Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Investeerimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• cabron
    replied
    Gazpromi aktsiaid!!!!

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Veri tänavatel, mida ostame? USA energiasektor?

Leave a comment:

• Diftong
    replied
    Sain täna õhtul pangast vastused. PIK-ist väljumine tuleb välja käib läbi fondide e. kui täna lahkud fondist PIK-i siis tulevikus pead tagasi fondi minema. Sulas väljumist üldse ei toimu... Niiet minu plaanile tõmmati kriips peale. Ahjaaa ja karu olla tagasi koopasse läinud

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Viimase küsimuse vastus on, et kantakse cashis. Muud ei ole läbi seedinud.

Leave a comment:

• Diftong
    replied
    Õhtust härrased!
    Plaan selline, et lahkuda II sambast, aga et minimaliseerida turu( ja pensionivarade) kokkukukkumisest tulenevat riski on peas valminud järgmine plaan. Esitada avaldus pik-iga liitumiseks, kui seda teha täna siis nimekiri läheb lukku 31. märts ja pensionivara n-ö on pik- i arvel 1. mai. Küsimus selline kas kohe 2. mail võin esitada pik-ist lahkumisavalduse ja maksta oma 20% ära ja hiljemalt 20 jaanuar omada oma 80% varadest või kuidas? Ja teine küsimus veel, kas pik-i kontole kantakse n-ö sularaha või need samad fondiosakud mis mul praegu on?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Kui Venemaa vs Ukraina situatsioon kiiret lahendust ei leia, siis Equinori stock on short-medium term kindel tõusja? Aidake mõista palun.

Artikkel aastast 2014:

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas risto Vaata postitust

Raporti lehe üleval saad rippmenüüst valida, mis konto kohta soovid sea teha. Ei?
    Jah, aga mul pakub ainult ühte kontot seal.

Leave a comment:

• risto
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust

Mul see Swedbanki invest aruanne ei paku õiget kontot vaid tavalist igapäevast kontot.
    Raporti lehe üleval saad rippmenüüst valida, mis konto kohta soovid sea teha. Ei?

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
    Miks? Mis seal teha tuleb?
    Mul see Swedbanki invest aruanne ei paku õiget kontot vaid tavalist igapäevast kontot. Siis ma peaks sealt 500 rea hulgast müügid ja ostud ära märkima ükshaaval.

Läksin teist teed ja MTAs täitsin Eesti välised kauplemised käsitsi sisse.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Miks? Mis seal teha tuleb?

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Swedbanki kaudu investeerides nii Balti kui ka välismaistesse aktsiatesse, on tuledeklari täitmine selline muhe sisekaemusesse vaatav tegevus mis olenevalt tehingute arvust võib võtta ka 1.5h.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Equinor ASA?

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied

That aged well.
    "Airoboti aktsia märgiti kuuekordselt üle"
    Ma arvan, et seal on seos FOMO ja sellega, et eelmised on kõik kallimaks läinud, kui asja reaalse sisuga. Või eksin?

Leave a comment:

• Rudy
    replied

Sellest tuleb korralik alamärkimine. Halb aeg ja firma ähmane taust oma võlgadega.
    That aged well.
    "Airoboti aktsia märgiti kuuekordselt üle"

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas taku* Vaata postitust
    X7 > x6
    +1... X6-l taga pea laes...

Leave a comment:

Working...
X