Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Investeerimine
Collapse
X
-
Sain täna õhtul pangast vastused. PIK-ist väljumine tuleb välja käib läbi fondide e. kui täna lahkud fondist PIK-i siis tulevikus pead tagasi fondi minema. Sulas väljumist üldse ei toimu... Niiet minu plaanile tõmmati kriips peale. Ahjaaa ja karu olla tagasi koopasse läinud
Leave a comment:
-
Viimase küsimuse vastus on, et kantakse cashis. Muud ei ole läbi seedinud.
Leave a comment:
-
Õhtust härrased!
Plaan selline, et lahkuda II sambast, aga et minimaliseerida turu( ja pensionivarade) kokkukukkumisest tulenevat riski on peas valminud järgmine plaan. Esitada avaldus pik-iga liitumiseks, kui seda teha täna siis nimekiri läheb lukku 31. märts ja pensionivara n-ö on pik- i arvel 1. mai. Küsimus selline kas kohe 2. mail võin esitada pik-ist lahkumisavalduse ja maksta oma 20% ära ja hiljemalt 20 jaanuar omada oma 80% varadest või kuidas? Ja teine küsimus veel, kas pik-i kontole kantakse n-ö sularaha või need samad fondiosakud mis mul praegu on?
Leave a comment:
-
Kui Venemaa vs Ukraina situatsioon kiiret lahendust ei leia, siis Equinori stock on short-medium term kindel tõusja? Aidake mõista palun.
Artikkel aastast 2014:
Leave a comment:
-
Jah, aga mul pakub ainult ühte kontot seal.Algselt postitas risto Vaata postitust
Raporti lehe üleval saad rippmenüüst valida, mis konto kohta soovid sea teha. Ei?
Leave a comment:
-
Raporti lehe üleval saad rippmenüüst valida, mis konto kohta soovid sea teha. Ei?Algselt postitas Rudy Vaata postitust
Mul see Swedbanki invest aruanne ei paku õiget kontot vaid tavalist igapäevast kontot.
Leave a comment:
-
Mul see Swedbanki invest aruanne ei paku õiget kontot vaid tavalist igapäevast kontot. Siis ma peaks sealt 500 rea hulgast müügid ja ostud ära märkima ükshaaval.Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMiks? Mis seal teha tuleb?
Läksin teist teed ja MTAs täitsin Eesti välised kauplemised käsitsi sisse.
Leave a comment:
-
Swedbanki kaudu investeerides nii Balti kui ka välismaistesse aktsiatesse, on tuledeklari täitmine selline muhe sisekaemusesse vaatav tegevus mis olenevalt tehingute arvust võib võtta ka 1.5h.
Leave a comment:
-
Ma arvan, et seal on seos FOMO ja sellega, et eelmised on kõik kallimaks läinud, kui asja reaalse sisuga. Või eksin?Algselt postitas Rudy Vaata postitust
That aged well.
"Airoboti aktsia märgiti kuuekordselt üle"
Leave a comment:
-
That aged well.Algselt postitas Rudy Vaata postitust
Sellest tuleb korralik alamärkimine. Halb aeg ja firma ähmane taust oma võlgadega.
"Airoboti aktsia märgiti kuuekordselt üle"
Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: