Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Raamatud, lugemine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Väike Prints - hea, sürr ja äge

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
      A tasuta reklaami korras soovitan meie välja antud Teet Kallase 'Heliseb-kõliseb..'. See on küll puhtakujuline suvelugemine, aga lubas veel mõneks ajas päikesepaistelisi ilmu. Äärmiselt amüseeriv lugu suvepäevade pidamisest mõnekümneaasta taguses Eesti NSV-s, pikitud meister-ja-margaritalike vahepaladega - kusjuures autor Bulgakovi mõju ise kategooriliselt eitab. Ja katsuge pärast öelda, et ei naernud pisarateni, lugedes näiteks, kuidas igavesed suvitajad Ralf ja Rolf teadusliku uurimistöö käigus sipelgaid peeti jooma õpetasid.
      minu siiras lugupidamine ja tänu selle reklaami eest, fitti - pean sind otseselt vastutavaks naudingu eest, mida konkreetne teos mulle pakkus
      ehk raatsid veel mõne hea vihje pillata?
      selle teie topis oleva "Huntide helluse" lugesin läbi - erilist muljet ei jätnud, tundus rohkem selline keskealise koduperenaise fantaasia olevat ... no inetu, aga seejuures üdini meheliku ja salapäraselt vaikiva indiaanlasega tänapäeva naisterahvast vist eriti enam jalust ei raba ... ehkki Winnetouga kappaks küll veel nüüd ka päikeseloojangusse
      W.S.Maugham'it ei ole mõtet mulle soovitada - kõik tema eesti keelde tõlgitud 20 (võib-olla, et nüüd on mõni veel lisandunud) teost on mul riiulis olemas ja läbi loetud. aega läks, aga viskas üle küll lõpuks.
      ja John Irving'uga (Garpi maailm, Veemeetodimees ja Lesk üheks aastaks) olen ka viimasel ajal rohkem tutvust teinud - üritaks seekord õppust võtta ja mitte liialdustesse laskuda, aga see pole nii lihtne, tahaks kõik tema raamatud korraga sisse ahmida - niivõrd hea on. on ju? kuidas nad seda meiega teevad?!?
      niisiis, usaldades pimesi loodan sinule
      kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Ma loen "Tõde ja Õigus I".
        Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
        Algselt postitas taku*
        Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Järgmine lugemine on Dan Browni "Deception Point".
          "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Viimased raamatud olid The Stand ja Animal Farm, mõlemad olid väga head.

Praegu loen Gaimani "American Gods" kõigi eelduste kohaselt peaks nagu mulle sitaks meeldima.. aga ma ei tea siiamaani on nagu midagi puudu olnud.
            The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
            If you're good at something, never do it for free - See above.
            I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Algselt postitas billy t Vaata postitust
              selle teie topis oleva "Huntide helluse" lugesin läbi - erilist muljet ei jätnud,
              See oli paras kamarajura jah. Ma olen üldse jumalast pettunud kõikides viimase aja poppides naisautorites, mis mulle ette on sattunud. Asi on lõppenud sellega, et mul on hetkel enne-und-lugemiseks Švejk, üks disainiraamat ja viimane fourfourtwo.

niisiis, usaldades pimesi loodan sinule
              Whattamistaka to maka!
              Usaldada tuleb ikka adekvaatseid kirjanduskriitikuid, nagu Ahto Muld ja co.
              Seega see ei ole soovitus, vaid lihtsalt remargi korras - viimati meeldis mulle ärräigelt Boriss Akunini 'Nefriitpalvehelmed'. Aga seda ilmselt peamiselt sellepärast, et omal ajal on suurtes kogustes krimkasid neelatud. Too tükk on nimelt omamoodi hommage parimatele neist.
              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Mika Waltari - Sinuhe. Ülihea.
                Algselt postitas Cule
                Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

mina loen juba pikemat aega säärast klassikut, nagu de Sade - Justine. väga pikalt ei saa lugeda, kuna vahepeal tuleb loetut praktikas rakendada, ning siis taas 'joonestuslaua' juurde naasta.
                  «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                  «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
                    mina loen juba pikemat aega säärast klassikut, nagu de Sade - Justine. väga pikalt ei saa lugeda, kuna vahepeal tuleb loetut praktikas rakendada, ning siis taas 'joonestuslaua' juurde naasta.
                    oli tõesti inspireeriv lugemine
                    kui sul teatud stseenide praktiseerimisel osapooli napib, siis võin ka käsi olla

Kommentaar

oli tõesti inspireeriv lugemine
                      kui sul teatud stseenide praktiseerimisel osapooli napib, siis võin ka käsi olla
                      Kas see oli see raamat, kus tisside vahele pannakse?!
                      DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                      Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Algselt postitas Scooter Vaata postitust
                        Kas see oli see raamat, kus tisside vahele pannakse?!
                        ole nüüd ikka ... ega see mingi klantsajakiri ei ole. lase oma metsik fantaasia lendu

Kommentaar

Koolis vaja uurida oma eakaaslaste lugemisharjumusi. Ehk 14-18 aastased aitaks mind?

Mida, kui tihti ja mis eesmärgiga (omalõbuks, kohustuslik kirjandus vms.) te loete?

Aitäh

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                            Koolis vaja uurida oma eakaaslaste lugemisharjumusi. Ehk 14-18 aastased aitaks mind?

Mida, kui tihti ja mis eesmärgiga (omalõbuks, keegi käsib vms.) te loete?

Aitäh
                            Pane kohustuslik kirjandus.
                            Algselt postitas Cule
                            Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Ma loen hetkel Irina Radunskaja "Pöörased ideed".
                              Uuuuh, kvantmehhaanikat ja relatiivsusteooriat ei ületa miski!

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust

Mida, kui tihti ja mis eesmärgiga (omalõbuks, kohustuslik kirjandus vms.) te loete?

Aitäh
                                Veider kui on vaja uurida oma EAKAASLASTE lugemisharjumusi, kas sa oled siis
                                14-18 aastane või? Sündisid 29 veebruaril? Aga ega 14-18 aastased ei loegi midagi, heal juhul netist saadud kokkuvõtteid kohustusliku kirjanduse kohta.
                                The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                                If you're good at something, never do it for free - See above.
                                I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Working...
                                X