Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Raamatud, lugemine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Võtsin järgmisegi raamatu ette igavusest, "Berliini Bluus", lõpuni pole veel lugenud, kes seda veel lugenud on?
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

aga mina võtsin ette raamatu ''Harrington on Hold 'em vol. II''

Kommentaar

Kas "Mein kampf" on eesti keeles ilmunud?

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Algselt postitas flameas Vaata postitust
          Kas "Mein kampf" on eesti keeles ilmunud?
          natukene
          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

millegipärast otsustas jõulutaat kõva mees olla ja kinkis mulle Mihkli Raua üllitise, mis hetkel täistuuridel igasugust populaarsust kogub. Aga minu muljed...mnjah mis siin salata alguses ei meeldinud see ropendamine, mis tundus kuidagi võltslik ning liigne poosetamine. Samas oli mahla selles loos piisavalt palju ning huvi noore Raua vastu tõusis iga loetud leheküljega ning nii lõpuni välja ja kahju oli ka natukene, et Mihklil viinaisu otsa sai, aga lõpp hea kõik hea. Kõige sügavama vao jättis peatükk, kus täiesti normaalse vaimuga inimesel tuli "kohustuslik aeg" veeta seevaldis, need jutud seal olid omamoodi. Vanaemale ei soovitaks, kuid 10 aasta pärast on see mu poisile kindlasti kohustuslik kirjandus.

Lugege kindlasti Harri Jänese "Allakäiguspiraal" ka läbi.

Kommentaar

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
              millegipärast otsustas jõulutaat kõva mees olla ja kinkis mulle Mihkli Raua üllitise, mis hetkel täistuuridel igasugust populaarsust kogub. Aga minu muljed...mnjah mis siin salata alguses ei meeldinud see ropendamine, mis tundus kuidagi võltslik ning liigne poosetamine. Samas oli mahla selles loos piisavalt palju ning huvi noore Raua vastu tõusis iga loetud leheküljega ning nii lõpuni välja ja kahju oli ka natukene, et Mihklil viinaisu otsa sai, aga lõpp hea kõik hea.
              kusjuures ka mina süütaks küünla peavoolu altarile tunnistades, et minu jaoks oli Raua raamat nauditavalt kirjutatud. samuti ei olnud ta minu jaoks ropp. või siis ütleks ma kuidagi nii, et roppusel polegi midagi häda, kuid mõnikord ei sobi hästi nilbus. raud nilbe ei ole, lihtsalt mahlakas.

teine pühade ajal läbi loetud raamat oli tegelikult näidend, millel oli juba nii kõva pealkiri, et seda ei saanud poodi jätta - Homefucking is killing prostitution. see on selline ilus raamat, võib tüdrukule kinkida. nagu mina.
              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Alar Nigul'i raamat afganistaani sõjast. kahe rinde vahel või midagi sellist oli ta nimi. hästi kirjutet, mõnus lugemine neile, keda natukenegi sõjandus istub või kellel otsene kokkupuude afgaaniga.
                Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Mul on tagasihoidlik palve. Kuuldavasti olla foorumikasutaja fitti viimasel ajal väga palju luulet lugenud. Väga huvitav oleks soovitusi kuulda. Aitäh!
                  Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
                    Mul on tagasihoidlik palve. Kuuldavasti olla foorumikasutaja fitti viimasel ajal väga palju luulet lugenud. Väga huvitav oleks soovitusi kuulda. Aitäh!
                    Oluline pole, millist luulet lugeda; vaid hoopis, kellega koos luuleõhtuid korraldada. Palun!
                    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

pole eriline raamatu sõber, kuid siiski.
                      viimati lugesin Charles Bukowski "Naised"
                      täitsa huvitav. ropp ja rõve ja palju seksi. aga muidu tore raamat

Kommentaar

Kust Merimee "Pärtliöö" kokkuvõtet saada?

Kommentaar

annaabi.com vms... Üleüldse loe raamatuid, mõni siit on pidanud kohustusliku kirjanduse pärast jätma käimata treeningmängul Kure naiskonna vastu...

Kommentaar

ma loengi, aga kokkuvõtte aitab tunnis vastata

Kommentaar

Reisil olles sai siis ka mõne raamatuga tutvust teha.
                              esimene oli siis Mihkel Raua-Musta pori näkku
                              Karl Shaw-Võimuhullus!(päris hea raamat kus juttu siis suurtest diktaatoritest ja nende kiiksudest,eriline tegelane kes silma hakkas oli Uganda president aastatel 1971-79 Idi Amin kes fännas Inglise kuningannat ja pidas end Sotimaa kuningaks.soovitan heaga lugeda.
                              Charlotte Greig-Pimedad juurdlused
                              Guido Ilves-Seksuaalmõrvarid läbi aegade 2
                              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                              Ott Järvela

Kommentaar

Sain kätte raamatu "FSB laseb Venemaa õgku", mis peaks rääkima sellest, kuidas FSB korraldas pommirünnakuid Venemaal, süüdistas neis tšetšeene ja alustas selle "ettekäändel" sõdu Tšetšeenias. Natukene olen jõudnud juba lugeda ja tundub igatahes väga huvitav.

Kommentaar

Working...
                                X