Võtsin järgmisegi raamatu ette igavusest, "Berliini Bluus", lõpuni pole veel lugenud, kes seda veel lugenud on?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Raamatud, lugemine
Collapse
X
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
-
Kas "Mein kampf" on eesti keeles ilmunud?
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
Algselt postitas flameas Vaata postitustKas "Mein kampf" on eesti keeles ilmunud?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
millegipärast otsustas jõulutaat kõva mees olla ja kinkis mulle Mihkli Raua üllitise, mis hetkel täistuuridel igasugust populaarsust kogub. Aga minu muljed...mnjah mis siin salata alguses ei meeldinud see ropendamine, mis tundus kuidagi võltslik ning liigne poosetamine. Samas oli mahla selles loos piisavalt palju ning huvi noore Raua vastu tõusis iga loetud leheküljega ning nii lõpuni välja ja kahju oli ka natukene, et Mihklil viinaisu otsa sai, aga lõpp hea kõik hea. Kõige sügavama vao jättis peatükk, kus täiesti normaalse vaimuga inimesel tuli "kohustuslik aeg" veeta seevaldis, need jutud seal olid omamoodi. Vanaemale ei soovitaks, kuid 10 aasta pärast on see mu poisile kindlasti kohustuslik kirjandus.
Lugege kindlasti Harri Jänese "Allakäiguspiraal" ka läbi.
Kommentaar
-
Algselt postitas dreyd Vaata postitustmillegipärast otsustas jõulutaat kõva mees olla ja kinkis mulle Mihkli Raua üllitise, mis hetkel täistuuridel igasugust populaarsust kogub. Aga minu muljed...mnjah mis siin salata alguses ei meeldinud see ropendamine, mis tundus kuidagi võltslik ning liigne poosetamine. Samas oli mahla selles loos piisavalt palju ning huvi noore Raua vastu tõusis iga loetud leheküljega ning nii lõpuni välja ja kahju oli ka natukene, et Mihklil viinaisu otsa sai, aga lõpp hea kõik hea.
teine pühade ajal läbi loetud raamat oli tegelikult näidend, millel oli juba nii kõva pealkiri, et seda ei saanud poodi jätta - Homefucking is killing prostitution. see on selline ilus raamat, võib tüdrukule kinkida. nagu mina.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustMul on tagasihoidlik palve. Kuuldavasti olla foorumikasutaja fitti viimasel ajal väga palju luulet lugenud. Väga huvitav oleks soovitusi kuulda. Aitäh!We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Reisil olles sai siis ka mõne raamatuga tutvust teha.
esimene oli siis Mihkel Raua-Musta pori näkku
Karl Shaw-Võimuhullus!(päris hea raamat kus juttu siis suurtest diktaatoritest ja nende kiiksudest,eriline tegelane kes silma hakkas oli Uganda president aastatel 1971-79 Idi Amin kes fännas Inglise kuningannat ja pidas end Sotimaa kuningaks.soovitan heaga lugeda.
Charlotte Greig-Pimedad juurdlused
Guido Ilves-Seksuaalmõrvarid läbi aegade 2Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar