Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Investeerimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• hexaflexa
    replied
    Algselt postitas allars Vaata postitust
    Keegi siin krüptot ka laksab? Mis sellest arvate - Bitcoin 100 000 ja Ethereum 8000 aasta lõpuks?
    Minu kokkupuude krüptoga on üpriski minimaalne. ca aasta tagasin registreerising crypto.com kasutajaks end stakesing vajaliku summa et saada nende metallist pangakaart (ruby). Sellel siis 2% cashbacki igalt ostult. Nüüd on nad muidugi neid stakemis süsteemi muutnud

Hetkel näeb plaan välja selline:

ruby kaardijaoks vaja stakeda 350$ (2% cashback + 100% spotify)
    Indigo / jade Green= 3500$ (3% cashback + 100% spotify+netflix+ airport lounge)
    Rose gold / icy white = 35 000$ (5% cashback, kogu eelnev + mõned lisad)
    Obsidian = 350 000$ (8% ja eelnev+lisad)

Stakemine tähendab et sa ostad nende CRO-d antud väärtuses ja see on "locked" 6 kuud. Rose gold kaardist alatest teenib sellepealt ka boonus intressi. Kui 6 kuud on läbi, saad teha selle CRO-ga mida tahad, aga kui tahad antud kaardi "benefitse" alles hoida siis ära võta seda stamisest välja.

netflix,spotify 100% tähendab seda et kui antud kaardiga maksad spotify eest näiteks, 5$ kuus, siis see 5€ antakse sulle CRO-s 100% tagasi.
    Cashback makstase samuti tagasi CRO-s. Ehk maksad poes nt 100€ eest, ja sul on 3% cashback kaart = 3€ väärtuses crod saad (hetkel 1 cro hind 0,25€). Selle CRO-ga saad teha mida tahad (st teha ta rahaks, või stakeda et intressi teenida jne).

Minu enda kogemus:
    Kaart tuli kohale ca 3 kuud. Netist lugedes jäi mulje et mõnes riigis käib asi kiiremini, mõnes aeglasemalt.. no vähenalt sain kaardi kätte. Kaart toimib hästi, cashbacki koguneb - kahtsen et kohe 3% kaarti ei võtnud. Icy gold 5% käib minujaoks natuke üle jõu, kuigi väga ahvatlev.

Nende enda platvormil saab ka teisi krüptosid osta ja neil on supercharger programm... Seal staked enda Cro-d ja siis teenid mõnda nendepoolt valitud krüptot vms... ma olen enda cashbacki CRO koguaeg sinna lükanud ja hetkel see omakorda ca 50$ väärtuses erinevaid coine teeninud.

Hetkel olen teeninud natuke alla 400$ cashbacki + siis see superchargeri programmist 50$. (PS. esimese 50$ cashbacki sain kohe registreerides tänu kampaaniale).
    Olen nende platvormil ka natuke BTC,eth ostnud (~3k€).

Paar asja mida tähele panna crypto.com kaardiga:
    Gambling tehinguid nt teha ei saa.
    Kaart on metallist - välismaal tahtsin raha välja võtta ATM mu kaarti enam välja ei andnud [Liiga raske vms..ei jõudnud välja lükata] tükk sekeldust oli et enda pangakaart tagasi saada - enam seda ATM-i ei julge toppida

Kellelgi peaks soov olema teha ja stakeb vähemalt Ruby või kõrgema kaardijaoks siis minu ref. kood millega sina saad (ja mina ka) 25$ väärtuses CRO-d: d7djcjgwfz

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Siin käivad mingid maksuameti omad ka lugemas?
    Piir käib...

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Keegi siin krüptot ka laksab? Mis sellest arvate - Bitcoin 100 000 ja Ethereum 8000 aasta lõpuks?
    Võimalik, et see juhtub, aga pigem siiski mitte. Tõusevad kindlasti, aga ilmselt mitte nii palju. Loodetavasti eksin
    Ethereum on aastaga 1000% juurde pannud, päris hull.

Leave a comment:

• taku*
    replied
    120/10

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Vaadake, et riik teid ära ei huia uute regulatsioonidega ja nii.
    Siin käivad mingid maksuameti omad ka lugemas?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Vaadake, et riik teid ära ei huia uute regulatsioonidega ja nii.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Loodan et mitte aga reaalne jah. Korrali dump võib sealkandis tulla.

Leave a comment:

• allars
    replied

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Võrdluseks kaks mu lemmikfondi.
    EXXT- 43,6 %
    SXR8- 42,2 %

Esimeses laste ülikoolirahad ja teisse soovitasin naisel pensionirahad panna.
    Väga head valikud.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Võrdluseks kaks mu lemmikfondi.
    EXXT- 43,6 %
    SXR8- 42,2 %

Esimeses laste ülikoolirahad ja teisse soovitasin naisel pensionirahad panna.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Tegelikult on investimine lihtne. Tuleb lihtsalt suurettevõtteid osta ja mitte üle mõelda.
    Apple - aastaga 36,95 prossa tõusu;
    Alphabet (Goog) - aastaga 76,84 prossa tõusu;
    Nvidia - aastaga 105,29 prossa tõusu;
    Microsoft - aastaga 62,79 prossa tõusu;
    Tesla - aastaga 201,76 prossa tõusu;
    Adobe - aastaga 43,88 prossa tõusu;
    Snowflake - aastaga 41,83 prossa tõusu
    jne.

Mul pole ühtegi eelnimetatutest.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Buy the rumour, sell the news. Vist öeldakse. Mis muidugi ei tähenda, et tulevad uhked uudised.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Usun, et OCGN (7,43 hetkel) varsti lippab. Vahepeal sai räägitud, et neil teistest mitutmoodi asjalikum vaktsiin, mis ootab heakskiitu
    Ärge uskuge muidugi. 13,98 close ja uudist pole veel olnudki

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Vtp ei ütle majanduse kohta ilmtingimata midagi, aga finantsturud on tema hinnangul küll kõvasti liiga optimistlikud olnud ja see hinnatase ei ole jätkusuutlik. Samal ajal on mitmel rindel päris tõsised riskid üleval ja ka esimesed märgid sellest, et mõned alustalad hakkavad varisema. Kas ja millal see kogu maja endaga kaasa võtab, eks näeme. Mina lihtsalt olen ettevaatlik.

Rahatrüki ajal rahas olemine on absoluutselt loll mõte, kuniks arvad, et rahatrükk kannab. Aga kes tahab meeldetuletust, kuidas rahatrükk võib investorite vastu pöörduda, siis lugege Jaapani börsi kohta (hint: 89ndal aastal oli indeksi väärtus ~39k, täna on 28k). Aga olen sellele siin vist varemgi viidanud.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Ja kas rahatrüki ajas rahas olla ei ole samuti suhteliselt loll mõte?

Leave a comment:

Working...
X