Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Investeerimine
Collapse
X
-
Kas keegi seletakse rumalale maakeeli, et mis nüüd GameStop ahvidest ja banaanidest saanud on praeguseks?
-
Tõsi on et SPY'ga eriti ei õpi, ise möllates tuleb 'õppetunde' küll ja kasvatab vast laiemat vaadet.
Leave a comment:
-
Tegin endal mingi väikse vahekokkuvõtte YTD. Palju tööd, vaeva ja närvikulu, et tõestada, et suudan SPY-st paar % väiksemat tootlust saada*. Kahjuks oli allokatsioon Eestis väike ja vee peal hoidsid asja suurema bulletiga XPEV ja mõned kiired swingid. Tark mees mõtleks, et närvidele oleks lihtsam SPY-d omada, aga see tundub liiga lebo. Ei ole higilõhna juures asjal.
Oleks YTD teinud 1,5 kuud tagasi, avaksin shampasid ja saadaks spy-buumereid vasakule ja paremale!
Leave a comment:
-
Kopika IPOdroom jätkub. Hagen Bikes 14,9x ülemärkimine. 30 aktsiat garanteeritud, tk hind 2.64€. Selle 79€ ja 20 sendiga alustan uue elu.
https://view.news.eu.nasdaq.com/view...156e7f&lang=et
Leave a comment:
-
ehk on siis hiljem turul oodata rallit.
aga jah, viimased ipod on olnud ikka mönitamised
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustReede pärastlõunal peale meeleolukat glögi joomist hakkasid näpud IPOde järgi sügelema. Tulemuseks x eurode eest Hagen ja 20x eest TextMagic.
20korda ülemärgitud, garanteeritud 35 aktsiat @ 5€ tk.
Edit:
OA Coffeega läks veel paremini, null garanteeritud. https://www.aripaev.ee/borsiuudised/...ktsiaid-turule
Leave a comment:
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustSuht meelevaldne on börsil ükskõik millise käigu kohta öelda, et peaga paari meetri kõrguselt kukkunud.
e: Ma ei väida, et see Ignitiselt loll käik on, küllap seal mingi konks. Ala valitsus saadab mingi osa aktsiaportfellist kustutamisele, insiderid saavad lihtsamalt tagasi müüa vms. ma täpselt ei ole süvenenud. Jaeinvestorile on aga selles pakkumises osalemine sama loll kui minu pakkumise aktsepteerimine.
Leave a comment:
-
Suht meelevaldne on börsil ükskõik millise käigu kohta öelda, et peaga paari meetri kõrguselt kukkunud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
18,5ga? Selleks peab olema pea ees paari meetri kõrguselt kukkunud.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Algselt postitas risto Vaata postitustKeegi teeb Ignitise tagasimüüki ka?
Leave a comment:
-
LHV foorumis vastas omanik Priit samale küsimusele nii:
Hea küsimus. Olen ju mõni aasta tegelenud üritusturundusega ja sealt vist tuli see hasart jälle tagasi, et võiks "IPO üritust" edukalt korraldada. Peale IPO-t on siis back-to-work, kaome oma kuubikutesse, kirjutame koodi, aegajalt anname börsiteateid ka välja.
Kampaania eesmärk:
1. Ei ole ainult tänane IPO ehk €2.5M kokkusaamine.
2. Tööandja brändi loomine on vast 50% kogu projekti mahust.
3. Hetkel ei tea, mis on meie edasised sammud kapitaliturgudel, kuid kampaania reklaamis ka kõiki tulevasi samme juba ette.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ingmar Vaata postitustMida te TextMagicust arvate? Raadios, ostukeskuste ekraanidel päris palju reklaame - ennast teeb vist pigem ettevaatlikuks.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: