Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ei saa siiski üle ega ümber aga üks parimaid raamatuid, mis üldse kirjutatud on "Vahva sõduri vejki juhtumised maailmasõja päevil".
Ma olen selle vist oma 10 korda läbilugenud.
Ma olen seda sitaks proovinud lugeda, juba väikesest peale, aga kunagi pole läbi saanud. Viimane kord läks ka nii kaua aega, et pool jäi ikka lugemata ja nüüd kogub riiuli peal tolmu
Ruitlase "Naine" oli väga huvitav lugemine. Kuna ise olen ka sünnilt ja hingelt maakas, siis tean sarnaseid lugusid küll ja küll (a la korteris elav naine ostab alelt "odavalt" hekikäärid põhjendusega "küll meil kunagi hekk ka on"). Tulevase kodurahu huvides lasin küljeluul selle läbi lugeda, temalegi meeldis v.a "liiga palju roppusi kohati."
Ishmael Beah "Kaugel ära" ehk welcome to Sierra Leone. 13-aastaselt "valitsusvägedesse" võetud endise lapssõduri valus ja karm pihtimus. Ainult aja küsimus millal stoori Hollywoodi jõuab.
Lembit Koik-i poolt 1970 a. koostatud "Jalgpall." Väga põnev ülevaade Eesti jalgpalli algusaastatest.
Pole ise küll seda hiljutist välja antud raamatut lugenud, kuid ehk keegi oskab nende kahe vahel võrdluse tuua?
Kommentaar