Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Investeerimine
Collapse
X
-
Sain täna õhtul pangast vastused. PIK-ist väljumine tuleb välja käib läbi fondide e. kui täna lahkud fondist PIK-i siis tulevikus pead tagasi fondi minema. Sulas väljumist üldse ei toimu... Niiet minu plaanile tõmmati kriips peale. Ahjaaa ja karu olla tagasi koopasse läinud
Leave a comment:
-
Viimase küsimuse vastus on, et kantakse cashis. Muud ei ole läbi seedinud.
Leave a comment:
-
Õhtust härrased!
Plaan selline, et lahkuda II sambast, aga et minimaliseerida turu( ja pensionivarade) kokkukukkumisest tulenevat riski on peas valminud järgmine plaan. Esitada avaldus pik-iga liitumiseks, kui seda teha täna siis nimekiri läheb lukku 31. märts ja pensionivara n-ö on pik- i arvel 1. mai. Küsimus selline kas kohe 2. mail võin esitada pik-ist lahkumisavalduse ja maksta oma 20% ära ja hiljemalt 20 jaanuar omada oma 80% varadest või kuidas? Ja teine küsimus veel, kas pik-i kontole kantakse n-ö sularaha või need samad fondiosakud mis mul praegu on?
Leave a comment:
-
Kui Venemaa vs Ukraina situatsioon kiiret lahendust ei leia, siis Equinori stock on short-medium term kindel tõusja? Aidake mõista palun.
Artikkel aastast 2014:
Leave a comment:
-
Algselt postitas risto Vaata postitust
Raporti lehe üleval saad rippmenüüst valida, mis konto kohta soovid sea teha. Ei?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitust
Mul see Swedbanki invest aruanne ei paku õiget kontot vaid tavalist igapäevast kontot.
Leave a comment:
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMiks? Mis seal teha tuleb?
Läksin teist teed ja MTAs täitsin Eesti välised kauplemised käsitsi sisse.
Leave a comment:
-
Swedbanki kaudu investeerides nii Balti kui ka välismaistesse aktsiatesse, on tuledeklari täitmine selline muhe sisekaemusesse vaatav tegevus mis olenevalt tehingute arvust võib võtta ka 1.5h.
Leave a comment:
-
That aged well.
"Airoboti aktsia märgiti kuuekordselt üle"
Leave a comment:
-
Sellest tuleb korralik alamärkimine. Halb aeg ja firma ähmane taust oma võlgadega.
"Airoboti aktsia märgiti kuuekordselt üle"
Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: