kukub haiglasse, siis tähendab see, et igasugu antivaxxerid saavad indu juurde. Kui valetab, siis on see muidugi tema traagika ja traagika Isamaale, kuigi teatud retard valijat see ilmselt ei mõjuta. Loodetavasti tuleb tõde välja. On ka võimalus, et tiksus ühe laksu peal.Teen tapeeti.Kommentaar
-
Isegi kui nad ise saavad aru, et võibolla oli tõesti vale valik, ega nad ei julge seda tunnistada ning jauravad ikka edasi oma joru.Kui ma neid pilte vaatasin eile, asi mida alati mõtlen, et kui oled selline keskmine idioot ja otsustad sellele üritusele minna, kas siis nagu mingihetk mõtled et ouou nüüd vist sai ikka vähe vale valik tehtud. Et äkki igasugused sellised asjad on pikas perspektiivis positiivsed.Kommentaar
-
Protsentuaalselt või üldnumbrites? Teisel juhul tuleb silmas pidada, et vaktsineerituid on palju rohkem.Kommentaar
-
-
Peaks juuli ja osa augustist olema
80%. Suht sama arv ka nakatunute osakaalust.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar