Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Investeerimine
Collapse
X
-
Kuidas see Roobuse scam muidu Paidega jutule sai, teab keegi inside i? Sõbrad keegi kuskil omavahel? Voolaid ostis coini?
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustVanasti ikka arutasime siin erinevaid teemasid enne kui üks "aa ei ma ei taha kuidagi ebaviisakas olla ja kellelegi halvasti öelda" vend teema putsi keeras.
Seepärast ongi imelik küsida, et lampi jalkapoisid mingi rooobusega niiviisi. Et kas nii käibki või...
Leave a comment:
-
- It is very gratifying with another discovery that we consider commercial in this area. Like the other finds in the area, we will consider linking this to the Troll B or C platform. By using existing infrastructure, we can extract these volumes at a low cost and with low emissions, says Lill H. Brusdal, director of the Troll field at Equinor.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustVanasti ikka arutasime siin erinevaid teemasid enne kui üks "aa ei ma ei taha kuidagi ebaviisakas olla ja kellelegi halvasti öelda" vend teema putsi keeras.
Leave a comment:
-
Vanasti ikka arutasime siin erinevaid teemasid enne kui üks "aa ei ma ei taha kuidagi ebaviisakas olla ja kellelegi halvasti öelda" vend teema putsi keeras.
Seepärast ongi imelik küsida, et lampi jalkapoisid mingi rooobusega niiviisi. Et kas nii käibki või...
Leave a comment:
-
Kuidas yield curve’i 10Y-2Y ulatuses ümberpöördumise järel tunded on? Poh, yolo?
Leave a comment:
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMis Ignitise aktsiaga toimub?Aga vb mingi ports lääne investoreid vaatas, et fakk Leedu on Valgevene ja Ukraina külje all... Midagi kurjakuulutuvat mulle silma pole hakanud ja ise plaanin juurde võtta.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustInvesteerimismaailma silmis sai sõda läbi või mis toimub eile ja täna?
btw, ilmselt Kristjan Kullamägist kõvemat venda ei ole sektoris eestlastest olnud?
Leave a comment:
-
Investeerimismaailma silmis sai sõda läbi või mis toimub eile ja täna?
Leave a comment:
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustEquinor ASA?
Leave a comment:
-
Venelased hakkavad muru närima varsti - MOEX kukub nagu kivi. Või on Butinil mingid kartulivarud 2ks aastaks.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: