Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eurovisioon

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas z3ro Vaata postitust
    Kõige parem aga
    on Outloudz.

Tõsi, aga laul Eurovisiooni jaoks liiga hea.
    You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

3 favoriiti, keda võiks euroopasse saata:

1. Getter - Hea lihtne lugu, meeldejääva refrääniga. Nunnu nägu, aga titelik hääl
      2. Jana Kask - Normaalne ballaad, mille refrään on tänu võimsale vokaalile mõjuv. Kuri nägu ja Koidula soeng.
      3. Itaka - Hea lihtne ja meeldejääv "eestikeelne" lugu. Ilus naine, aga vokaal veidi nõrguke ja ei pruugi suurel laval välja vedada.

Teiste lugude hulgas veel sümpaatseid lugusid, aga ei usu, et nad suudaks ühe kuulamisega paljudele meelde jääda. Rahu ainult rahu!

Kommentaar

mul oli plaanis veeta rahulik õhtu külas. kõik läkski hästi, senikaua, kuni tüdrukud leidsid, et tuleb eurovisiooni vaadata. kümmekond minutit pidasime vastu, aga siis hakkas mingi argentiinlane laulma, ning olin sunnitud peremehe sügavkülmiku juurde saatma. halbus aina süvenes ja peagi oli pealejook otsas.

minu süvaanalüüs näitas, et olgugi, et tegu pole minu lemmikžanriga, oli konkursi tase isegi eurovisiooni eelvooru kohta katastroofiline. 20 lugu on ilmselgelt liiga palju rahvale näidata, hea kui mõned esimesed mingit elementaarset kriitikat kannatavad.

arsenal on võitmatu
        «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
        «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Mõningate mööndustega, aga küsimus on siiski, miks nad seda teevad?????
          tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Algselt postitas gianluca Vaata postitust
            Mõningate mööndustega, aga küsimus on siiski, miks nad seda teevad?????
            feimi ja sulli ja blingi või midaiganes need tänapäeva noored kasutavad ...

Kommentaar

twitter.com/SarnetH

•• Õhus rippus juba pikemat aega küsimus – „kes on lohhim kui Jaan Tätte?” Ja võta näpust, vastus on Jaan Tätte.
              Oli, mis ta oli, aga järgmine laupäev peab Pehk edasi saama.

Kommentaar

Uku langes juba välja, väga hea ! Need Uku fännid oleksid ta nkn järgmisesse vooru hääletanud ja oleksime pidanud finaalis ka seda jama kuulama.
                sigpic

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
                  minu süvaanalüüs näitas, et olgugi, et tegu pole minu lemmikžanriga, oli konkursi tase isegi eurovisiooni eelvooru kohta katastroofiline. 20 lugu on ilmselgelt liiga palju rahvale näidata, hea kui mõned esimesed mingit elementaarset kriitikat kannatavad.

arsenal on sitta täis

Kui keegi mainis, et Eestis on mingi poolfinaalibizniz ja 20 laulu, ma arvasin et vend teeb nalja. Promo võidab kvaliteedi üle alati. Miks mitte siis juba teha sama palju kui palju on osalejaid Eurovisioonil (ma ei tea.... 40-50).
                  "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

vaesemehe-miley-cyrust küll sinna saata ei tahaks.
                    noorkuu võidab.
                    buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitust
                      vaesemehe-miley-cyrust küll sinna saata ei tahaks.
                      noorkuu võidab.
                      Duubeldan!

Kommentaar

Lol, algusest peale aru saada, et võidu jagavad Getter ja Ithaka oma ma-ei-tea-mis-keelse-lauluga. Noorkuu, Sõpruse puiestee ning Outloudz paremad imo.
                        You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Algselt postitas P!NK Vaata postitust
                          Lol, algusest peale aru saada, et võidu jagavad Getter ja Ithaka oma ma-ei-tea-mis-keelse-lauluga. Noorkuu, Sõpruse puiestee ning Outloudz paremad imo.
                          kui sa mõtled oma ma-ei-tea-mis-keelsuse all inglise keelt siis noorkuu ja outloudz ju ka ingl kl... sõpruka kohta mai tia, ple kordagi kuulanud

Kommentaar

umm see vaese mehe Shakira laulab ikka sulaselges eestikeeles.
                            Sattusin Eesti top 7 selle "pala" videot nägema, nu niimoodi ei peaks
                            ikka Shakirat matkima

Kommentaar

Ithaka-Maria laulis selle laulu ikka väga prolt välja. Mis seal ikka, kui riided seljast ja Eurovisioonile!
                              AILTON

Kommentaar

Kas ma olen ainukene, kellele tundub Leemet Muna äärmiselt sarnane mõnuagendile?
                                Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Working...
                                X